Had het product de dag ervoor besteld en kom hem de volgende dag na 9 uur ophalen in de winkel. Erg handig en top geregeld.
Prettig
Goed op de hoogte gebracht van het tijdvak. Ook nog een kort belletje van een zeer vriendelijke bezorger. Deze levert het product netjes af en geeft je tips als je evt wilt retourneren (niet gedaan, want blij met het bestelde product!) en de ruimte om evt vragen te stellen. Al met al: super blij met Coolblue!
Bestelling via internet, volgende dag echt in huis, makkelijker kan het niet.
netjes geholpen en mooi op tijd.
Ik kreeg pas na anderhalfe dag een bestel bevestiging en dacht dat ik getackeld was. Bezorging de volgende dag werd 3 dagen. Een lagere prijs voor één tweede kans is dan wel weer prettig en aan het product mankeerde niets!
Hi Gerard, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! We vinden het fijn om te vernemen dat het product wel naar wens is. We wensen je hier uiteraard veel plezier mee. Met vriendelijke groet, Coolblue
De mensen van Coolbue zijn deskundig en kunnen je daarom goed adviseren.
Your delivery time was incorrect. the adjusted time was also incorrect.
Hi Ryan, That really doesn't sound like the delivery service we want to offer! We apologize for this turn of events and lack of communication. We will forward your feedback to make sure it won't happen again next time. Kind regards, Coolblue
Product besteld en de volgende dag al bij het afleveradres. Super
Great staff and support
Ik betaal graag wat meer voor Coolbleu omdat jullie bedrijf het imago heeft producten die jullie verkopen kritisch bekijken vanuit het oogpunt van de consument. Wat me bevalt zijn de compacte afmetingen van de machine. Ook de kwaliteit van het geproduceerde ijs is goed. De machine maakt veel lawaai. Veel meer dan de oude machine. Uit de reviews kon ik opmaken dat hij juist stil was. Wanneer ik dit had geweten had ik hem nooit gekocht. Wat is er aan de hand? Heb ik een verkeerd exemplaar of is elke machine zo lawaaierig?
Aanschaf dji mini4. Goed geholpen, artikel was ineens 40 euro duurder in computer dan het was geprijsd in de winkel. Uiteraard hier niet mee eens en de manager kwam erbij en de prijs werd geregeld naar de oude prijs, die 30 minuten daarvoor was verhoogd. De verkoper was super hoor en er werden nabestellingen gedaan die de volgende ochtend zeer bijtijds door post nl werden bezorgd
Gewoon goed!
Probleemloos, soepeltjes en snel/op tijd. Fijne webshop.
Het is bijna altijd prima geregeld. En als het een keer niet in orde is, dan zijn we er gelukkig nog wel uitgekomen. Heb wel eens een flinke discussie gehad over een artikel wat kapot is geleverd, maar uiteindelijk hebben ze dit toch netjes opgelost. Bij de laatste bestelling was het dik in orde in ieder geval.
De ontvangen 2e kans kookplaat kwam aan in een uit elkaar vallende en zwaar beschadigde provisorisch geplakte kartonnen doos. Een van de tempex beschermkappen was kapot. De kookplaat heeft een klein tikje op de hoek opgelopen, echter onopvallend. De bezorger vroeg aan de klant: wat zit er eigenlijk in de doos? Dit vervoer is door coolblue verzorgd en dus eigenlijk erg beschamend.
Hi Wim, Wat balen om te vernemen dat je niet tevreden bent met de aflevering van jouw product. We zijn natuurlijk erg benieuwd of je dit al met onze klantenservice hebt gedeeld. Zo niet, zou je dit kunnen doen? Ook met de aanvullende foto's erbij? Neem vooral contact met ons op: [email protected]! Graag kijken we dan mee naar een oplossing. Wij zullen jouw feedback hierin zeker meenemen. Bedankt dat je ons wilt helpen om elke dag een beetje beter te worden. Met vriendelijke groet, Coolblue
De volgende dag netjes en op tijd geleverd. Goed via de mail op de hoogte gehouden van de bezorgtijd
Sneelle en correcte levering.
Product broke within warranty. It was easy easy to find info about returning the broken item. Within acceptable time the product was replaced.
Wij gaan graag naar Cool Blue in Leiden, waar we vriendelijk geholpen worden en goed advies krijgen. Heb je achteraf nog vragen, dan kun je ook terecht. Ook op de website van Cool Blue is veel informatie te vinden. Eigenlijk willen we voor elektronische spullen niet meer naar een andere winkel.
Ik kan niet anders zeggen, de service is geweldig! 's Avonds laat wasmachine en droger besteld, volgende dag 10 uur binnen. Kreeg zelfs een leuk kaartje nagestuurd van de bezorger. Jammer dat het zo lang duurt om de klantenservice te bereiken. Ik kreeg geen link doorgestuurd om te betalen. Dat kostte me 30 min aan de telefoon. Daarna snel opgelost!
Top, e-mails hele goede.
bij het doen van een bestelling, weet je al van tevoren, dat alles vlekkeloos gaat verlopen.
Op de doos en bijgaande boekjes zaten kleverige vlekken, ijsmachine was nat en kleverig aan de randen en karton in de machine was nat. Klantenservice gaf me wel de optie om te retourneren voor een nieuw ijsmachine maar dat kon pas als zij mijn geretourneerde product hadden ontvangen, waar veel tijd overheen ging. En nu blijkt dat ze geen nieuw exemplaar meer hebben en ik alsnog mijn geld terug krijg.
Hi Emmie, Wat balen om te vernemen dat jouw bestelling niet goed is verlopen. Onze excuses hiervoor! Voor het ongemak hebben we een voucher op jouw account gezet. Hopelijk kan je deze in de toekomst gebruiken voor iets leuks. Met vriendelijke groet, Coolblue
Misschien beter voor jullie medewerkers zorgen bij Coolblue Rotterdam? Elke coolblue medewerker was ‘t zat daar en ik zag zelfs iemand ontslag nemen.
Hi A., Wat leuk dat je bij ons hebt besteld. We begrijpen dat je baalt van de lange wachttijd. Onze excuses hiervoor. Jouw feedback is doorgegeven aan de afdeling die hiervoor verantwoordelijk is. Zo worden we nog elke dag een beetje beter. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN