goede communicatie per mail en snelle levering

ik vindt de snelle levering en goede mail communicatie heel prettig en overzichtelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Nog niets ontvangen - Te late levering,

USB-drive was op vrijdag 18 juli besteld en beloofd de volgende dag geleverd te worden. Helaas heeft jullie partner PostNL besloten om de drive pas dinsdag 22 juli te gaan leveren.

• Would you recommend us? No
  • Beloften nakomen.

goede ervaring, website is duidelijk en helder. snelle levering

Tevreden

Snelle levering, goede communicatie over levering. Product volgens verwachting. Wij zijn tevreden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

A long wait, inefficient system but nice staff.

I came in to pick up a simple order but it took an unexpected long time due to the signing in system. I think it works for bigger consults, but i just had to pick up an already paid for SD card for someone. The staff was kind though.

• Would you recommend us? No
  • a less complicated pick-up system

Prima..

prima, website duidelijk, bestellen goed, duidelijk overzicht en communicatie over voortgang Nadeel was latere levering door post.nl, twee dagen later als gevraagd, maar daar kan Coolblue niets aan doen denk ik.

Coolblue altijd perfect

Coolblue zelf helemaal top, jammer van PostNL. Speciaal bij coolblue besteld en speciaal naar een pakketpunt laten komen zodat ik hem snel thuis had, gaat dat helaas helemaal mis en blijft het onduidelijk wanneer ik hem krijg Nu net zo goed ergens anders 27 euro minder kunnen betalen maar dan 5 dagen levertijd gehad

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen nog zelf bezorgen

Superservice!

Alles is goed en snel verlopen, vriendelijke bezorgers, namen netjes de oude mee en het karton!

Amazing

• N/A

Snel en uitstekend geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top service, iedere keer weer

zowel zakelijk als privé erg blij met CoolBlue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Keep up the good work!

Reserveren ging prima, winkel was matig

Het reserveren voor ophalen in de winkel ging heel makkelijk. Duidelijke website en fijne informatie. Het ophalen in de winkel duurde echter enorm lang. 30 minuten moeten wachten voordat we eindelijk geholpen werden, terwijl we geen vragen hadden en alleen even snel in en uit wilde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorg dat er een betere verdeling is qua personeel in de winkel

Snel geholpen!

Ik kwam winkel binnen en wou code scannen maar werd al meteen ontvangen en geholpen door een collega. Bestelling werd erbij gehaald, betaald en uitleg gekregen.

De verwachting is gerealiseerd

Goede thermometer. Hij nodigt tot gebruik

Excellent return and replacement

I had a bluebuilt keyboard from which some of the keys had become loose. I simply filled a quick form in online and was sent details on how to post the keyboard back to coolblue (at no cost to myself). A brand new replacement keyboard arrived a few days later. Can't ask for more than that.

• N/A

Het is een top bedrijf!

Super snelle levering. Bij problemen wordt er gelijk voor een oplossing gezorgd! In 1 woord geweldig!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!!

Top afgeleverd, waardeloze planning

Hebben speciaal extra betaald voor aflevering specifiek dagdeel (in verband met mijn werk) Hebben uiteindelijk tweemaal een aflever inschatting ontvangen. De laatste was: tussen 13.20 en 14.20 uur. Daar hebben we het uitruimen en buitenzetten van de oude dubbeldeurs koel/vries combinatie op gepland. Hulp was namelijk nodig, want hij diende buiten te staan om meegenomen te kunnen worden. Het afleverteam belde rond 10.30 (!) uur dat ze nog een klein uurtje nodig hadden en er dan zouden zijn met de bestelde koel/vries combinatie. Wij hebben toen vreselijk moeten improviseren om alles op punt te krijgen voor de aflevering, die er iets over half 12 was. Waardeloze planning dus en voor niets extra betaald. Het team dat kwam leveren: efficiente, professionele mannen met een zeer positieve en behulpzame attitude. Als ik hen alleen had moeten beoordelen: een 10.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Planning echt laten werken, ipv wat flauwekul tijden doorgeven

Gisteren besteld, vandaag in huis

gewoon goed

Snel geleverd, goede communicatie.

Uitstekend!

Slecht

Tot nu toe alleen e-mails ontvangen dat de levering later wordt.

goede levering

Ik moet nog leren hoe ik die bloeddrukmeter kan gebruiken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijk bij aankoop en levering, netjes afgeleverd en de oude wasmachine meegenomen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Fysieke winkelervaring kan beter!

We zijn naar de Coolblue winkel in Groningen gegaan om een nieuwe telefoon aan te schaffen. Er wordt een systeem gehanteerd met aanmeldzuilen om geholpen te worden. Dit heeft een aantal nadelen: Het personeel dat rondloopt wil of durft niet meer normaal te groeten en lopen allen en iedereen in sneltreinpas voorbij. Je wordt dus genegeerd totdat je aan de beurt bent. Ten tweede: te weinig personeel om dit systeem zonder irritant lange wachttijden mogelijk te maken. De jongedame die ons uiteindelijk geholpen heeft, heeft dat vanachter de kassa alsnog prima gedaan. De winkel mist de coolblue spirit

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie boven

Het probleem is bezorger DHL, die bezorgen niet.

Goeie klantenservice. Zonde, want ik denk niet dat ik nog iets bestel bij Coolblue. Met bezorger DHL is er altijd hele grote kans dat het nooit wordt bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere bezorger

64 Weena