Snelle levering zoals altijd bij Coolblue

De telefoon de volgende dag al thuis bezorgd gekregen en voldoet zo als verwacht. Book case valt een beetje tegen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn complimenten voor het hele logistieke traject! Gisteren de bestelling geplaatst, en mails ontvangen over het afleveren moment. De chauffeur liep voor op schema en belde of hij een halfuurtje eerder mocht komen. De bestelde magnetron is in de keuken afgeleverd. Gaf ook nog tips mbt montage en in gebruik name. O ja, de oude defecte magnetron gelijk retour genomen. Hiermee maken jullie echt het verschil. Niet met een glimlach maar met een BIG Smile

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik bestel bijna al mijn elektrische apparaten al jaren bij jullie en ik ben altijd even tevreden. De levertijd is kort. Ik heb nog nooit slechte ervaringen gehad met jullie. En de prijzen zijn altijd het laagste.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima voortraject alles vlot en soepel...echter...pakket met leverdatum 220625 nog niet ontvangen.

Tja...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lastig maar ook vinger aan de pols bij logistieke verwerkers. Dus melding van derden wanneer bezorging niet afgewerkt is.

Bestelling is snel binnengekomen

Zaterdag besteld, zondag binnen! TOP!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Je kan vinden wat je maar ook zoekt!!

Waar je bij andere winkels vaak zelf alles moet uitzoeken, staan de medewerkers van Coolblue altijd klaar met eerlijk en deskundig advies. Zo weet je zeker dat je het juiste product koopt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, nog meer korting geven

Volgens afspraak, op tijd en tegen een goede prijs

Lekker heldere communicatie over levering Siemens koelkast. Kwaliteit product tegen goede prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De levering was volgens afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Oude product wordt niet meegenomen zoals belooft

Ik ben normaal erg tevreden over Coolblue, maar was deze keer toch behoorlijk teleurgesteld. Een nieuwe Samsung combi magnetron besteld waarbij Coolblue aangeeft dat ze het oude apparaat voor je meenemen. Helaas besluit Coolblue om DHL voor de levering te gebruiken zonder de klant te informeren. Dus DHL staar voor de deur en neemt niet het oude apparaat mee. Ik wacht liever langer op mijn product en dat het geleverd wordt door Coolblue waarbij de belofte ook wordt waargemaakt om het oude apparaat mee te nemen. In het algemeen zeer slechte ervaringen met DHL en zou voor mij een reden zijn om niet bij Coolblue te bestellen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet leveren via DHL!!! Misschien een optie toevoegen voor liever via Coolblue en langere levertijd?

Goed en bondig advies

Prettige sfeer, duidelijke uitleg, en daardoor goede keuze kunnen maken.

Geweldige service

Geweldige service, duidelijk en vriendelijk personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

Alles is met een glimlach!

Duidelijke website, uitgebreide omschrijving van het artikel, met meerdere foto's, recente reviews. Vanaf het online bestellen, volgende dag levering, Prima PostNL ophaalpunt die elke dag geopend is. Na ophalen meteen start instructie in de mail ontvangen met duidelijke informatie en filmpjes

Best customer service!

I always order here, I dont mind if it is a little bit more expensive than other websites. The customer service is really good! Always there for help :)

• N/A

Snel, soepel proces, vriendelijke medewerker en coole winkel!

Om 22:30 uur ventilator besteld die ik de volgende ochtend vanaf 9 uur kon ophalen. Heldere informatie op de site, goede vergelijkingsmogelijkhede . Prima prijs-kwaliteit verhouding. Medewerker in de heerlijk koele winkel was erg vriendelijk. En binnen 15 min. Liep ik de zaak weer uit met mijn spullen. Eigenlijk wilde ik kof wel even in de koele winkel blijven (buiten 30+ graden…) Thuis binnen 10 minuten de ventilator in elkaar gezet en hij doet het perfect (en geruisloos)

Gewoon besteld en geleverd zonder gedoe of onnodige mails

Gewoon besteld en geleverd zonder gedoe of onnodige mails

Uitstekende service!

Ontzettend snelle bezorging, fijne aanvullende informatie via de mail gekregen. Coolblue gaat altijd nét dat stapje extra, wat heel fijn is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product werd geleverd in kapotte en opengemaakte doos

De Coolblue doos van het product was gescheurd aan meerdere kanten. De doos van het product zelf was geopend. Dit lijkt op een (2e hands) product die door een andere klant retour is gezonden. Voortaan niet meer online bestellen bij Coolblue, maar via de winkel direct kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Implementeer een kwaliteits check voordat je een product de magazijn verlaat.

Op tijd bezorgd.

‘s avonds besteld, de andere dag in huis en keurig over de drempel. Vriendelijke bezorger!

bad

I am being asked on Monday to provide a feedback review before the parcel being delivered. I ordered the goods on Friday and I have been advised it will be delivered on Saturday. Saturday I have been advised "Delivery interrupted, the parcel is delayed for one or two days". No further updates so far. So not sure what review you want from me, except a bad one.

• Would you recommend us? No
  • change the shipping company and offer discounts for the next order

Nare ervaring in de winkel sontplein

Ik heb naar volle tevredenheid een Tv bij jullie gekocht. Keurige service. 2dagen daarna kwam ik in de Winkel voor een sonos bar en ben ik op een hele nare manier te woord gestaan door de betreffende leidinggevende was gisteren… Ik vroeg naar de 40 euro prijsverschil met de mediamarkt hello tv en bol.com. Het is me duidelijk dat jullie niet meegaan in het prijsverschil maar de manier waarop ik te woord ben gestaan is echt heel erg onbeschoft. Ik ben echt verbolgen de winkel uitgegaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantvriendelijkheid

prima winkel

Ik had een nieuw notebook nodig. Prima nieuw exemplaar gevonden, nette prijs. Verkoper keek even goed mee voor andere opties. Wel jammer dat ze op zo'n rot plek zitten (zuid as Amsterdam) Parkeren lastig en duur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima laptop, snel geleverd

Prima laptop, snel geleverd. Concurrerende prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, minder verplichte invulvelden bij reviews

Goede site, goede informatie en zeer goede service

Prettige manier van winkelen, je wordt op een uitgebreide manier geinformeerd over de voor en nadelen van het product en soms ook aangevuld met een instructiefilm.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? prijs halveren

64 Weena

Rotterdam 3012 CN