Topservice, elke keer weer!

Ik ben simpelweg heel blij met jullie :) Snelle levering, redelijke prijzen en een goede service. Een 10 voor jullie

Vriendelijke medewerkers

Het is even wennen met de digitale wereld. Medewerkers zijn erg behulpzaam en geduldig. Al dat digitale is even wennen, maar komt goed.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helemaal top, advies en service

Robin, had duidelijk verstand van zaken. Luisterde goed naar de wensen en het toekomstige gebruik. En de service om de screen protector te plakken is top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Deellevering 2 niet geleverd!

Ondanks dat Coolblue meedeelt pakket 1 en2 komen op dezelfde dag, niet 2 geleverd. En nu onduidelijk wanneer dan wel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je belooft

Geweldig snel en correct

Vriendelijke bezorger, snel geleverd en fijne updates omtrent bezorging

Correct materiaal

Laptop onvoldoende nog getest, factuur gevonden geen retouroptie formulieren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hiervoor.

Uitstekende service

Snelle levering, goede informatie tijdens leveringsproces.

zware tegenvaller.

Gezien mijn leeftijd ga ik bij Coolblue bestellen, die komen het brengen en kunnen mijn tv dan gelijk installeren. Helaas het werd na veel vijfen en zessen aan de deur gezet door Post.nl. Jammer dat Coolblue dit uitbesteedt. Nu kan ik voortaan overal bestellen en is Coolblue niet meer mijn favoriet bij bestellingen.

Redelijk goed

Trainy bewoog tijdens kijken op beeldscherm continue het beeld zodat je niets kon zien. Bertje iritsnt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Fijne webwinkel

Goede product omschrijving. Fijne filmpjes. Goed bestelproces. Duidelijke mails

Pakje niet geleverd, 2 weken wachten op reactie

Mijn pakje is met postnl niet geleverd terwijl het volgens postnl op aangegeven plaats is weggezet. Na contact met Coolblue krijg ik de informatie dat een onderzoek wordt gestart en als ik na 10 werkdagen niets gehoord heb, ik weer contact met hen moet zoeken. Dit is een domper op mijn ervaring met Coolblue. Ik bestel juist bij jullie omdat ze de volgende dag leveren (meestal ook het geval) en als er niet geleverd wordt, moet ik 10 werkdagen wachten voordat ik verdere actie kan nemen. Al met al een uitermate slechte service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Trouwe bestellers niet 10 werkdagen laten wachten.

Goed is goed

Groot assortiment, goede uitleg, alle prijsklassen, snelle levering, netjes verpakt. Indien nodig advies, fijne winkel.

Ik ben redelijk geholpen

Ik heb een inductie fornuis gekocht van bosch. Wat ik jammer vind van zo’n grote zaak dat jullie geen elektricien hebt. Ik ben nu op gelicht. Dit is mijn derde fornuis en die is bij expert altijd aangesloten nooit problemen gehad en dat heeft me nooit zoveel geld gekost als nu. Ik was bij expert 2 keer 150,00 euro kwijt. Jullie medewerker ging op internet kijken en vond deze elektricien het telefoonnummer is 085 0609509 ik wil dat jullie dit bedrijf niet meer aan raden want ik moest 450,00 euro betalen. En wat ik jammer vind dat er geen stekker er bij geleverd was want hij zij die kost al 150,00 euro. Het is schandalig hoe ik ben geholpen ik had beter weer naar expert kunnen gaan. Mevr, en hr. Hendriks

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn glimlach kan nóg groter

Ontzettend vriendelijk geholpen via de chat, mogelijkheid om nintendo switch te retourneren en geld terug ondanks dat we hem al een keer hadden opgestart, top. Maar aĺs ik wil laten beoordelen of de schade aan mijn oude switch onder de garantie valt, moet ik het apparaat terugsturen. Hierdoor moet ik (mijn zoontje) het een tijd missen, terwijl we niet eens weten of het kosteloos gerepareerd wordt. Terwijl ik exact kan uitleggen wat de schade is of foto kan toesturen. De switch in juli vorig jaar gekocht dus binnen het jaar. Daar verdween mijn glimlach eventjes door.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie verhaal hierboven

Producten goed te vinden en goede adviezen. Snelle levering volgens afspraak

Product defect

Kocht een Samsung lader. Zat in een plastic zip zakje ipv in een blister. Krijg mijn S25 er niet mee opgeladen, mijn Buds niet en mijn Garmin ook niet Ook verschillende kabels gebruikt. Typisch een gevalletje DOA

Good service

Good service

Fijne organisatie, dat Coolblue

De medewerkers zijn attent, klantvriendelijk en weten waar ze over spreken. Niet ‘pushing’ en je niet iets duurder dan nodig aanbevelend! Ik spreek overigens mede uit eerdere ervaring!

Snel!

Snelle service! Fijn dat de 2 vrolijke chauffeurs onze wasmachine kwamen omruilen!

Love Coolblue!

Such a greet experience. Fast delivery. I only shop with them for specific products because of their great service.

• N/A

Goede service , goede producten !

Goed en snel geholpen en goede producten voor een prima prijs .

Fast, neat and easy.

Good to have some basic online recommendations and the chance to do a comparison between products. The delivery was spot on...

• N/A

Mooi compacte maaimachine op accu

Een tante van 94 jaar wilde graag het gras wat makkelijker kunnen maaien. Dit apparaat is daar uitermate geschikt voor. Licht en makkelijkendbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? instructie tekening mag beter

Snelle service en levering. Leuke website met goede informatie.

Gave kamado

Super mooie BBQ, voelt allemaal erg degelijk aan en ziet er gaaf uit. Snelle levering ook en gelukkig nog last minute gebruik kunnen maken van een mooie aanbieding. Complimenten ook voor de enthousiaste bezorgers en het super leuke kaartje in de brievenbus. Op naar veel mooie BBQ-momenten! Klein minpuntje, er is 1 stukje van de keramische vuurbox afgebroken (zat zo in de verpakking), na registratie een serviceverzoek ingediend richting The Bastard en na enkele dagen reageren ze dat het geen kwaad kan en vanzelf niet meer zichtbaar is als er zich roet in de bbq vormt. Is niet helemaal de reactie die ik verwacht bij aankoop van zo'n kostbaar product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Serieus op serviceverzoek ingaan, oplossing bieden

64 Weena

Rotterdam 3012 CN