Er heeft een verkeerde levering plaatsgevonden. Na een uur in de wacht gestaan te hebben kreeg ik een vriendelijke dame aan de telefoon. Ze heeft alles nagekeken en kwam tot de conclusie dat pakketonderzoek dit moet oppakken. Wat wel zeker 5 dagen gaat duren. Dat vind ik wel erg lang duren.
Hoi, Het spijt ons te horen dat je een verkeerd artikel hebt ontvangen. We zullen dit zo snel mogelijk voor je oplossen en ons uiterste best doen om dit proces te versnellen zodat je niet onnodig hoeft te wachten. Vriendelijke groet, Coolblue
Een dag later is mijn 46mm watch gewoon 30,- goedkoper. Je weet nooit waneer je iets moet kopen. Das dan jammer.
Voor mij de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel als jullie DHL als transporteur gebruiken.
Hoi, Het spijt ons te horen dat de bezorging via DHL niet naar wens is verlopen. We zullen je feedback zeker aankaarten en bekijken hoe we dit in de toekomst kunnen verbeteren. Vriendelijke groet, Coolblue
Simpelweg service met een lach precies zoals de Coolblue reclames uitstralen!
My online purchase experience was fast , easy and precise. I chose to collect them at Almere branch. It was relatively fast and simple.
Prachtige tandenborstel maar geen etui of opzetstukjes ter bescherming, wordt dit nageleverd?
fantastisch, dag erna meteen in huis. gebeld voordat ze aankwamen. echt top
Combi oven werd keurig geleverd en werkt prima.
Waardeloze klantenserive. Ik bestel 3 camera´s, een gaat stuk, deze stuur ik op, maar ze verwachten dat ik ook de 2 die niet stuk zijn opstuur, waardoor je meer dan een maand zonder camera´s zit. Vervolgens wordt de schuld makkelijk afgeschoven op de leverancier van de camera´s. Klantenservice aan de telefoon zegt simpel dat ze er niks aan willen doen: Nog nooit zo´n slechte service van een bedrijf meegemaakt, laatste keer dat ik iets bij Coolblue besteld heb. Ze adverteren met hun geweldige klanten service, daarom was ik ook bereid iets meer te betalen voor het zelfde product, maar als ze dan service moeten leveren zijn ze niet thuis
Beste, We begrijpen dat dit erg vervelend voor je is maar we moeten ons inderdaad aan de regels houden van de fabrikant bij het verwerken van reparaties en omruilingen. Indien gewenst kan je ook rechtstreeks contact opnemen met de fabrikant zelf voor een reparatieaanvraag. Vriendelijke groet, Coolblue
Mooi en fijn klantenproces met positieve mails. En als dan ook de bestelling en levering weer vlekkeloos gaan, dan kan je alleen maar tevreden zijn. Coolblue blijft voor mij een fijne organisatie.
Goed bestelproces, communicatie met een knipoog en belofte van levering binnen 1 dag wordt waargemaakt.
Verkoper aardige jongen maar iets onduidelijk. Kan aan mij liggen ben geen 18 meer. Heeft uitgelegd over hoe data over te zetten. Wonderlijk genoeg is het mij gelukt.
Gemakkelijke online bestelling en snelle levering!
een wasmachine s'ochtends gekeken s'avonds hadden ze de prijs aangepast. even over gebeld en hebben ze netjes aangepast. bezorgdatum gekozen. moment kwam niet echt lekker uit maar het moest maar tijdstip word erg laat gecommuniceerd. maar netjes op de goeie plaats neergezet dus blij met hoe het gegaan is!
De volgende dag was mijn pakket al binnen. Top service..
Online besteld er ging bij mijn bestelling het een en ander niet goed. Ben telefonisch begeleid en prima geholpen. De dames waren erg aardig en attent.
De beschrijving van het product was duidelijk en de verwijzing naar YouTube heel handig. De mogelijkheid tot vergelijken is ook fijn.
Vlug geleverd top
Een week geleden zou mijn bestelling (ruim 200 euro) bezorgd zijn. Helaas is dit niet geval, onderzoek bij de vervoerder gestart. Die mag daar 10 werkdagen de tijd voor nemen. In de afgelopen dagen heeft coolblue mij een aantal vragen gesteld. Hoe ik de service ervaar en of ik een review wil schrijven voor het product wat ik volgens hen al een tijdje in huis heb... Niet hele relevante vragen.. Daarom neem ik nu toch maar de moeite om de vragen van antwoord te voorzien; Ik ben niet tevreden en heb niets te melden over het niet te ontvangen product.
Beste, Helaas kunnen we deze bestelling via de gegevens die je hier vermeld hebt, niet terugvinden. Indien je na 10 werkdagen nog niets van ons gehoord hebt over het lopende onderzoek bij de vervoerder, neem dan zeker contact op met onze klantendienst. Zij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat dit opgelost wordt. Vriendelijke groet, Coolblue
De chauffeur begroette me met een handdruk en noemde zijn naam. Dat heb ik niet eerder ervaren. Keurige jongen/man, op tijd, beleefd en behulpzaam.
Snelle verzending en goed contact
Overzichtelijk en persoonlijk
Niet bestellen wordt toch niet geleverd
Hoi, Het spijt ons te horen dat de bestelling vertraging heeft opgelopen. We begrijpen dat dit erg vervelend is voor jou. We zien dat je de bestelling inmiddels hebt laten annuleren en zullen het volledige aankoopbedrag aan je terugstorten. Vriendelijke groet, Coolblue
Een hele fijne winkel Netjes geholpen geven ook goed advies en bij vragen mag je altijd contact met ze opnemen. Zullen je niet iets duurders aan bieden als er een goed alternatief is.
Vaatwasser afgeleverd zonder problemen en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levertijd.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN