Erg behulpzaam bij kiezen nieuwe smartwatch

Coolblue heeft mij enorm geholpen bij het kiezen van een goede vervanger voor mijn defecte smartwatch.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Slechte voorlichting over de afmetingen van het rookkanaal

Zowel de afmetingen van het stalen rookkanaal als de bijgekochte slang zijn onduidelijk waardoor ik een installateur moet inhuren en de slang waarschijnlijk moet retourneren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg voor meer duidelijkheid over ALLE afmetingen en een deugdelijke installatiehandleiding

Weer goed

Tweede kans product gekocht. Voldeed volledig aan de omschrijving. Ook erg tevreden met de speaker set. Snel verzonden.

Snelle levering en goed verpakt Binnen 24 uur geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet zo te vinden

Perfect geholpen

De medewerkers die mij hielpen waren uitermate deskundig vriendelijk en namen alle tijd om mij de juiste telefoon te adviseren. Het waren Rowdy en Leon in Groningen. Gelukkig kon ook mijn oude telefoon op de nieuwe worden overgezet terwijl ik wachtte. De winkel is ook nog schitterend, dus als je iets nodig hebt, dan ga je daar gewoon heen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij de korting voor energie meteen laten weten dat het om 3 jarig contract gaat

Heel goed produkt

Heel goed produkt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Leuke bezorging op de bakfiets!

Complimenten voor de bezorger, die 80 km reed op een hele warme dag. Een gezellig praatjes en weg was hij weer. Ik hoop de noodradio niet nodig te hebben, maar goed dat hij in huis is !!

Kan niet beter

Het bestellen was simpel. De levering de volgende dag al. Hiervoor had ik hetzelfde artikel besteld bij een ander, maar die andere koerier kon na vier weken nog niet leveren.

Komt levertermijn niet na

Bij bestelling aangeven dat het de volgende dag geleverd wordt en vervolgens de volgende dag na opvolging over levering aangeven dat PostNL in deze periode te maken heeft mwt drukte. Afgezien van t feit dat er altijd wel iets is met PostNL, geef dan geen next day aan maar bijv. "1-2 werkdagen"

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Indien next day tijdens "drukte" niet mogelijk is / geen garantie is, geef dan bijv 1-2 werkdagen aan

Belofte vandaag besteld, morgen bezorgd TOTAAL NIET waargemaakt!

Geen enkele glimlach! Computer vastgelopen, snel nieuwe nodig. Kan je vergeten bij Coolblue. Klantenservice gebeld; antwoord? Raar, computer staat in voorraad en hij wordt niet bezorgd.....

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Belofte maakt schuld. Niet waargemaakt? Kom klant tegemoet met vergoeding.....

Alles prima verlopen.

"Gewoon" GOED

Prijs en kwaliteit kloppen !!

Netjes geleverd

Lekker makkelijk besteld en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als je cashback beloofd kom het dan we na

Makkelijk

Bestellen is makkelijk, snel geleverd en een duidelijke handeling ontvangen via mail

Snelle levering, heldere communicatie

Bijzonder fijn dat je steeds een update krijgt over ehet bezorgmoment én een belletje van de bezorger een kwartier voordat hij er is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vandaag besteld is ook echt morgen in huis. Er was iets mis gegaan door mijn schuld, waarna ik heb gebeld en supersnel iemand van klantenservice (Gerrit) aan de lijn kreeg. Er stond nog iets in mijn winkelmandje wat ik per ongeluk had meebesteld. Kreeg onmiddellijk een retourbon gemaild. De geleverde laptop was keurig verpakt. Ook eerdere bestellingen waren snel geleverd. Dus ik ben fan!

Levert snel.

Is een goed bedrijf. Veel klantenservice medewerkers spreken meestal in de jij-vorm, dat komt bij veel mensen van boven de 65 a 75 wel een beetje te amicaal over, ook bij mij. Vraag me verder af wanneer ik de code krijg voor het Norton beveligingspakket?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven.

Levering volgende dag zoals aangegeven

Zoals op de website aangegeven keurige levering de volgende dag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, levering niet helemaal conform afspraak

Bestellen gaat soepel, bezorging was niet conform afspraak. Tijdsvak was 17-18, maar bezorging om 16:15 zonder notificatie. Gelukkig was er toevallig iemand thuis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Notificeren

Prima ervaring om te kopen via Coolblue APP

Goed overzicht van vele producten, prima prijsstelling, levering volgens afspraak, uitstekende nazorg. Fijn dat een fysieke winkel bereikbaar is voor eventuele zaken na koop.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Levering via eigen Coolblue vervoer heeft een sterke voorkeur!

Matig

Aankoop verloopt prima. Heel teleurstellend dat het oude apparaat niet ingeleverd kan worden bij de bezorger als dit plaatsvindt via DHL ipv een eigen Coolblue bezorger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wel teruggave mogelijk maken

The staff is very kind to help me move the oven to the first floor! Excellent service as always.

• Would you recommend us? No
  • N/A

Kan niet slechter

Tweede kans tv bleek een verkeerde te zijn onzorgvuldig verpakt en onbrekende kabel

Quick and friendly service

Quick delivery and pick up in store.

• N/A

64 Weena