Geleverd als beloofd

Nooit gezeur gehad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet nodig

The most informative online store

Coolblue combines a very rich store experience with lots of extra information, and advice.

• Sometimes it’s a bit hard to find things: I was looking for accessories for the Jura coffee machine, which you DO have, but couldn’t!

Prima service prijs kwaliteit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super geholpen door vriendelijke medewerker

Ik had online een product besteld en bij ophalen werd ik snel en goed geholpen. Medewerker pakte het netjes in.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles was goed geregeld.

Het bestellen was simpel. Het ophalen verliep vlot. De medewerker was erg aardig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue en product goed, verzending ronduit slecht

Bestelling en contact met Coolblue waren goed, product was ook prima in orde (2de kans). Alles aanwezig en functioneert naar behoren. De verzending met PostNL was een drama. Extra betaald om deze op vrijdagavond af te laten leveren. PostNL is niet geweest. De bestelling zou nu op zaterdagavond geleverd worden. Wederom is PostNL de afspraken niet nagekomen en stond men om half 2 op de stoep (wij waren toen niet thuis). Pakket zou vanaf maandag af te halen zijn op de pakketlocatie. Om 14:00 uur kregen we de mail dat het pakket beschikbaar was op de locatie (Aphroditestraat Tilburg). Na een half uur in de rij gestaan te hebben, blijkt het pakket niet beschikbaar. Of we laten op de middag terug konden komen. Na een uur nog een keer een half uur in de rij gestaan, en eindelijk het pakket ontvangen. Aanbevelen Coolblue: Ja. Aanbevelen verzending met PostNL: Absoluut niet, wat een wanprestatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verzending niet meer met PostNL.

Prima service. Goed spul

Prettig personeel en goede service

Precies zoals beloofd

Meerdere bestellingen gedaan over de jaren heen. Altijd doen ze exact wat ze vooraf aangeven in hun communicatie. Dat is heel prettig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen. Alles prima

Snel en goed geleverd

Een echte tegenvaller

Ik heb jaren lang ervaring met coolblue, maar bij de laatste bestelling had ik een echte tegenvaller. Altijd super service, maar staan nu echt weer op nul. Ik bestelde een koelvries installatie voor m'n 80 jarige moeder. Ik deed dit via de klantenservice aangezien de app herhaaldelijk vastliep. Lag aan de browser volgens de klantenservice. "Nou goed dan bestel ik toch bij U" was mijn suggestie. Nou de bestelling werd stap voor stap doorgenomen. Helaas vanwege te weinig personeel kon de deur al niet worden omgezet van rechts naar links daar begon het al mee.De koelkast zou boven gebracht worden via de lift , alles gelijkvloers dus super makkelijk en de ouwe koelkast mee en het verpakkingsmateriaal ook. Na alles goed besproken te hebben plaatste de dame m'n bestelling. Daarna volgde de betaling, tot dusver alles goed. De andere dag werd ik 20 minuten voor ze langs zouden komen bij moeders even gebeld door de vervoerders. Ik vroeg meteen aangezien m'n moeder 80 is even de stekker in het stopcontact te doen. Nou moet daar doorgaans voor betaald worden 25eu maar aangezien hij toch uit de verpakking gaat en de ouwe meegaat een kleine moeite dacht ik, de bezorger zei " prima hoor meneer!" M'n moeder facetimede mij nog even na de bezorging. Wat bleek, het oude apparaat was meegenomen en de nieuwe stond midden in de keuken nog in de doos met als reden " hij moet nog 3 a 4 uur in de doos blijven". Wat een onzin!!!!! Hij moet misschien een paar uur zo blijven staan maar toch niet in de doos? En dus lekker makkelijk we nemen het verpakkingsmateriaal daardoor niet mee. Ik belde de klantenservice, en die vonden het ook een rare manier van werken maar konden er niets meer aan doen . Ze komen er niet voor terug. "Sorry meneer kan ik nog iets voor u betekenen?" Ook een leidinggevende kwam niet aan de telefoon. Het was echt een grote tegenvaller en dat terwijl wij al jaren zo tevreden waren maar nu niet meer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beloof niets als je het niet na kunt komen

Besteld, volgende dag afgehaald, uitstekend ontvanegen en toegelicht, goed gesprek!

Geweldig geholpen in winkel

deskundige hulp van aardige mensen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

prima bedrijf op vele valkken

prettig om te kopen bij Coolblue

• N/A

Op tijd geleverd vriendelijk chaffeurs

Altijd op tijds, meer gekocht omdat ik heb vetrouw in Cool Blue

• N/A

Nadat de bezorgtijd bekend was werd mijn pakketje niet bezorgd. Uiteindelijk toch nog aan het begin van de avond goed gekomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer communicatie

Printer had het begeven. Snel online gekeken en naar de mogelijkheden van de printer gezocht wat ik nodig had en besteld. Ik had nog een verjaardags code en die heb ik ook maar gelijk ingewisseld. De volgende dag (op een zondag) netjes en op tijd thuis afgeleverd. Heel blij met mijn printer, kan ik weer verder printen met waar ik mee bezig was (had het maandag nodig).

Top!!

My “go to” store. Brilliant website that gives me detailed information and the ability to compare my options. And most importantly a reputable company to purchase from.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

heel gemakkelijk en heel snel

makkelijke website, snelle levering, zelf afgehaald bij winkel en goed geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zou zeggen ga zo door

Ik ben dik te vreden

Fijne website en in de winkel goede presentatie met rustige sfeer. Levering met bakfiets leuk en milieu vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geen reactie meer na schade

In eerste instantie leek Coolblue mee te werken om de schade op te lossen, hierna echter geen reactie meer gehad. Nu zal ik zelf een procedure in gang zetten

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ook minder leuke punten oppakken

Misleidend

Op de site staat dat een laptop bij aankoop in de winkel desgewenst gebruiksklaar wordt gemaakt. Echter toen ik in Haarlem mijn keuze had gemaakt, bleek men dit hier niet te doen. Men wist niet eens dat dit op de site staat en was er ook niet toe genegen dit te doen. Teleurstellend en misleidend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou je aan beloften op de site. Lok mensen niet onder valse voorwenselen naar de winkel.

Supersnel geleverd

Meestal neem ik het ‘vandaag besteld, morgen in huis’ met een korreltje zout. Maar dit was dus echt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel geleverd en enorm vriendelijke service

Op zondag heb ik een Thule cameratas besteld en op maandagochtend kon ik hem al ophalen in de winkel naar mijn keuze. In de winkel ben ik héél vriendelijk geholpen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Friendly and expert assistance.

Very good service. Broad range of products. Very fast delivery times. Good prices. I like especially your Blue Built products.

Snel en simpel

Door het aanbod van bepaalde artikelen kan het soms wel wat onoverzichtelijk worden. Over verdere afhandeling is niks aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? .

64 Weena

Rotterdam 3012 CN