Bezorging netjes en vriendelijk, het telefonisch registreren van de nieuwe wasmachine is tot op heden nog niet gelukt…lang in de wacht gestaan en vervolgens geen nummer kunnen doorgeven omdat de wasmachine draaide. Misschien een tip voor jullie om te vermelden welke informatie je bij de hand moet hebben voordat er gebeld wordt
Er wordt niet een kwartier van te voren gebeld en ze laten de oude koelkast gewoon staan op straat. Nadat ik heb gebeld wordt beloofd deze op te halen... nou dat werd pas de volgende dag gedaan nadat ik opnieuw moest bellen
Hoi, Wat jammer om te horen dat de levering en ophaling niet volgens afspraak zijn verlopen. We nemen je feedback mee in onze evaluatie met onze bezorgers, zodat we dit in de toekomst beter kunnen afstemmen. Groetjes, Coolblue
Je betaald 99 euro cent extra voor een avond bezorging, omdat je dan zeker weet dat je thuis bent. Komt je pakket 2 avonden later.
Hoi, We begrijpen dat de avondlevering niet volgens verwachting is verlopen. We zorgen ervoor dat de 99 cent voor deze serivce wordt terugbetaald. Groetjes, Coolblue
Snel, deskundig en erg vriendelijk geholpen. Op telefoon kosteloos een nieuwe schermprotector geplaatst
Everything is perfect, the products and specially the friendly staff.
Bij het ophaalpunt aangekomen (5 september), bleek de door mij bestelde stofzuiger niet beschikbaar te zijn. Mogelijk heeft de eigenaar van het ophaalpunt (Read Shop Goes) het apparaat met een andere klant meegegeven op 4 september. Er wordt in mijn postnl app ook een handtekening getoond die niet van mij is. Postnl is gisteren een onderzoek gestart en voorlopig sta ik met lege handen. Het is overigens nog maar de vraag of dat aan jullie ligt, dat betwijfel ik. Alleen kan ik voor nu niet meer zeggen dan zeer slecht, aangezien ik wél betaald heb, maar geen artikel ontvangen heb. Sorry.
Hoi, Wat een vervelende situatie. We hebben inmiddels een onderzoek opgestart met PostNL om dit verder uit te zoeken. Dit kan tot 10 werkdagen duren. Zodra we nieuws ontvangen, nemen we meteen contact op met jou. We raden aan dit soort gevallen ook altijd bij ons te melden, zodat we dit onmiddelijk kunnen opvolgen. Vriendelijke groet, Coolblue
Voor 23.59 bestellen en de volgende dag leveren is een motto wat veel leveranciers delen. Helaas is dit niet altijd bij iedere leverancier het geval maar Coolblue levert wel zoals afgesproken!
Altijd goed
Bestelling netjes afgeleverd zoals beloofd op de site en nog belangrijker, tevreden over het bestelde product. Wat willen we nog meer.
Fijne website. Fijne commu Italië. Geweldige eigen bezorgers.
Thanks to Aram for his kindness and assistance
Laptop werd binnen een dag bezorgd, heel fijn. Goede overzicht pagina waarop alle verschillende keuzes in laptops op een rijtje worden gezet. Ook de vergelijkingstool is heel handig.
Snelle en makkelijke levering
Personeel zonder kennis en verzekeringen door de strot douwen.
Hi, We nemen je feedback mee en bekijken intern hoe we onze communicatie en adviesverlening kunnen verbeteren. Met een glimlach, Coolblue
Netjes geholpen in de winkel Volgende dag bezorgd en per mail wanneer ze bezorgen en zelfs opbellen als ze eraan komen en als ik niet tevreden was kan ik het omruilen
Van te voren weten hoe laat ze komen .Altijd vriendelijk . bijna alles van Cool Bleu
Jammer dat de slogan: “ vandaag besteld, morgen in huis” deze keer niet op ging door vele malen een andere lokatie van het Post-nl ophaalpunten te wijzigen. Ook de berichtgeving van Post-nl was vele keren onjuist. Woensdag het product besteld: zaterdag bij Primera opgehaald. Zaterdag morgen was de berichtgeving dat pas maandag ik naar het ophaalpunten kon komen. Groot was m’n verbazing dat ik weer een ander bericht kreeg dat ik zaterdagmiddag naar Primera kon.
Altijd een topper
1 31-08-2025 Koffiezetapparaat Krups EA8110, besteld, betaald en bevestiging ontvangen, levering 1-9-2025. 2 1-9-2025 Bestelling geleverd maar geen Koffiezetapparaat Krups EA8110, maar een wet/dry stofzuiger Nilfisk. Gebeld naar Coolblue, retour label ontvangen en het zou de volgende dag opgehaald worden. 3 2-9-2025 Retour opgehaald door Tommie van Coolblue. 4 Meerdere keren gebeld en gemaild, maar kreeg steeds het antwoord dat het artikel eerst de retourprocedure moest doorlopen hebben. Het is nu ruim een week later en heb verder niets meer van Coolblue gehoord. 5 Naar mijn mening is het geen fout van mij maar van Coolblue, ik heb geen koffieapparaat, geen stofzuiger en ben € 242 armer/kwijt. 6 Deze slechte service had ik van Coolblue niet verwacht. 7 Ook heb ik dit bericht nog gemaild: Dat men het retour artikel niet kan vinden heeft misschien de volgende reden, retouraanmelding en omschrijving is op artikel koffiezetapparaat gedaan maar fysiek is de wet/dry stofzuiger Nilfisk retour gegaan.
Hi, We begrijpen hoe vervelend dit moet zijn wanneer je een verkeerd artikel ontvangt en vervolgens lang moet wachten op een oplossing. We zien dat de retour inmiddels werd opgehaald en dat onze collega's nog bezig zijn met de verwerking. Zodra dit is afgerond, zorgen we ervoor dat je zo snel mogelijk je nieuwe toestel ontvangt. Bedankt voor je geduld, Coolblue
Bestellen was heel simple, duidelijke site en de volgende dag geleverd
Alles was top!
Afspraak was dat artikel thuis bezorgd zou worden. Kreeg mail dat het klaar lag in de winkel . Dus maar weer naar de wijnkelder gereden . Even geen Cool bleu dat is 2 keer achter elkaar teleurstelling
64 Weena
Rotterdam 3012 CN