Spullen worden altijd netjes afgeleverd.
Top bedrijf! Levert producten zeer zorgvuldig. Nooit een probleem gehad!
Vanaf het moment dat je bij de ingang begroet wordt tot het moment dat je weer naar buiten loopt met je bestelling is het een goed-geölied feelgood proces. Kudos!
Ik bestel het product en het huisnummer is 7. Hoe kan het dan dat het op nr. 1 bezorgd zou worden? Dankzij de postbode ging het goed. Het product in goede staat ontvangen.
Mijn schoonzoon komt morgen na werk vanalles regelen. Ik ben er niet zo goed meer in ... Ik ben te oud !
Peter heeft ons fantastisch geholpen bij de keuze voor zowel een laptop, een tablet als een telefoon
Overzichtelijke website met veel product informatie, gebruikers reviews en mogelijkheid tot vergelijken van producten. Uitstekende service als het gaat om bestellen, retourneren en advies over producten. Ik werd deskundig, behulpzaam en vriendelijk te woord gestaan.
Duidelijke uitleg en top product
Aardige mensen snelle Service met het ophalen van mijn iPad
Goede product omschrijving Snelle levering
Ik kwam de winkel binnen en liep naar de opladers, ik werd vragend aangekeken en moest me dus aanmelden (om een oplader te kopen) terwijl er niemand in de winkel was. Vervolgens moest ik wachten tot een expert me verder zou helpen, hij heeft me goed geholpen maar ik vind het echt raar hoelang je tegenwoordig doet over een oplader kopen. Ik werd er erg ongemakkelijk van.
Hoi Jip, Fijn dat je voor Coolblue hebt gekozen om een nieuwe oplader aan te schaffen. Wel jammer dat je bezoek aan de winkel niet prettig was. We snappen dat ons winkelsysteem niet bij iedereen in de smaak valt. Zeker in een rustige winkel kan het omslachtig voelen om je eerst aan te melden voordat je kan worden geholpen. Gelukkig ben je uiteindelijk goed geslaagd, en we hopen dan ook dat je lang van veel oplaadgemak mag genieten met je nieuwe BlueBuilt oplader. Met een glimlach, Coolblue
Bestel en volgende dag in huis. Product zoals beschreven. Super!
Fijn
Coolblue had de telefoonset die ik wilde kopen. De koop was zo gedaan en de aflevering geheel volgens aankondiging. Nu aan het installeren en alles werkt zoals het hoort.
Ben bij Coolblue in Utrecht Hollantlaan geweest en geholpen door Justin. Hij was vriendelijk en wist me heel goed advies te geven. Dank je Justin. Hiermee maakt Coolblue het verschil!!!
ik koop dingen als lap top, Iphone en andere benodigdheden bij Cool Blue goede winkel met heel vriendelijk personeel. De service is altijd goed en zijn altijd bereid te helpen.
half jaar geleden een HP8120e printer gekocht. Werkte prima tot een week geleden. Off-line en met geen mogelijkheid weer werkend te krijgen. Aangeboden voor reparatie. Dus afwachten. Omdat ik niet zonder printer kan een 7924e HP printer besteld want je moet toch wat. Geïnstalleerd volgens de instructies en die werkte ook tot de vraag kwam van de printer of ik een firmware update wilde doen. HP raadt dat aan. Dus op ok gedrukt. En wat denk je…. Foutcode 8AF30001 en printer deed het ook niet meer. Ter omruiling gisteren weer aangeboden want dat kun je kiezen bij Coolblue. Ben benieuwd wanneer ik nu de nieuwe 7924e mag verwachten. Wellicht kan ik dan mijn score verhogen naar 5 sterren. Afgelopen jaren veel gekocht bij dit “alles voor een glimlachtbedrijf” en verder wel tevreden. Ik hoop alleen dat ik nu niet een volle week zonder printer zit.
En om 9.15 bezorgd. Klasse!!
Efficent great help.
Nadat ik een nieuw S25 telefoon had gekocht en ik niet meer kon inloggen, kreeg ik diversen dingen te horen, van dat ik een 6 cijfer ge pincode moest hebben (dit is een Puc code) tot wij kunnen je niet helpen, terwijl ervoor was dat hij terug gezet kon worden naar fabrieks- instellingen. Dit is dan ook wel gebeurd alleen bij de Samsung repairshop. Ik vond sommige collega's erg weinig kennis hebben.
Hoi Aad, Dat klinkt als een frustrerende situatie! We begrijpen dat je had gehoopt op betere ondersteuning bij het inloggen op je nieuwe telefoon. Goed om te horen dat het uiteindelijk bij de Samsung Repairshop is opgelost. Is alles nu helemaal in orde? Zo niet, dan kijken we graag met je mee. Stuur ons gerust een mailtje met een referentienummer, dan zoeken we uit wat we nog voor je kunnen doen. Dit mag naar [email protected] Onze excuses voor de verwarring en hopelijk geniet je nu zonder zorgen van je nieuwe telefoon! Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik koop vaak bij cool blue omdat de service perfect is,en bestelde artikelen de volgende dag geleverd worden. Mijn oude koffiemachine delonghi magnifica s heeft het na 7 jaar begeven toen gekocht bij cool blue. Gisteren gelijk bij cool blue een dezelfde besteld die vandaag 8 maart zal worden geleverd. Ook doen ze nooit moeilijk over garanties ik heb ooit een nieuwe water tank onder garantie gekregen omdat de zijkant iets openstond. Dus vol lof over cool blue,kan niet wachten op mijn nieuwe machine. Mvg Arnold.Trausel.
Ik denk bestel bij cool blue en niet bij een chinees dan krijg ik een eerlijk product maar helaas het is gewoon chinezen rommel zonde van me geld
Hoi Jacco, Wat jammer om te horen dat je niet tevreden bent met je aankoop. We begrijpen dat je een product van goede kwaliteit verwacht. Al onze producten komen, net als bij andere winkels, van verschillende fabrikanten wereldwijd. Maar we selecteren ze speciaal voor de Nederlandse markt en verkopen alleen producten die voldoen aan de Europese eisen. Mocht het product niet aan je verwachtingen voldoen, dan kun je het binnen 30 dagen retourneren. We helpen je hier graag mee! Neem even contact op met onze klantenservice, dan kijken we samen naar een oplossing. Met vriendelijke groet, Coolblue
nvt
Maandagmorgen om 10.00 uur een nieuwe smartphone besteld en betaald, de volgende dag rond 10.30 uur is de smartphone keurig verpakt door de eigen bezorgdienst van Coolblue thuisbezorgd. Bestelling en bezorging simpel gewoon rapportcijfer 10.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN