Camera besteld van ruim € 1000. Gekozen voor bezorging op zondag. Hele dag thuisgebleven. Die dag niets geleverd. Daarna gekozen voor levering op woensdag. Agenda leeggemaakt. Op woensdag wederom niets. Blijft bij bezorger 'Aangekomen in jouw regio' staan. Vorige keer bij CoolBlue ook al eenzelfde ervaring. Terwijl ik thuis was, werd nieuwe laptop achter de kliko gelegd. Dit was dan ook de laatste keer dat ik bij CoolBlue bestel.
Hoi, We begrijpen zeker de teleurstelling. Helaas vinden we onder dit emailadres geen bestelling terug. Om dit goed te kunnen nakijken vragen we je om rechtstreeks contact op te nemen met onze klantendienst. Zij kunnen samen met jou uitzoeken wat er precies aan de hand is en zorgen voor een passende oplossing. Groetjes, Coolblue
Magasin de Brugge serviable et compètent , en revanche le ""service client""" assez décevant , apres une panne sur un Lenovo aucune infos sur la prise en charge de mon appareil , mise a part attendre et attendre rien d'autre que attendre , aucun responsable !!! Cherché et trouvé moi meme les infos sur la prise en charge de la garantie , réparation STOPPE' par manque d'information de CoolBlue . Très déçu , comme promis au service client voici mon expérience , ne soyez pas surpris en cas de problèmes !!! Bonne chance !!!
Thank you for an amazing service, always. Ordered in the evening, delivered the next morning at my door.
I had already different purchases with Coolblue and all of them matched my expectations.
Goed geholpen, kundig, vriendelijk en een servicekwaliteit die ongekend is ten opzichte van andere retailers.
Onlangs iets besteld en 1 euro betaald om een afleverdatum zelf te kunnen bepalen. Na 3 dagen nog steeds niets binnen. Cool Blue geeft het bezorgbedrijf de schuld. Die biedt toch niet die garantie van bezorging. Dat doet Coolblue op de site. Als je belt naar Coolblue dan sta je minsten 30 min. in de wacht en uiteindelijk een mevr. aan de lijn met een zwaar zuidelijk accent die in haar langdradige verhaal alles bleef herhalen.
Hoi, Zeer jammer om te horen dat je pakketje nog niet werd bezorgd. We storten de kosten van het gekozen tijdsvak alvast terug op je rekeningnummer. Daarnaast houden we de bestelling nauwlettend mee in de gaten zodat deze zo snel mogelijk bij je bezord wordt. Groetjes, Coolblue
Snelle levering. Next day door PostNL. Goed geregeld en artikelen waren goed verpakt.
Professioneel, met een goede dosis persoonlijke aandacht. Hulde !
I still not receive my order yet
Hi, We see that your order was delivered a little later than planned. We apologize for this. To make it up to you, we have placed a small apology voucher on your Coolblue account. Anything for a smile, Coolblue
Snel en vriendelijk bezorgd!
Leuke aanbieding gescoord en prettig geholpen.
Uitermate goede klantinfo, keuzehulp, goede prijs, snelle levering. Ook vele reviews helpen met keuze.
Goed geholpen en een mooie prijs kwaliteits verhouding.
Goed snel efficiënt
Invoering van de bestelling, kortingscode etc gaat allemaal prima. Keurig op doorgegeven tijd geleverd. Arme fietsbezorger in de regen...
perfecte service, bezorging op tijd, plaatsing en vriendelijkheid bezorger.
Het surfen op de website. De aanbiedingen en prijzen en vooral de klanten service zijn geweldig bij Coolblue. Ik koop er al jaren en ben blij met het aanbod en de diensten die zij verlenen!
Als ik iets nodig heb dat verkrijgbaar is bij Coolblue, dan kies ik voor Coolblue. En dan vooral voor de uitstekende service.
Een Samsung tablet A9 plus besteld zaterdagavond laat en op zondagochtend werd hij al geleverd. Wow, had de bezorger bijna op een ontbijt getrakteerd . Wat een service
Wij zochten een Tablet,en zijn keurig geholpen . Alles overgezet van de oude tablet naar de nieuwe door de hele vriendelijke medewerker We zijn heel blij dat jullie hier zijn. Veel klantvriendelijker dan de Mediamarkt
Professioneel en makkelijk te bestellen
I’ve completed the purchasing on Saturday morning and already received the product by Sunday morning Deliver was right on time!
Er werd goed gecommuniceerd over de levering en vertraging via SMS. Ik had de optie plaatsen en aansluiten aangevinkt en dat houd in dat de oude machines worden weggehaald en de nieuwe worden geplaatst. In mijn geval twee trappen twee machines uit en in. Keurig, met beleid, geen schade aan muren of vloer of machines.
DHL bus stond zondag zoals afgesproken in de straat, bijna bij voordeur. Kon het pakket niet afleveren, terwijl we wel thuis waren. Heb de bus met eigen ogen zien stoppen, achteruit rijden en vol gas weer wegscheuren. Schande. Pakket JVGL0624229101175419
Hoi, Ik snap dat het frustrerend was om de bus zo te zien wegrijden terwijl je er wél was. Goed nieuws: vandaag wordt je pakket alsnog geleverd, dus het wachten heeft bijna een happy end! 🎉 Veel plezier met je bestelling wanneer hij aankomt! Groetjes, Coolblue.
Op tijd en netjes geleverd Gewoon top
64 Weena
Rotterdam 3012 CN