Alles was perfect. Ze nemen netjes de auto koelkast weer mee. Wel erg jammer dat ze niet het karton en piepschuim meenamen. Een Amerikaanse koelkast laat een hoop karton en piepschuim achter kan ik je zeggen. :-/
Goed product. Duidelijke instructies erbij. En netjes en snel geleverd.
Snelle en correcte levering en goed contact via mailtjes over het leveren. Ook nog een telefoontje vlak voor ze voor de deur staan, super. De bezorgers waren zeer vriendelijk. We bestellen regelmatig bij Coolblue en zullen dat ook zeker blijven doen.
Ik heb een mooie koffiezetapparaat gekocht, de volgende dag zoude de afhaling bij een postNL punt zijn, maar mijn pakketje was er niet! PostNL kwam zo laat, dat de medewerker ze weggestuurd heft. Nu kan ik mijn pakket naar twee dagen leveringstijd op een andere pakketpunt (andere kant van de stad) afhalen.
Hoi Lex, Balen dat je jouw koffiezetapparaat pas op een later moment kon ophalen op een heel andere plek. Logisch dat je hier niet blij mee bent. Je wilde vast snel van een lekker bakje koffie genieten. We willen je verzekeren dat wij het pakketje op tijd en met de juiste instructies hebben verzonden. Als je wil kunnen we feedback doorzetten naar onze bezorgpartner. Neem hiervoor gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar een fijne oplossing. Hopelijk heb je in de tussentijd al flink wat koffie kunnen zetten! Met een glimlach, Coolblue
Ik ben heel goed, deskundig en vriendelijk geholpen
Tweede kans wasdroger besteld, maar de eerste keer werd er iets anders geleverd. Moest er 2 x achteraan bellen voordat de bestelde droger wel geleverd werd. Een tegoedbon voor de extra moeite is prima als 'doekje voor het bloeden' maar in een keer goed leveren is beter. Bezorging zelf was op tijd, accuraat en vriendelijk.
Ontzettend handig! Ben erg blij mee
De juiste en volledige informatie over het product is erg fijn. De mogelijkheid voor een tweede kans product waardeer ik ook zeer. De afspraken en de verwachtingen worden volledig waargemaakt.
Snelle levering. Prijs is goed vergelijkbaar als in winkel.
De website is overzichtelijk. Ik ben ook blij met de aanbevelingen van Coolblue, dat maakt het kiezen eenvoudiger. Tot nu altijd een heel vlotte levering van mijn bestellingen
Prima aanbod, goede prijzen echter voor 23:59 besteld de dag erna in huis klopte in mijn geval niet.
Ik was thuis en opeens kreeg ik de melding van DHL en Coolblue dat het pakket was afgeleverd. Euh, er was niet aangebeld, er lag geen pakket (ook niet op de afgesproken plek) en ook geen briefje waar het pakket dan wel was. Slechte zaak dus.
Hoi Gerard, Dit klinkt inderdaad niet best. We snappen dan ook helemaal dat je niet blij bent met hoe dit is verlopen. We willen je verzekeren dat wij jouw pakketje op tijd en met de juiste instructies hebben overhandigd aan onze bezorgpartner. Desondanks kan er weleens iets mis gaan. Sorry daarvoor! We hopen dat je jouw pakketje inmiddels goed hebt ontvangen. Is dit toch niet het geval? Neem dan gerust contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar een fijne en snelle oplossing. We staan klaar om je te helpen! Met een glimlach, Coolblue
Ik heb voor mijn vader een xiomi pad besteld. Deze is netjes bij hem afgeleverd. Het bestellen was simpel en snel. De pad werdt de volgende dag al afgeleverd ..... iets wat mijn vader helemaal niet snapte... zo snel hoe dan ?
Chauffeur heeft wasmachine keurig op zn plaats gezet en instructie voor aansluiten gegeven. Oude machine is meegenomen. Keurig verlopen.
Negatieve ervaring Ik had juist de keuze voor coolblue gemaakt ivm de leveringsbetrouwbaarheid. Helaas niet waargemaakt
Hoi Robert, Balen dat de bezorging van jouw pakketje vertraging heeft opgelopen. Wij vinden dit ook erg jammer. We willen je verzekeren dat wij jouw pakketje op tijd hebben verzonden. Helaas heeft jouw bestelling een dag langer in het sorteerproces gezeten van onze bezorgpartner. Onze oprechte excuses hiervoor! Hopelijk is de volgende bezorging weer zoals je gewend mag zijn. Met een glimlach, Coolblue
Snel bezorgd op dag en tijdstip wat jou uitkomt
Op zaterdag een AEG wasdroger besteld en de volgende dag (zondag!) al bezorgd. Door 2 sterke jongens netjes naar de 1e verdieping gedragen en aangesloten.
Artikel besteld volgende dag ophalen
Zaterdagmiddag besteld en zondagmiddag vroeg bezorgd, prima service
Wanneer ik een bestelling doe voor afhalen verwacht ik dat het klaarstaat en weer snel verder kan, helaas. De mw moet eerst ophalen terwijl andere collega’s zich vooral vermaken met een hondje in de winkel komt de mw naar beneden en gaat ook uitgebreid met zn collega’s lachen gieren brullen met het hondje. En als klapper zegt hij doodleuk ohh u zag het…wat een amateurs daar. Nee klanttevredenheid met een glimlach is geweest.
Hoi Jerry, Wat jammer om te horen dat het ophalen van jouw bestelling langer duurde dan gehoopt. We snappen goed dat het vervelend is als je lang moet wachten. Zeker als je ziet dat er wel medewerkers beschikbaar zijn om je te helpen. We zullen dit als feedback doorgeven aan de winkel in Rotterdam Alexandrium. Zo hopen we dat het volgende winkelbezoek weer met een glimlach eindigt! Met een glimlach, Coolblue
Hele gezellige en sociale bezorgers, en ook fijn dat ze tijdig belden dat ze onderweg waren!!
Overzichtelijk site en een goede ondersteuning.
‘s middags besteld volgende ochtend in huis
De leering was prima op de tijd. De chauff was aardig en behulpzaam. Waar ik alleen van schrok is dat de combioven ter waarde van 1200 los in de wagen stond. Aan zicht zijde was er geen schade. Alleen aan de achterkant zat hij vol met deuken. Heel eerlij gezegd vind ik de 100,- korting daarvoor te wenig. Hij is geinstalleerd in de keuken.. Maar echt een prettig gevoel heb ik er niet bij. Wat vinden jullie hiervan?
Fast delivery in good conditions and the product itself, easy to instal due to advices and tips from the website.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN