Good advice; prompt and efficient service

Good phone advice on tv ‘beugel’ Recommendations for all budgets and qualities sent Orders and arrived within a day or 2. Thank you

Toppie

afhalen online aankoop

Soepel, prettig en persoonlijk.

Was top

Heb muis besteld en volgende dag in huis,is een pluim waard

Alles geweldig vrrlopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Concurrerende prijs, snel geleverd.

Zondagavond besteld, maandag om 13.30 geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne ervaring altijd!

Beschadigd apparaat

Ik ontvang bij levering een gedeugde vaatwasser. Gebeld naar klanten service en ontvang een mail adres met gegevens. Tot mn teleurstelling is het adtrs onbekend. Graag hulp voor onruiken aub.

Geweldige service

Mijn stofzuiger was stuk en heb een compleet nieuwe gekregen. Ik ga vanaf nu altijd bij Coolblue bestellen.

Snelle en goede service

Bestellen, afhalen en service in de winkel verliepen pijlsnel. Prettig en deskundig geholpen.

Slecht

Nog niets ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik ben behandeld met een glimlach

's avonds laat besteld, de dag erop opgehaald in de winkel. We werden vriendelijk ontvangen met een kopje koffie. Toen we aan de beurt waren werden we vriendelijk geholpen waarbij men alle tijd nam voor eventuele vragen, en we verlieten de winkel met een glimlach.

Niet klantvriendelijk

Ok, nét open, de nieuwe vestiging Coolblue Rotterdam Hoogstraat, welkom geheten bij de computerzuil, maar geen drankje aanbieden, dat zelfs al klaar staat. Ok, ik kom dus een bestelling ophalen..........,het personeel staat gezellig te kletsen, ík sta nog steeds in de wacht voor mijn bestelling........de mevrouw ná mij is het zat, spreekt iemand aan, nee mevrouw, wijzend op de grote display, u bent nog niet aan de beurt, en ík maar wachten....... Na 20 minuten heb ik gevraagd óf het nog lang duurt. Verkoper naar boven...en naar beneden...lag mijn bestelling in de kast achter hem. Misschien iets meer begeleiding nodig van een ervaren verkoper! Jammer, de volgende keer laat ik het wel thuis bezorgen. 83pddkhw

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wát denkt u zelf

Betrouwbaar, snel en voordelig

Al jaren klant en bevalt nog steeds prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zaterdag iets besteld en zondag in huis!

Niet bezorgd

Ondanks de e-mail dat het product op 23 juli bezorgd was, is dit niet bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? E-mail kunnen sturen

Klantgericht opgelost.

Ik heb via internet een nieuwe pc besteld. Helaas startte de pc niet op en gaf direct een foutmelding. Hiermee naar Coolblue Hengelo gegaan en daar werd ik direct goed geholpen. De defecte pc ingeleverd en er werd een nieuwe pc besteld (dit type was niet in Hengelo op voorraad). Een dag later de nieuwe pc ontvangen en deze werkt nu goed.

top service

snelle reactie en goed geholpen

Snelle correctie.

Bij de bestelling ontbrak een onderdeel. Snel terug gestuurd en snel nieuwe ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd. Tijdsvak wordt ingekort naar één uur, zodat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven. Bezorgers waren erg vriendelijk. Goede service, top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

We zijn prima geholpen en de uitleg was super. Ook de levering van het product was snel en fijn dat ongeveer de tijd wordt gemeld.

Gewoon prima

Overzichtelijke site, voldoende aanbod, korte levertijd en goede service

Bezorging

Met Coolblue nog nooit problemen gehad en was tot nu toe altijd tevreden. Wat helemaal perfect zou zijn als ze een betrouwbare firma zouden gebruiken voor de verzending van de bestelde artikelen. Post.nl is net een loterij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere transporteur

Refurbished telefoon besteld. Snelle leveren, op aangegeven dag. En je krijgt wat je besteld. Licht gebruik sporen is ook echt “licht”. Dankjewel

64 Weena

Rotterdam 3012 CN