Maar niet tevreden over de bezorging. Ik heb extra betaald voor avondbezoring. Toen ik om 16.30 uur thuis kwam stond mijn pakje voor de deur. Laat mensen niet bijbetalen voor iets dat niet waar gemaakt wordt.
Mijn oude combi-oven was kapot, dus een nieuwe besteld, na een uitgebreide vergelijking op de site van Coolblue. Fijn dat dat kan. Bij alle apparaten stond ‘oude retour’. Als dat er zo bij staat, ga ik ervan uit dat de oude wordt meegenomen door de bezorger die de nieuwe levert. Helaas was er bij het bestelproces geen mogelijkheid om aan te geven of er een oud apparaat mee terug moest. De bezorging werd geregeld via Postnl en niet Coolblue zelf. De postbezorger nam het oude apparaat (goed ingepakt en met verzendlabel) NIET mee. Coolblue gebeld: dan moest ik hem zelf inleveren bij een pakketpunt of zelf naar de vuilstort brengen. Dit is niet de verwachting die je hebt bij ‘oude apparaat retour’. Als ik dit had geweten, had ik mijn nieuwe apparaat niet bij Coolblue gekocht! Een combi-oven is echt heel zwaar. De klantenservice was erg vriendelijk en meelevend, maar een oplossing hadden ze niet. Ik kreeg 10% korting voor het ongemak.
Bestelling, levering en communicatie verloopt volledig volgens wens. Ik heb een mooi product voor een scherpe prijs ontvangen.
Senseo besteld, en de volgende dag geleverd
Ben heel tevreden! Alles is gegaan zoals aangegeven stipt op tijd en heel behulpzaam. Zal vaker bij coolbleu mijn spullen bestellen en nogmaals bedankt voor de goeie service.
Ik vind coolblue een enorm fijn bedrijf, overzichtelijke website, snelle levering en heel goede service.
Service en dienstverlening gekoppeld aan vriendelijk personeel. Heel goed!
Vandaag besteld, morgen in huis. Fijne keuze hulp op de site in in de app . Cool blue is cool,
Keurig gebeld dat ze wat vroeger kwamen. Vriendelijk personeel. Alles netjes volgens afspraak uitgevoerd.
Smartwatch gekocht die de concurrent nog niet binnen had , snelle en vriendelijke afhandeling bij de kassa top
Creatief te werk gegaan omdat ik twee verschillende, eigenlijk 3 wensen hadden. Super vriendelijke geholpen. Ben thuis gegaan met een “glimlach “
Blij zijn wij met de fysieke winkel van CoolBleu in de Bilderdijkstraat in Amsterdam, daar waar voorheen BCC was gehuisvest. Het personeel is uiterst behulpzaam en bekwaam. De service van CoolBleu is uitstekend. Echter, de tv die ik deze week bij CoolBleu heb gekocht, waar ik zeer tevreden over ben, bleek bij andere bedrijven €200 goedkoper. Ik zal me bij een volgende aankoop van een apparaat eerst beter oriënteren.
Love jullie collega’s in het Almeerse filiaal. Leuke mensen en komen met advies zodat je echt je media streamer goed kunt gebruiken. ♥️
Al die verschillende onderdelen moeten ook betaald worden. Mijn hele leven heb ik genoeg gehad aan een zuigmond. Die anderen gelijk opgeborgen tot nooit meer ziens. Drijft de prijs onnodig op. Zuigslang laat regelmatig los ,irritant. Overweeg om die hele handel terug te sturen
Great product - quality - price.
Goede website snelle levering beschrijvingen en revieuws bij elkaar te vinden, top bedrijf.
Super snelle levering. Goed product. Dank u wel.
De wachttijd was belachelijk lang, in de ochtend na 1 uur weggegaan en in de middag nog een keer geprobeerd, duurde net zo lang maar volgehouden tot ik aan de beurt was. Je ziet op een bord je naam staan maar je heb geen idee waar je dan moet zijn, de medewerkers zijn heel veel tijd kwijt naar het zoeken van de juiste klant(in het verleden stond er een balienummer, werkte fantastisch. Gelukkig geholpen door een fantastische medewerker die zelf niet begreep dat de klanten zoveel geduld hadden.
Hi Ed, Wat leuk dat je bij ons hebt besteld. We begrijpen dat je baalt van de lange wachttijd. Onze excuses hiervoor. Je opmerking is doorgegeven aan de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Zo worden we nog elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
Volgende ochtend geleverd, je word via mail en belletje op de hoogte gehouden hoe laat de bezorger er is.
Tevreden
Snelle aflevering, goeie kwaliteit blender en voordelig
Binnen 1,5 dag geleverd.
Niets mis met het bestelde product. Had een andere dag aangegeven om te leveren. En betaald voor levering in de avond. Helaas niet gebeurd.
Hi Frank, We balen erg dat we je bestelling niet op de afgesproken tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Uiteraard willen we de extra bezorgkosten naar je terugstorten als je betaald hebt voor een avondlevering, maar jouw bestelling niet in de avond hebt ontvangen. Wil je dit? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice kijken dan graag met je mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
bestellen ging snel en voor 23:59 maar bezorging vond niet de volgende dag plaats.
Ok.
64 Weena