Nare ervaring in de winkel sontplein

Ik heb naar volle tevredenheid een Tv bij jullie gekocht. Keurige service. 2dagen daarna kwam ik in de Winkel voor een sonos bar en ben ik op een hele nare manier te woord gestaan door de betreffende leidinggevende was gisteren… Ik vroeg naar de 40 euro prijsverschil met de mediamarkt hello tv en bol.com. Het is me duidelijk dat jullie niet meegaan in het prijsverschil maar de manier waarop ik te woord ben gestaan is echt heel erg onbeschoft. Ik ben echt verbolgen de winkel uitgegaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Klantvriendelijkheid

prima winkel

Ik had een nieuw notebook nodig. Prima nieuw exemplaar gevonden, nette prijs. Verkoper keek even goed mee voor andere opties. Wel jammer dat ze op zo'n rot plek zitten (zuid as Amsterdam) Parkeren lastig en duur.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima laptop, snel geleverd

Prima laptop, snel geleverd. Concurrerende prijs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ja, minder verplichte invulvelden bij reviews

Goede site, goede informatie en zeer goede service

Prettige manier van winkelen, je wordt op een uitgebreide manier geinformeerd over de voor en nadelen van het product en soms ook aangevuld met een instructiefilm.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? prijs halveren

Online service - Kwalitatief Uitermate Teleurstellend

Drie keer mijn iphone 15 pro max terug ontvangen na een reparatie, helaas is het probleem na de derde keer nog steeds niet gevonden en dus ook nog steeds niet verholpen, terwijl de telefoon hier na 3 minuten al uitvalt, we hebben tevens filmpjes gestuurd om het probleem te laten zien. In één van de gesprekken is aangegeven dat als de telefoon voor een derde keer niet gemaakt kon worden, ik mijn geld terug zou krijgen of een nieuwe telefoon zou ontvangen. Vandaag opnieuw gebeld, dat de telefoon na de 3e reparatie nog steeds niet gerepareerd is, waarbij ik te horen kreeg dat dit nergens vermeld stond en dat IK!!!! nota bene alle tijden en datums van de gesprekken moest mailen zodat jullie de gesprekken terug kunnen luisteren of dit daadwerkelijk zo besproken is (alsof ik de boel bij elkaar zit te liegen). Dag later een email van coolblue (waarschijnlijk geen gesprek nageluisterd): Coolblue reageert: Ik kan je gelukkig gerust stellen: het klopt inderdaad dat je na drie mislukte reparaties een alternatieve oplossing aangeboden krijgt. "hoezo kunnen jullie me gerust stellen?" Coolblue vervolgt: Helaas zie ik dat je in alle drie de reparaties geen fout gevonden is, waardoor we dit niet kunnen zien als reparaties die meetellen voor deze alternatieve oplossing. "denken jullie nou serieus dat ik een iPhone 15Pro Max 3x opstuur en een maand kwijt ben voor mijn lol? tevens heb ik filmpjes gestuurd naar de servicedesk om te laten zien wat het probleem is" Op hoge poten richting Coolblue Groningen (de telefoon is daar gekocht & vanuit daar is de 1e reparatie opgestuurd). Het hele verhaal uitgelegt, het probleem laten zien en zij gaven aan dat dit natuurlijk niet de bedoeling is. Vanuit Coolblue Groningen mijn geld terug gekregen waarna ik een andere iPhone bij hun heb uitgezocht, service daar = prima. Wij hadden altijd een hele hoge pet op van Coolblue, maar als je me een eerlijk en ongezouten mening wilt horen? Ik denk dat dit één van de laatste keren was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? problemen beter onderzoeken

Not happy

Order delivery on wrong adres without signatuur shit!!!

• Would you recommend us? No
  • N/A

Uitstekend van bestellen tot leveren

Zoals altijd met cool blue uitstekend ervaring. Constant op de hoogte gehouden van leveringstijd en 15 minuten van te voren gebeld door leverancier.

Alles goed

Goed product, alles zoals omschreven op de site. Fijn dat je op de site meerdere producten makkelijk kan vergelijken. Snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

altijd kwaliteit en snelle levering

alles wat ik heb besteld komt steeds op tijd en de kwaliteit van de verpakking is ook perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee alles zo houden

Very nice friendly service

Got a good advice and been helped by a really nice stuff!

• No coffee cups available

Prima zaak!

Gemakkelijk bestellen, snelle levering via filiaal Nijmegen, en complimenten voor de vriendelijke bediening daar. Zeer prettige winkelervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Was helemaal top!

Top bedrijf en top bezorg bedrijf!!

Tip bedrijf en bezorgdienst!

Totaal perfect

Webshop is erg duidelijk. Levering is precies zoals verwacht.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooie producten met een super service

Ze hebben een groot arsortiment voor een goede prijs. Snelle en goede bezorging. De service is erg goed en snel. Mocht er iets niet helemaal goed zijn, dan is het zo opgelost.

Altijd snelle levering

Alert in te stellen als iets even niet op voorraad is, top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Cadeaubonnen op een account zetten zou een verbetering zijn

Snel geholpen en prima medewerker

Wat ik hierboven al schreef

Vriendelijk als vanouds

In de winkel is het personeel heel vriendelijk en ook deskundig. Laatst een printer besteld online en ook daar is het goed te doen. Ik ben happy met coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij aanschaf van een pc of laptop waarbij installatie benodigd is zou het fijn zijn als er een mogelijkheid bestaat om het door coolblue te laten doen als de koper daarvoor een machtiging geeft.

Levering lekker snel

n.v.t

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle bezorging, goed product!

We hadden al een duux globe en hebben nu een duux whisper besteld. Snel geleverd en echt fluiterstil. Mat grijs ook heel mooi. Heel erg blij mee.

The package was dropped

We were not at home but the package was dropped af our doorstep by DHL.

• DHL

uiteindelijk toch nog goed

de aflevering van 2 items liep verkeerd. Reden: ???? Na de aflevering van item 1 zocht ik telefonisch contact. Via, via lukte het uiteindelijk een menselijke stem aan de lijn te krijgen. En na meer dan 15 minuten kreeg ik te horen dat het probleem onderzocht zou worden. Ik zou binnen 10 DAGEN een reactie kunnen verwachten. HOE ABSURD, Gelukkig bracht een vriendleijke jongen mij een dag later item 2.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? mijn ervaring spreek voor zich: gewoon en mens aan de lijn krijgen die problemen begrijpt en kan oplossen. 10 DAGEN, hoe absurd

Super slecht.

Retouren twv 1000+ eur raken zoek, PostNL geeft retour afgeleverd aan, Bol beweerd niet te hebben ontvangen maar tekent af in bulk ontvangst. Oftewel: Coolblue is het zoek of medewerker van Coolblue heeft het gejat en de koper mag ervoor opdraaien. Veel over dit soort praktijken te lezen op oa Tweakers. Mij ook overkomen helaas met product van 1300 EUR dat retour ging.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Altijd super service

Goed service, betrouwbaar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg behulpzaam bij kiezen nieuwe smartwatch

Coolblue heeft mij enorm geholpen bij het kiezen van een goede vervanger voor mijn defecte smartwatch.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Slechte voorlichting over de afmetingen van het rookkanaal

Zowel de afmetingen van het stalen rookkanaal als de bijgekochte slang zijn onduidelijk waardoor ik een installateur moet inhuren en de slang waarschijnlijk moet retourneren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg voor meer duidelijkheid over ALLE afmetingen en een deugdelijke installatiehandleiding

64 Weena

Rotterdam 3012 CN