Goed verpakt en snel geleverd.
Laptop uitgezocht, vergeleken en besteld voor een goede prijs. Deze is volgens afspraak geleverd. Prima
Ik zocht een nieuwe laptop, geen bijzondere maar gewoon 1 voor huis-tuin en keuken gebruik. Ik had mij eerst georiënteerd op de site van Coolblue. Toch maar even naar de winkel voor wat toelichting. Heel fijn geholpen. Wel met dezelfde informatie die ik al van de site had afgehaald. Ik dacht dat de laptop op voorraad zou zijn zoals de site vermeld had. Bleek niet het geval te zijn. In de winkel betaald, de volgende ochtend al per bakfiets bezocht. Ik kom regelmatig bij Coolblue. Alles met een glimlach, echt, iedere medewerker is vrolijk en staat je uitstekend te woord. Dat alleen al is een prestatie op zich.
dit veld is verplicht nou ik vind van niet
Ik had gekozen voor levering bij een Post NL pakket automaat, maar nadat de levering meerdere keren naar de volgende dag werd geschoven, is deze nu niet geleverd op mijn gekozen lever adres. Dus geen voor 23:59 besteld, morgen in huis voor mij... Post NL is waarschijnlijk de hoofdschuldige hier, maar het is Coolblue die de belofte doet...
Hi Peter, We balen erg dat we je bestelling niet op tijd konden afleveren. We doen daar alles aan. Onze excuses hiervoor! Is het nog steeds niet duidelijk wanneer jouw bestelling bezorgd wordt? Stuur dan graag je ordernummer en deze review naar [email protected]. Onze collega's op de klantenservice zoeken het dan graag voor je uit. Met vriendelijke groet, Coolblue
Wat een duidelijkheid, ik hou ervan! Dag van tevoren een tijdsblok, snachts een uur en van tevoren ook nog bellen dat ze er bijna zijn. Zo netjes. Vriendelijke bezorgers!
Aankoop ging keurig netjes en snel. Naar verwachting.
Mijn nieuwe laptop bezorgd via post.nl. Gelukkig hebben wij een serieuze bekende bezorger, maar ik vond het wel spannend of het goed zou gaan. Dit soort dingen zou eigenlijk met eigen bezorgdienst van Coolbleu moeten. Want Post.nl heeft een groot verloop in medewerkers die geen Nederlands spreken of kunnen lezen. Wel een belangrijk dingetje en daardoor kan het jullie ook klanten gaan kosten.
Verpakkingsmateriaal wordt niet meegenomen, product niet uitgepakt en dus wordt niet gecontroleerd of het product goed is. Heel vervelend gevoel hierbij.
Hi Rudolph, Wat balen om te vernemen dat je niet tevreden bent met de aflevering van jouw product. Wij zullen jouw feedback hierin zeker meenemen. Bedankt dat je ons wilt helpen om elke dag een beetje beter te worden. Met vriendelijke groet, Coolblue
Precies wat is beloofd. Binnen één dag geleverd.
Snelle afhandeling ben al jaren vaste klant ben nooit teleurgesteld
As usual Coolblue did a fantastic job. My order came as promised via Post Nl and everything was fine. I would always recommend Coolblue to anyone. A professional company that is reliable.
N/A
Alle ervaringen, zowel telefonisch als persoonlijk contact, zijn positief. Professioneel, deskundig en klantvriendelijk op alle vlakken.
Prima contact en klanttevredenheid is op dat gebied hoog. Echter wel tweemaal een ophang service ontvangen thuis voor het ophangen van de tv die door het ontbreken van de juiste lengte kabel en de verkeerde ophangbeugel heel snel weer weg waren. Had gehoopt dat ze hielpen bij het aansluiten van de systemen, maar ze lieten het erbij dat ik dat zelf kon doen wanneer ik de juiste meter kabel had. Dus heb niet het gevoel dat ze het helemaal hebben gedaan wat ik erbij had verwacht.
Hi Suzanne, Bedankt voor jouw review. Wat balen om te horen dat de ophangservice niet volledig is uitgevoerd. Als je hiervoor hebt betaald zou dit natuurlijk wel moeten gebeuren. Mocht dit het geval zijn, neem dan contact met ons op via: [email protected]. We kijken dan graag mee naar de situatie. Met vriendelijke groet, Coolblue
Coolblue Altijd tip top in orde!
Ik vind het altijd prettig winkelen bij Coolblue! Beetje jammer, dat de nieuwe printer niet door henzelf is gebracht, zodat ik de oude niet meteen retour kon geven! Deze heb ik nu maar zelf naar de milieustraat gebracht! Was voor mij (71) een heel gedoe! Verder dus alleen complimenten!
Telefoon besteld via de website en meteen naar de winkel om de oude telefoon in te leveren. Zou mogelijk moeten zijn maar was blijkbaar niet zo eenvoudig. Totale proces heeft meer dan 2 uur gekost terwijl het in een kwartiertje gepiept had kunnen zijn. Blijkbaar gaat er bij Coolblue ook wel eens wat mis. Het is niet anders. De nieuwe telefoon bevalt prima en ik zou een volgende keer weer naar Coolblue gaan maar zelf de regie pakken.
Bestellen en leveren zo simpel maken zij het Top
Tv besteld en de volgende dag in huis zelfs voor de afgesproken aflevertijd snelle service van de bezorgdienst die ruim van te voren belde voor bezorging.
Eerste keer iets besteld maar Zeker voor herhaling vatbaar
Goede communicatie en snelle "levering"
conform afspraak correcte aflevering van een product dat overeenkomt met de omschrijving.
De Coolblue keuze maakte het makkelijk te kiezen. Verder snelle levering en heldere communicatie
fijn meegedacht, snel geleverd en vriendelijke bezorger. 4 ster
64 Weena