Gewoon prima

Overzichtelijke site, voldoende aanbod, korte levertijd en goede service

Bezorging

Met Coolblue nog nooit problemen gehad en was tot nu toe altijd tevreden. Wat helemaal perfect zou zijn als ze een betrouwbare firma zouden gebruiken voor de verzending van de bestelde artikelen. Post.nl is net een loterij.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? andere transporteur

Refurbished telefoon besteld. Snelle leveren, op aangegeven dag. En je krijgt wat je besteld. Licht gebruik sporen is ook echt “licht”. Dankjewel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Met hetgeen wat wij gekocht hebben zijn wij zeer tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee zeker niet.

Prima, netjes behandeld.

Op tijd bezord

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Rommelige opstelling niet duidelijk waar op te halen

Qua ligging een vestiging met potentie (doe ajb wat acties met gratis parkeren bij het alleen ophalen in de winkel).. .. anders dan de oude Oostplein in R'dam zie je hier niet direct waar je product op te halen.. er staan teveel stellingen voor.. .. en het switcht van boven naar beneden telkens + in de mail doet herhaaldelijk de QR het niet om in de winkel direct te scannen ed. Lange code intikken = niet handig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Makkelijk besteld en vlot geleverd

goed en professioneel geholpen

De verkoopster had alle tijd voor ons

Leuk en vakkundig geholpen

Ben leuk en vakkundig geholpen Leuk man die ons hielp

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Lange wachttijd

Keurig geleverd

Ondanks dat PostNL is gebruikt om mijn bestelling te bezorgen is het toch gelukt om te leveren op de gewenste dag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Gebruik PostNL liever niet

Wat een kille/steriele winkel.

Echt gezellig is het niet in de winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak de winkel wat gezelliger.

De monitor is snel geleverd en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een week na bestellen is bezorgtijd onbekend

Pakket zou volgende dag bezorgd worden. Na een week is de bezorgtijd nog onbekend, niet aangemeld bij/ verwerkt door PostNL. Kan pakket nu niet meer in ontvangst nemen. Retour aangemeld, omdat ik geen telefoonnummer kan vinden op de site. Had dit graag persoonlijk opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Telefoonnummer klantenservice duidelijk beschikbaar

niet nakomen van bezorg afspraak

Magnetron is prima, echter zou deze op zaterdag (vrijdag besteld) bezorgd worden, maar dit werd maandag. Niet duidelijk waarom en komt niet overeen met de belofte Morgen in huis!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie tekst

een uur moeten wachten bij het ophalen

Ik had, ivm de vakantie, mijn chromebook laten bezorgen bij jullie winkel in rotterdam, dat leek me veiliger. Die was net open maar zo goed als jullie online zijn zo dramatisch was dit. Niet omdat het net open was maar omdat het vollediger verkeerd georganiseerd was (ophalen en advies door elkaar in de wachtrij) maar erger omdat het personeel ongeinteresseerd was en slecht verdeeld. Iemand stond letter 45 minuten met een mevrouw te praten, de mensen van witgoed stonden een beetje om zich heen te kijken, iemand bij de deur stond klanten te helpen bij het intikken van hun naam en te vertellen dat de wchttijd 15 minuten zou zijn en het was een uur. Gekmakend en niet okay.

Wat een top bedrijf

In Januarie ging de Aeg wasmachine na +/- 2,5 jaar stuk reparatie was lastig omdat de Aeg monteur geen stuur print bij zich had . Gebeld met coolblue en mocht kosteloos en nieuwe machine bestellen Nu in julie gingen wij een nieuwe droger bestellen en kregen wij nog 100 euro korting Voor witgoed kiezen wij nu alleen nog maar coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door

Goede klantenservice

Snel geregeld en makkelijk op te halen

Snel en goed

Snel en goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Informatie over produkt, een muis, kan beter en de betaalwijze.

In de winkel van Leeuwarden bekeek ik de muizen met de bijbehorende informatie op witte kaartjes. Wat mij opviel is dat nergens op die kaartjes was aangegeven of ze oplaadbaar waren. Toen ik bij een bepaald produkt ernaar vroeg wist de verkoper ook niet zeker of die oplaadbaar was. Thuis op Coolblue ernaar gekeken en het bleek niet oplaadbaar te zijn. Bestelling in de winkel op Coolblue.nl geannuleerd. In de winkel had ik al het bedrag van € 48,99 betaald via een VVV cadeaukaart met pincode. Op de website een andere muis besteld van € 75,- en opgehaald. Betaling met de bankpas aangeboden want het lukte hen niet om het te verrekenen met de VVV cadeaukaart waarop nog een saldo van (€ 85,- minus € 48,99=) € 36,01 op stond. Thuis op de website van Coolblue gekeken maar geen tegoed van € 48,99 te bekennen. Winkel ziet er mooi uit, het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Ben niet boos of zo want ik hou van verbeteringen. Blijf wel klant bij jullie. Met vriendelijke groet, Pieter Dijkstra

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue goed alleen de logistiek niet.

Ik heb vrijdagavond voor 23 uur besteld. Krijg ik zaterdag bericht van post NL: het is te druk dus de levering komt maandag. Vandaag maandag: geen levering! Hopelijk morgen. Ik weet het nog niet. Het ligt niet aan cool blue. Maar als er wordt beloofd volgende dag en het wordt 3 dgn (hopelijk) later is dat jammer. Ik wacht geduldig af!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie verhaal.

Snelle levering volgens afspraak Gastvrij onthaald in de winkel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Tweede kans product

Tweede keus tv besteld, deze kwam in goede staat binnen maar was slecht ingepakt. De stekker hing bij het afhalen uit de doos

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter het inpakken

Niet geleverd op de plaats en de tijd als voorgesteld en geaccepteerd.

Het leveren is tenslotte de enige toegevoegde waarde. Het product wordt door veel bedrijven geleverd.

• Doen wat is afgesproken.

zoals altijd: prima

uitstekend

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

64 Weena

Rotterdam 3012 CN