Geweldig!!

Onze ervaring met coolblue was weer uitmuntend!Ze hebben klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan dat bleek maar weer eens!Het was weer snel goed en fijn om met coolblue zaken te doen!In de winkel krijg je direct iemand die weet waar hij over praat.Wel zo fijn!Bij evt klachten/ontevredenheid reageren en handelen ze direct!Ja coolblue weet hoe het werkt!

Keurig op tijd bezorgd.

Artikel heel netjes en zorgvuldig verpakt.

redelijk tevreden

bij afsluiten energiecontract werd gemeld dat je korting krijgt op produkten. dit produkt viel daar onder, maar prijs was hetzelfde als in de webshop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Perfect geholpen

Had problemen met het verzilveren van de tegoedbon waardoor ik de volle pond betaalde. Telefonisch contact gehad met de klantenservice en deze hebben het perfect opgelost zodat mijn tegoedbon alsnog verzilverd werd. Hiervoor mijn hartelijke dank. Top

Slechte klantenservice.

Staat op de site aangegeven voor 23:59 besteld volgende dag in huis. Na besteld te hebben, zou zondag mijn pakket bezorgd worden. Krijg ik om 02:00 een mailtje van dhl maandag komen we bij u langs? Adverteer dan niet met voor 23:59 besteld volgende dag in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

keuze, kennis en lekkere koffie

Mijn eerste indruk was overweldigend: Wat een grote winkel! Waar moeten we zijn? O, daar! Niet moeilijk door duidelijke markeringen. Wie kan me helpen. Als ik om me heen kijk, zie ik niemand die op me staat te wachten. Ik kies een brutale aanpak door een medewerker die iets in 'het systeem' staat te doen aan te spreken. Hij liet zich geduldig door mij storen en zette mijn naam: 'Henk' in dat systeem als wachtende op hulp. Het duurde nog geen twee minuten toen iemand ons aansprak. Vanaf toen verliep alles van een leien dakje en verlieten wij, niet veel later, tevreden het pand

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Na eerst telefonisch advies gevraagd te hebben heb ik mijn bestelling geplaatst Deze werd de volgende dag bezorgd.

Very good

Good service Good communication Recommended

Snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Graag Ook op zond bezorgen

Bestelling ging goed Levering op tijd Goeie informatie over levering Dus geen tips voor verbetering nodig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee dus

heel correct

..keurig aangegeven hoe laat de bestelling werd afgeleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? alles was prima

Top winkel

Gewoon goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hulp bij bestellen en product was uitstekend, bezorging

Zeer tevreden met hulp bij bestelling en product. Aflevering was echt minder goed. Mijn moeder was thuis maar er werd niet aangebeld en mijn product (een mobiele telefoon) werd onbeheerd in de tuin gelegd. Een kwalijke zaak. Het was nl niet mogelijk om het op een post-afleverpunt te laten bezorgen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanbellen bij afleverinf

Prima service en bezorging

Snelle levering. Vriendelijke bezorgers. Prima website en prijs

Beschrijving BBQ niet volledig

Ben natuurlijk erg blij met de Bastard BBQ en hij heeft zijn eerste diensten bewezen. Het in elkaar zetten was wel een klusje om goed bij na te denken om dat de instructie biet volledig was. Maar hij staat te ‘shinen’ onder onze gezellige overkapping.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Montage instructie verbeteren

Wat een vrolijke gezellige ervaring in jullie winkel

Product lag snel klaar in de winkel Medewerker hielp met uitpakken, want ik had verteld dat ik al een prullenbak had gekocht met een deuk. Hij begreep uit zijn ervaring het verhaal. Hij hielp met uitpakken en hoera, geen schade. Helemaal top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle kevering goede uitleg door de bezorg boys.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Niet de volgende dag bezorgd, glimlach weg!

Coolblue was voor ons gezin altijd de winkel om met vertrouwen te bestellen. Je weet de volgende dag in huis. Bezorgd door Coolblue blue zelf. Dit keer bleek het bezorgd te worden door DHL. Track en Trace+ cool blue info gaven de hele dag niet anders aan dan dat het ingepakt zou worden. Klantenservice door AI afgepoeierd. Einde avond zag het er echt niet naar uit dat het ging komen. Na veel doorklikken een collega aan de lijn. Deed zijn best maar lag aan DHL, ook geen info beschikbaar. Aangezien het een kado was en we de volgende dag met vakantie zouden gaan heb ik het gevraagd te cancellen. Na 30min in de wacht te hebben gestaan hoor ik dat het cancellen is doorgegeven en dat ik na een paar dagen geld teruggestort krijg. Het was veijdag, het is vandaag dinsdag. Niets gezien/gehoord, geen update geen geld terug en in de app staat alsof het is geleverd. Dit is niet ok, en helemaal niet volgens mijn voeige Coolblue ervaringen. Super super jammer. Hoop dat ik snel een update krijg!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Makkelijk besteld .Snel geleverd

Allrs perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed benaderbaar en snel geleverd voor een scherpe prijs

Via internet was het simpel om het gewenste artikel te kiezen en te bestellen. De informatie over de aflevering was to the point en goed te volgen. Het gekochte artikel was binnen 24 uur geleverd en dat ook nog op een zondag. De bezorger was uitermate vriendelijk en hulpvaardig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel besteld en geleverd.

Doordat onze oven na 35 jaar het had begeven op internet gezocht naar een nieuwe. Op internet bij Cool Bleu gevonden en besteld. Opmerking: standaard wordt er een aansluitkabel van 1 meter meegeleverd. Pas in de gebruiksaanwijzing kon ik lezen dat er ook een 3 meter lange kabel beschikbaar is. Deze heb ik nodig omdat het stopcontact hoog in de muur zit. Waarom niet eerder bij de product omschrijving dit kenbaar gemaakt zodat ik deze meteen er kon bij gestellen?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven.

Awful

Track my order and you’ll know

• Would you recommend us? No
  • Read your records

wederom snel, adequaat en met een glimlach

wederom snel, adequaat en met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Alles volgens afspraak.

Niets op aan te merken, keurig op tijd bezorgd.

Good

Good stuff