Never had any problem. 5 stars

I buy a lot of stuff and never had a problem. 5 stars

• N/A

Alles binnen gekregen zoals verwacht

Alles goed binnen gekregen en ook snel!

excellent

Product, price and delivery...top class!

Goed geregeld

Op de juiste manier geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede uitleg vooraf op webshop

Wist na lezen op de site precies wat ik moest kopen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De producten die Coolblue heeft zijn uitstekend, maar net zo belangrijk is de sfeer! Dat wekt vertrouwen en is bindend, al jaren. De creatieve, humorvolle 'slogans' laten ons steeds opnieuw glimlachen of schateren. En het personeel ... kundig en ontzettend aardig!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, ga zo door

Mijn smartwatch na een jaar en 11 maanden was stuk, blijkbaar coolblue verkoopt ze niet meer. Ik kreeg mijn geld terug. Netjes, bedankt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en product altijd zoals beschreven

Prima ervaring metCoolblue

Goede voorlichting via de site, makkelijk te bestellen en snel geleverd.

Toppp

Topp

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Heel snel en netjes geleverd

Amazing

Fast delivery

Heel netjes

Geweldig ik ben tevrede

Het bestelde artikel snel en goed ingepakt ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle reactie en correcte afhandeling

Defect onderdeel van eufy alarmsysteem binnen garantie supersnel vervangen! Proces is makkelijk te doorlopen en werkt snel en duidelijk?

‘Gewoon’ goed.

Probleemloze bestelling en vlotte levering. Komen afspraken correct na. Erg tevreden over het geleverde tweedekans product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten

High quality, fast and reliable

Have never had any package issues or website issues and everything is clearly posted on the website of their products.

Niet meer zoals vroeger

Vroeger toen het nog PDA shop was, was alles geweldig. Nadat het een tijdje coolblue was geworden is alles achteruit gegaan. Tegenwoordig is Bol.com of Amazon zeker niet slechter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kan de klantenservice niet net als vroeger zijn?

Ik ben blij met mijn aankoop

Komt vertrouwd over geen onzin verhalen......

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed geholpen door een aardige mevrouw van de klantenservice

Ik had een tweedekans Duux besteld die omschreven stond als nieuw in een geopende doos. Echter bleek de doos beschadigd, incompleet qua verpakkingsmateriaal, de motor van de ventilator maakte teveel geluid en de voet van de ventilator was niet voorzien van de bijbehorende sticker. Na het retour zenden van het product heb ik gebeld met de klantenservice of het klopt dat ik echt een nieuwe Duux opgestuurd zou krijgen of een nieuwe Tweedekans. De meneer aan de telefoon zei "Een nieuwe nieuwe". Een dag later kreeg ik mail dat ik mijn geld terug krijg, omdat een nieuwe tweedekans niet op voorraad is. Vervolgens heb ik de klantenservice weer gebeld, omdat ik het er niet mee eens was. Toen heeft een hele aardige mevrouw mij goed geholpen en ervoor gezorgd dat ik de volgende dag alsnog echt een nieuwe kreeg. Helaas weet ik haar naam niet meer, maar complimenten voor deze mevrouw.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een tweedekans product beter controleren en beter vermelden om in compleetheid en beschadigingen.

TV besteld , netjes op tijd geleverd en makkelijk te bestellen via de Webwinkel

Snelle correcte afhandeling

Goede prijs voor product en daarna snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

'S avonds tv besteld en de volgende morgen had ik hem al in huis

Fast delivery

Without any problems

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering met goede afspraken over de afleveringstijd

Cool blue levert snel met duidelijke afspraak (bloktijd van 1 uur) daarna krijg je bericht vd exacte tijd en bellen ze 15 min voor dat tijdstip. Ook bij problemen snelle en goede afhandeling echt top. !!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neen

64 Weena