Snel bezorgd, prima artikel

okay

okay

Goed tot zeer goed

Snelle enduidelijke levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor alles naar wens

Ik vond het allemaal top geregeld

Zelf een mailtje met een gebruiksadvies.

Uitstekend en daadkrachtig!

Ik had een Philips Airfryer XL 3000 serie NA 332/00 besteld en deze de volgende dag ontvangen. Mijn vrouw was echter meer gecharmeerd van een Philips 3000 Series Dual Basket NA352/00. Ik heb toen gebeld met Coolblue en kon de ontvangen Airfryer de volgende ruilen bij de Coolbluevestiging in de Bilderdijkstraat te Amsterdam. Binnen 10 minuten stond ik met de gewenste Airfryer weer buiten de winkel. Aangezien de eerste Airfryer iets duurder was, dan laatste werd het verschil op dezelfde teruggestort op mijn bankrekening. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

bestellen gaat gemakkelijk, leveren ging snel. De mannen die het brachten waren misschien niet heel erg voorzichtig v.w.b. de wanden op de trap.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ik wil graag nog eerder weten hoe laat er precies geleverd gaat worden

Is goed

Voor mij n verrassing, donderdag de bestelling geplaatst en vrijdag al ontvangen, prima. Jullie veel succes, de vervangende telefoon mijn oude zal ik zo spoedig mogelijk bij jullie laten bezorgen. Eijsden /Amsterdam is niet naast de deur, in Maastricht is er geen winkel van jullie???? Ik hoor het wel als het wel zo is, goede werkweek

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service maar thuiswerkwinkel ondermaats aan gewone website

Ik shop prive veel bij Coolblue maar kan nu ook gebruik maken van de thuiswerkwinkel vanuit werkgever. Echter kom je lastig op de landingspagina met de producten maar veel te vaak op de pagina met de salespitch aan bedrijven. Vervolgens mis ik de helft van de filters/zoekmiddelen die de gewone webshop wel heeft. Wanneer je vervolgens op een product pagina ziet krijg je in de vergelijking/suggesties allemaal producten die niet in de thuiswerkwinkel zitten (en ik dus niet van werkbudget kan betalen).

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja, zie uitleg

Het waren aardige medewerkers

Locatie is top medewerkers zijn top parkeren is lastig en Qpark was hartstikke duur

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Parkeren is lastig

Bestelling en levering gingen vlot maar verpakkingsmateriaal werd niet meegenomen zoals beloofd

Altijd heel tevreden over bestellingen via Coolblue. Deze keer was-/droogcombinatie gekocht. Op de website en in de mail stond dat verpakkingsmateriaal mee retour zou worden genomen maar dat gebeurde dus niet helaas.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpakkingsmateriaal meenemen als je dat zegt te zullen doen

Fijn geholpen in een rustige omgeving

Ik vind het systeem van Coolblue, aanmelden voor advies, heel prettig. Ik hoefde niet lang te wachten maar kon dat doen onder het genot van een kopje chocomelk. De medewerker was heel aardig en heeft goed uitgelegd wat de mogelijkheden waren. Ik heb een laptop aangeschaft waar ik heel blij mee ben voor een leuke prijs!

goede ervaring

Waterkoker snel bezorgd

Waterkoker werd enorm snel bezorgd en hij werkt tot nu toe ook prima!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Vriendelijke en efficiënte service!

Betrouwbaar en klantvriendelijk met nog 100 cupjes bij mijn koffieapparaat voor een sympathiek bedrag.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hou de aanbiedingen hoog in het vaandel!

Altijd die glimlach.

Vriendelijk en professioneel

Bij jullie in Arhnem om advies gevraagd voor producten waar ik zelf geen weten van had, maar ik kreeg goed advies en ben nu erg blij met mijn aankopen.

• N/A

Mooi en overzichtelijk site snelle levering en contact gehad met klantenservice zij hebben me goed en snel geholpen

Koffiepromotiekorting is mislukt

De koffiepromotiekorting werkte niet, terwijl ik de aanwijzing volgde, die bij de levering zat.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere aanwijzingen geven

Very nice product and fast delivery.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima, Coolblue. Alleen de bezorging PostNl bezorgt dus niet bij kleine weggetjes, of als ze teveel moeten omrijden. Dat heeft waarschijnlijk te maken met een loon wat te weinig is. Ik geef ze geen ongelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bezorging is snel, maar niet zoals afgesproken.

Goed product, snel geleverd, concurrerend geprijsd en goede aftersales

Geleverd zoals besteld

Levering is prima, maar ik wil niet elke keer een beoordeling schrijven

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stuur niet elke keer een vraag om te beoordelen, dat is zo vervelend

In de avonduren om 22.00 u besteld, de volgende dag om 10.45 u in huis. Kan echt niet sneller

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alle ok

Snelle levering. Service tot in de keuken waar oven moest komen

Geweldige service van Cool blue. Snelle levering, duidelijke communicatie. Oven werd tot in de keuken geleverd en de oude oven is afgevoerd. Nette en vriendelijke bezorgers. Heel blij mee

64 Weena

Rotterdam 3012 CN