Prima service, alleen moet de coolblue websitetext duidelijker mbt het zekerheidspakket..
Ik sprak reeds een specialist van de helpdesk coolblue Belgie.
Ik heb haar erop attent gemaakt dat Etna op haar koelkasten 2 jaar volledige garantie geeft en 3 jaar extra met beperkte garantie, er moet in die 3 jaar bij een storing/defect 99 euro betaald worden voor ieder bezoek van een monteur.
Het zekerheidspakket van Coolblue van 4 jaar (en eventueel langer naar keuze) geeft wel volledige garantie zonder kosten van een monteursbezoek. Maar als de volledige fabrieksgarantie van Etna 2 jaar is zou je denken dat de klant dan totaal 6 jaar is. (2+4=6) maar dan wordt de zekerheidspakket garantie van Coolblue slechts 5 jaar, hoe kan dat nou??
Ook duidelijk vermelden dat indien in NL gekocht de garantieregistratie op de website Etna.nl invullen en niet op Etna.be
want dan werkt de invulling van het klantadres en telefoongegevens niet! Ook bij de vraag 'waar gekocht' meteen de adressen van de winkels kunnen kiezen. Hoe dat moet weet de klant niet tenzij hij bij toeval het daarvoor in te vullen veld aanklikt! Komt niet onmiddellijk tevoorschijn!