Het bestaat nog een klant die koning is! Overzichtelijke goedwerkende website. Perfecte informatievoorziening tijdens koopproces en levering. Beleefd en geschoold personeel. Ik kreeg niet alleen een glimlach van mijn nieuwe wasmachine maar ook zeker van het kopen bij Coolbleu. Snelle aftersales. Top! Daar mogen anderen een voorbeeld aan nemen.
Ik heb nog nooit iets negatiefs ervaren met jullie. Ik vertrouw op jullie snele en goeie service. Online werkt alles naadloos en de levering is altijd prettig. En daarmee bedoel ik vooral de medewerkers die de aankoop komen brengen. Al dan niet met installatiehulp. Supervriendelijk en attent, sociaal vaardig, keurig gekleed, professioneel.
Good
De aanmeld zuil is een topper.
Mijn pakket is niet aan de deur afgegeven naar bij een vreselijk PostNL punt. Jammer dat de chauffeur niet de pakketten zoals gevraagd aan de deur afleverd.
Hoi, Dat is inderdaad niet de bedoeling. Enkel wanneer een klant niet thuis is mag een pakket naar een postNL punt gebracht worden. We zullen dit zeker aankaarten bij hen zodat dit niet opnieuw gebeurt. Groetjes, Coolblue
Een uitstekende laptop, gekocht voor mijn jarige zoon. Kon helaas niet tijdig bezorgd worden bij de vestiging waar ik in de buurt woon, Alkmaar. Hij was gelukkig in Amsterdam-Zuid voorradig en daar heb ik hem toen gehaald; dit was heel makkelijk te regelen maar was wel mijn eigen initiatief, niet een suggestie van Coolblue (dat zou nóg klantgerichter zijn geweest..). Zeer vriendelijk geholpen overal.
Alles geleverd als afgesproken.
Nvt
Snel thuis
Wat accessoires nodig voor mijn nieuwe laptop, die ik 1 dag later binnen had
Benodigde snel gevonden in webwinkel en super snel geleverd. Perfect product voldoet geheel aan mijn wensen
12 november heb ik een Samsung telefoon besteld. 13 november staat hier de postbezorgster van postnl voor de deur, die mij een leeg doosje overhandigd! Ik zei, ik weet niet hoor maar dit doosje is helemaal open gescheurd! Ik meteen CoolBlue gebeld. Nu 3 weken verder, hoop telefoontjes met postnl en Coolblue en chats nog steeds GEEN telefoon!!! Klantenservice telefonisch slecht te bereiken! Na 30-40 minuten eindelijk verbinding. Er word steeds hetzelfde gezegd, er is een onderzoek gestart. Ja en?? Wat heb ik hier mee te maken. Ik wil gewoon mijn telefoon waar ik voor betaald heb! Zeer onklantvriendelijk dit. Dus ik raad aan, ga naar de winkel, of haal je pakket bij een afhaal punt. Scheelt een hoop ergernis. Had wel wat meer service verwacht van CoolBlue!!!
Hoi, We begrijpen dat dit geen fijne situatie is geweest voor jou. We zien dat er vandaag beweging in het onderzoek is gekomen en zullen je zelf hierover contacteren, zodat je niet opnieuw in de wachtrij hoeft te hangen. Groetjes, Coolblue
De service van coolblue is cool. Daarom koop ik altijd bij coorlblue en de snelle levering.
Mooi op tijd geleverd, duidelijk informatie vooraf. Heel netjes.
Coolblue provides great service and device replacement went so easy and smooth. My tunturi massage gun broke almost near the end of warranty period, but Coolblue made a great option to replace it. I know you can sometimes find goods cheaper somewhere else, but I would prefer to get an excellent service as an extra. Looks like a paid review, but it is not :)
Van bestelling tot levering top gedaan
goed en fijne bezorgers en super vriendelijk
Oude apparaat retour, verzending van 2 bestelde items tegelijk, voor uw gemak. Beide beloftes werden door Coolblue niet waargemaakt. DHL nam het oude apparaat niet mee. 's Morgens werd 1 deel van de bestelling afgeleverd. Waar was het 2e deel, zoek? Dat werd 8 uur later 's avonds alsnog bezorgd. Verder mis ik bij Coolblue ook de mogelijkheid om telefonisch contact te hebben met medewerker in geval van dringende vragen.
Hoi, We zijn blij dat beide pakketten uiteindelijk nog dezelfde dag bezorgd zijn geweest. Wat betreft het oude toestel: Je kan dit binnenbrengen in één van onze winkels, waar wij het voor u zullen recycleren. Voor dringende vragen kan je steeds terecht bij onze klantenservice via het nummer 010.259.0387 Het Coolblue Team.
top service
Fijn duidelijk en snel
het is een cadeau voor Kerst dus ik kan er nog niets over zeggen hoe het de ontvanger bevalt. Maar de bezorging was uiteraard goed
Snel, praktisch en pragmatisch
Makkelijk bestellen, snelle levertijd en uitstekende service bij het afhalen
Het advies in winkel was prima. De meldingen over keveringen ook maar de kevering zelf was een uur te vroeg. Op zich fijn maar het werd voor de deur gezet en dat was noet prettig.
Amazing purchase. It was shipped immediately
64 Weena
Rotterdam 3012 CN