Verkeerde levering

Er heeft een verkeerde levering plaatsgevonden. Na een uur in de wacht gestaan te hebben kreeg ik een vriendelijke dame aan de telefoon. Ze heeft alles nagekeken en kwam tot de conclusie dat pakketonderzoek dit moet oppakken. Wat wel zeker 5 dagen gaat duren. Dat vind ik wel erg lang duren.

Makelijk wat gekocht

Een dag later is mijn 46mm watch gewoon 30,- goedkoper. Je weet nooit waneer je iets moet kopen. Das dan jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien ook na een paar dagen prijsdaling garanties geven.

Barslechte bezorgdienst

Voor mij de laatste keer dat ik bij jullie iets bestel als jullie DHL als transporteur gebruiken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Terug naar Post nl

Service met een lach :-)

Simpelweg service met een lach precies zoals de Coolblue reclames uitstralen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Easy to order, Easy to collect

My online purchase experience was fast , easy and precise. I chose to collect them at Almere branch. It was relatively fast and simple.

• N/A

Waar is etui?

Prachtige tandenborstel maar geen etui of opzetstukjes ter bescherming, wordt dit nageleverd?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet alles binnen gekregen

super

fantastisch, dag erna meteen in huis. gebeld voordat ze aankwamen. echt top

Ging weer prima

Combi oven werd keurig geleverd en werkt prima.

Waardeloze klantenservice

Waardeloze klantenserive. Ik bestel 3 camera´s, een gaat stuk, deze stuur ik op, maar ze verwachten dat ik ook de 2 die niet stuk zijn opstuur, waardoor je meer dan een maand zonder camera´s zit. Vervolgens wordt de schuld makkelijk afgeschoven op de leverancier van de camera´s. Klantenservice aan de telefoon zegt simpel dat ze er niks aan willen doen: Nog nooit zo´n slechte service van een bedrijf meegemaakt, laatste keer dat ik iets bij Coolblue besteld heb. Ze adverteren met hun geweldige klanten service, daarom was ik ook bereid iets meer te betalen voor het zelfde product, maar als ze dan service moeten leveren zijn ze niet thuis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service verlenen

Gewoon goed, zoals altijd!

Mooi en fijn klantenproces met positieve mails. En als dan ook de bestelling en levering weer vlekkeloos gaan, dan kan je alleen maar tevreden zijn. Coolblue blijft voor mij een fijne organisatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed bestelproces, communicatie met een knipoog en belofte van levering binnen 1 dag wordt waargemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Verkoper aardige jongen maar iets onduidelijk. Kan aan mij liggen ben geen 18 meer. Heeft uitgelegd over hoe data over te zetten. Wonderlijk genoeg is het mij gelukt.

Geweldig!!

Gemakkelijke online bestelling en snelle levering!

goed!!!

een wasmachine s'ochtends gekeken s'avonds hadden ze de prijs aangepast. even over gebeld en hebben ze netjes aangepast. bezorgdatum gekozen. moment kwam niet echt lekker uit maar het moest maar tijdstip word erg laat gecommuniceerd. maar netjes op de goeie plaats neergezet dus blij met hoe het gegaan is!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? tijdstip eerder laten weten en aanpasbaar maken

Verzending snel. Top.

De volgende dag was mijn pakket al binnen. Top service..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Online besteld er ging bij mijn bestelling het een en ander niet goed. Ben telefonisch begeleid en prima geholpen. De dames waren erg aardig en attent.

Prima, zoals altijd.

De beschrijving van het product was duidelijk en de verwijzing naar YouTube heel handig. De mogelijkheid tot vergelijken is ook fijn.

Vlug geleverd top

Geen product, geen oplossing

Een week geleden zou mijn bestelling (ruim 200 euro) bezorgd zijn. Helaas is dit niet geval, onderzoek bij de vervoerder gestart. Die mag daar 10 werkdagen de tijd voor nemen. In de afgelopen dagen heeft coolblue mij een aantal vragen gesteld. Hoe ik de service ervaar en of ik een review wil schrijven voor het product wat ik volgens hen al een tijdje in huis heb... Niet hele relevante vragen.. Daarom neem ik nu toch maar de moeite om de vragen van antwoord te voorzien; Ik ben niet tevreden en heb niets te melden over het niet te ontvangen product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Die kunnen jullie vast zelf bedenken bij het lezen van bovenstaande ervaring.

Geweldig!

De chauffeur begroette me met een handdruk en noemde zijn naam. Dat heb ik niet eerder ervaren. Keurige jongen/man, op tijd, beleefd en behulpzaam.

Erg blij mee!

Snelle verzending en goed contact

Goede persoonlijke uitleg

Overzichtelijk en persoonlijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Leverbelofte niet nagekomen we zijn 5 dagen verder ik wordt niet geholpen

Niet bestellen wordt toch niet geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een geweldige winkel, klantvriendelijk en deskundig

Een hele fijne winkel Netjes geholpen geven ook goed advies en bij vragen mag je altijd contact met ze opnemen. Zullen je niet iets duurders aan bieden als er een goed alternatief is.

Perfecte aflevering

Vaatwasser afgeleverd zonder problemen en je wordt keurig op de hoogte gehouden van de levertijd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN