Een vlotte en milieuvriendelijke bezorging!

Prijs was redelijk en de afhandeling zeer vlot. En dan ook nog een CO-2 neutrale bezorging met de bakfiets. Complimenten!

Goeie snelle service

Zeer tevreden over de bestelling en de bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Gemakkelijk keuzes maken en snelle service

Vanaf de site is het makkelijk uitzoeken wat je wil. De voorlichting is uitstekend. Het bestellen en de levering worden vlot afgehandeld. Ook de wijze waarop de apparaten verpakt worden is prima Niet veel karton en nodeloze omdozen. Het enige minpuntje wat ik ervaar is dat jullie niet altijd het goedkoopst zijn . Met een laagste prijs garantie zouden vijf sterren terecht zijn. Voor de rest ben ik dik tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verkeerde dag geleverd en pakketje voor de deur gezet

Levering was slecht, aangegeven dat het pakketje op de maandagochtend bezorgd zou moeten worden. Pakketje werd echter op de vrijdagavond afgeleverd. Op dat moment was niemand thuis en de bezorger heeft het gewoon voor de deur gezet. Daar heeft het pakketje 4 uur buiten gestaan. De melding dat het pakketje geleverd zou worden kwam ook pas een half uur van te voren binnen, op dat moment zaten we in de auto in het buitenland onderweg naar huis. Was storend dat men iets besteld wat een bepaalde tijd geleverd dient te worden en dat het dan 3 dagen eerder geleverd wordt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter kijken wanneer men aangeeft dat het geleverd dient te worden als men de optie geeft om een dag te kiezen om te leveren

Artikel besteld. Netjes bezorgd en makkelijk te bestellen. Enige minpunt het kwam een dag later dan beloofd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levertijd goed benoemen

Teleurgesteld

Nieuwe s24 gekocht, wilde mijn S21 telefoon inwisselen....is terplaatse bekeken en kon 90,00 terug krijgen. Afgesproken volgende dag terug te komen om in te wisselen , toen kon deS21 niet ingewisseld worden omdat er iets op het schermpje zat? Best een hoop aangeschaft daar, maar denk dat dit de laatste keer was. Mvr Marco

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lees het bovenstaande

Very nice customer service!

I enjoyed shopping with cool blue, not my first time though, it’s always been a pleasure

• Nee

Goede beschrijving van producten en snelle levering. Ook in winkel altijd super goed geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top bedrijf,je krijgt altijd de beste adviezen

Ik koop liever bij Coolblue en betaal iets meer dan bij andere onnline winkels ,puur omdat de bezorgservice op en top is. Grote aankopen doe ik alleen nog maar bij coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue zit goed in elkaar

Goed werkende, duidelijke website. Makkelijk en efficiënt bestelproces. Goede informatie over bezorging. Verademing om eens keurige en beleefde bezorgers te ontmoeten. Coolblue heeft het goed voor elkaar en ik hoop dat ze ook hun werknemers blijven waarderen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer professioneel en efficient georganiseerd. Maximaal klantvriendelijk.

Heeeeeeeeeeeeeeel fijn geholpen door Bram

Wij waren redelijk snel aan de beurt en werden geholpen door Bram en dat was erg prettig: hij nam alle tijd voor ons, was geduldig en steeds voorkomend. Het enige nadeel was dat wij ons artikel ( een stofzuiger) niet direct mee konden nemen, maar dat kwam gewoon door ruimtegebrek. De stofzuiger werd de volgende dag afgeleverd foor Postnl.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een grotere winkel, maar ik weet dat Coolblue daar al een hele tijd op zoek naar is en dan vooral in Eindhoven. Veel succes daarmee.

Heel erg goed

Zoals altoijd heel erg goed, vlot en adequate levering, perfect

Heel goed!

Goede service, snel leveren ik ben blij

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Snel gekregen wat ik zocht

Artikel snel gevonden en de volgende dag in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

komt nog

Cadeau voor mijn vrouw gekocht voor 6 augustus later na augustus maar weer vragen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nog niey

Snel

22.30 ging mijn vriezer kapot, de volgende dag om 9.30 stond hij binnen. Jammer dat ze hem niet uitpakten. Moest wachten tot iemand thuis was

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Graag verpakking eraf halen en op zijn plaats zetten, zeker omdat het om een vriezer ging en zo snel mogelijk gebruikt moest worden

Top garantie

Probleem zeer goed opgelost. Nieuw product ontvangen! Dat is pas garantie!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Werkelijk alles klopt! Ook de benadering met humor. Precies goed allemaal!

In Den Haag meld ik me aan bij binnenkomst met het ordernummer. Ben ik aan de beurt word ik verwelkomt met jij komt een scheerblad ophalen. Geweldig toch!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga vooral zo door en blijf kritisch. Het is zo ontspoort!

Jammer dat de droger niet werd aangesloten.

Ik was zelf niet thuis en mijn zoon wist blijkbaar niet dat jullie erom bekend staan om de boel aan te sluiten. Nu is dat voor een droger niet moeilijk, maar was toch verbaasd dat dit niet gebeurd was. Jullie waren overigens ruim op tijd in het opgegeven blok, zelfs eerder en netjes gebeld van tevoren.

Alles perfect geregeld

Aflevering zeer stipt, vriendelijke en meedenkende bezorger

Zeer goede service

Goede ervaringen en Goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Iemand heeft heel goed nagedacht over hoe je bij elke stap de consument volledig ontzorgd. De ervaring is volledig fenomonaal.

Snel & vriendelijk

Bestelde wasmachine snel geleverd door vriendelijke koeriers. Goede communicatie over de levering. Oude wasmachine netjes meegenomen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

64 Weena