Slecht

Ik bestelde een ventilator en kreeg een printer!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Goed op letten

Prima op tijd mijn laptop bezorgd. Heel tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima product, goede informatie snel bezorgd

Oude router gaf de geest, snel switch nodig. Informatie op website helder.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en vriendelijk geholpen.

Begin van de week een kapotte melkopschuimer verstuurd ter reparatie en na drie dagen had ik al een nieuwe in huis. Top service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Je krijgt wat wordt beloofd

Het is bijna normaal dat je krijgt wat wordt beloofd bij Coolblue, maar het blijft een knappe klus! Goed gedaan weer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Tav Coolbleu heel goed

Snel besteld, levering slecht door onwil of luiheid van de PostNL bezorger. Betaalde extra voor avond bezorging, maar kreeg bericht van Post NL, Volgende dag afhalen bij een service punt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? PostNL is een middematige bezorger

Leveringsmomenten zijn ruk

Jammer dat je zelf niet kan bepalen in welke tijdsrange je product geleverd wordt. Hierdoor moest ik afspraken afzeggen want te kostbaar om bij de buren te laten afgeven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tijdspanne afleveringen in keuzemenu

Perfect .

Goede service op alle punten . Vriendelijk en beleefd, 10 Stars.....kan helaas niet. Ben zéér tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie stozuiger ontvangen had alleen eenlucht reiniger besteld

Slechte service je moet eerst het door cool blue fout geleverde product terug sturen, voor ze je bestelde en betaalde product opsturen.en maar hopen dat ik nu geen televisie krijg ipv luchtreiniger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Product direct leveren als je fout maakt

disappointed

The phone was received a day later. And I did not receive a real iphone, so now I have to send it back.

• Would you recommend us? No
  • quality check of product

Gelukkig met jullie.

In de krant lees ik dat jullie verhuisd zijn naar de Hoogstraat. Welke metro is het dichtste bij?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verhuisbericht

Coolblue belofte door PostNL niet waargemaakt

Als Coolblue belooft dat je bestelling de volgende dag bezorgd wordt en PostNL stuurt je de volgende dag doodleuk eenbericht dat we elkaar gemist hebben terwijl we net z’n drieën de hele dag thuis geweest zijn en geen PostNL aan de deur hebben gehad, terwijl je bestelling een kado is wat je die avond had moeten geven is dat een teleurstellende ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zelf bezorgen, want belofte maakt schuld en PostNL neemt het blijkbaar niet zo nauw met Coolblue’s beloften

Fijne webwinkel

Veel informatie over de producten en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en was volgende dag al in huis

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede producten voor een redelijke prijs

Via de de site laat in de nacht heb ik een smartphone bestelt het product lag de volgende dag al klaar. .Voor een redelijke prijs en goede service.

Eenvoudig besteld, snel geleverd

Eenvoudig besteld, snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Er stond nog iets in mijn winkelmandje van maanden geleden. Dat had ik niet meer nodig maar is nu perongeluk meebesteld. In winkelmandje mag na een week wel geleegd worden wat mij betreft.

Mooi maar wel een echte tip

• Heb je nog tips of verbeterpunten? De ervaring was heel prettig, klantvriendelijk personeel en een fijne ervaring. Wel een tip: er zijn beneden schermen te zien met daarop je naam en dat je nog even geduld moet hebben, dat is prettig. Echter, er zijn meerdere schermen door de winkel en daar is je naam niet op te zien als je iets wil kopen. Met als gevolg dat je dus tijdens het wachten niet even in de winkel kan kijken en dus gedwongen bent bij de kassa te wachten. Het zou prettig zijn om rond te kunnen lopen en kijken terwijl je wacht.

Harde schijf besteld als tweede kans helaas dag later geleverd

Mijn HDD was defect geraakt, uiteraard regelmatig een backup gemaakt dus geen probleem, maar werkzaamheden lagen even stil. Had hem snel nodig dus een tweede kans HDD gekocht die een dag later geleverd zou worden. Helaas is de levertijd niet gehaald, helaas pindakaas. Uiteraard was de Harde schijf in een goede en originele, nieuwe, staat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levertijden respecteren

Bezorging niet volgens afspraak

Ik had voor 0.99 de bezorgtijd gek9zen Woensdaggavond 17 juli Het pakket lag 2 dagen eerder bij een postnl punt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja bezorgtijd beter

Nette afwikkeling van bestelproces en vlotte bezorging

Nette afwikkeling van bestelproces en vlotte bezorging

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Strijkijzer werd onder garantie snel vervangen

O.K

Niet te beschrijven

No nonsense.... prettig!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tips..prima!

Komen hun afspraken uitstekend na!

Online bestelling ging zeer gemakkelijk, met een website die ook advies in je keuze geeft! Aflevering tijd krijg je 24-uur en preciezer tijdvak 8-uur van tevoren. 10-minuten voor aankomst word je gebeld. Over aflevering totaal niets te klagen, zeer beleefde en behulpzame bezorgers!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

64 Weena