Geen verkoop afvies nodig. Item was niet voorradig in de winkel maar werd volgende dag bezorgd op uur nauwkeurig
Medewerker aan balie had er duidelijk geen zin in.
Heel vriendelijke chauffeur, goed uitgelegd. ook goede informatie vantevoren. 100% voor herhaling vatbaar.
Ik heb klanten service gebeden alles geregeld, heel snel en ik ben heel erg blij
Veel keus gemakkelijk te bestellen en supersnel bezorgd. Tips via de mail gewoon top
Levering zoals afgesproken, onwijs vriendelijk personeel, redelijk tot goede prijs dus kortom, een jullie zijn super en ik ben blij dat jullie er zijn.
ik ben heel tevreden met me whitirlpool. chef plus. met de vorige heb ik ruim 30 jaar gedaan kandit merk iedereen aanraden.is voor mijn de beste koop.
op vrijdagmiddag de keuze gemaakt en op zaterdagochtend de bezorging! mooie service!
Bestelling gedaan voor een laptop welke ik zakelijk snel nodig heb. Voor 23.59 uur besteld, volgende dag in huis! Mooi dus van niet...helaas is de zending vertraagd. Dagelijks krijg je keurig een update van Post.nl ontvangen, helaas de zending is vertraagd, maar dan al wel zolaat dat je de hele dag thuis hebt af zitten wachten. Fijn als je de laptop direct nodig hebt voor je bedrijf en je al 3 dagen met heel mooi weer thuis zit af te wachten met je kinderen op de bank. En neem je dan contact op met de klantenservice, dan zakt je broek helemaal af. Ja sorry, maar wij hebben een afspraak met Post,nl om 4 werkdagen te wachten. Ik bestel toch bij CoolBlue?! Ik heb niets met afspraken te maken....ik veracht service met een glimlach! Ja, maar mevrouw ik heb u al een compensatie gestuurd. Daar zit ik niet op te wachten. Ik wacht op mijn bestelde laptop die ik dringend nodig heb en waarvoor ik nu dus al 3 dagen binnen zit met mijn gezin. Ja, mevrouw dat is heel vervelend! Vervelend dat is zacht uitgedrukt! Dit is gewoonweg waardeloos! En als je dan zelf een oplossing uitdraagt is de reactie: sorry, maar mijn systeem zegt dat ik dat niet mag doen. Uh...systeem?!!!!! Met zelf 3 webshops weet ik dat je dit echt heel eenvoudig op kunt lossen, want dit kun je niet maken als bedrijf! Moraal van het verhaal: Service met een glimlach is ver te zoeken!
Beste L. Kroneman, We willen je bedanken voor het plaatsen van je review. We vinden het erg vervelend om te lezen dat je bestelling vertraging heeft opgelopen. Helaas kunnen we je account niet terugvinden op basis van de gegevens in de review. Zou je om deze reden een mail willen versturen naar [email protected] met daarin je ordernummer en een kopie van deze review? Dan zullen we het via dat kanaal verder met je oppakken. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Snelle levering + goede uitleg! en duidelijke website.
Alles naar volle tevredenheid afgehandeld
Tot nu toe zijn alle bestellingen bij Cb vlot en goed afgehandeld. Dus geen klachten.
Mijn oude wasmachine was kapot, dus moest een nieuwe bestellen. Tot mijn grote verbazing werd deze de volgende dag al geleverd. Op zondag!! Ook over de machine elf ben ik supertevreden.
Mooie zaak, vriendelijk personeel, veel keus,snel bezorgd zelfs op zondag. Alles kan bij CoolBleu! Ik ben blij dat ze in Nijmegen zitten.
Niet alleen voor de afgesproken tijd al geleverd, maar ook inclusief eigen handleiding en stappenplan voor installatie. Top !
Keurig op de hoogte gehouden van bezorgtijd en volgens afspraak geleverd. De bezorger gaf zelfs nog wat nuttige tips over ingebruikname van div. apparaten!
Wij hebben onze tv vrijdagavond rond 20.30 besteld. Deze zou in de loop van zaterdag geleverd worden. Zaterdagmorgen bericht ( wegens grote drukte niet mogelijk vandaag te leveren) gekregen dat het zondag geleverd zou worden. Zondagmorgen bericht tussen 16.15 en 17.15 levering. Wij waren zelf verhinderd en de overburen gevraagd pakket aan te nemen en oude tv mee te geven. Pakket bezorgd maar oude tv niet meegenomen want ze hadden een kleine bus bij zich. (Als er 1 tv uit gaat kan er toch ook weer 1 tv in lijkt me) . Maar daar hadden de heren geen zin. Dus moet ik de tv zelf naar destort brengen. Niet volgens afspraak
Alles is goed gegaan
Tot nu toe doen ze altijd wat ze beloven
In eerste instantie bleek te aangekochte TV en Chomecast niet te voldoen aan onze wensen. Een dag later konden beide producten zonder problemen worden omgeruild en konden we diezelfde dag nog genieten van onze aankoop die nu wel helemaal naar wens is. Dit alles met een grote glimlach van de Coolblue medewerkers. Absoluut een dikke 10 en aanrader, ga zo door Coolblue!
Thanks for the awesome service. Impecable.
Zelfs op zondag bezorgd
Een inductie kookplaat besteld en ontvangen maar wel teleurgesteld dat het zonder stekker was voorzien. Gelukkig ben ik erg handig (als ik het van mijzelf mag zeggen), dus de oude stekker uit gehaald, foto's maken, stopcontact onderzoek, nadenken, overwegen ,,,,,, en uiteindelijk zelf het probleem opgelost. Ik vroeg mij af hoe (minder handige) andere mensen dat oplossen !
Perfecte track en trace. Snelle levering. Alleen jammer dat het bestelde pakket voor de voordeur wordt neergezet. Met grote kans op diefstal. Wie is er dan verantwoordelijk????? Waarom niet even bellen bij aflevering.
Heb een JBL Flip 6 gekocht. Mooie prijs kwaliteit verhouding en snel geleverd. Alleen onduidelijk waar want was niet thuis en briefje was onleesbaar
64 Weena
Rotterdam 3012 CN