Alles was perfect, alleen jammer van karton en piepschuim

Alles was perfect. Ze nemen netjes de auto koelkast weer mee. Wel erg jammer dat ze niet het karton en piepschuim meenamen. Een Amerikaanse koelkast laat een hoop karton en piepschuim achter kan ik je zeggen. :-/

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Karton en piepschuim meenemen

Goed product en netjes geleverd

Goed product. Duidelijke instructies erbij. En netjes en snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Super snel en goed geregeld

Snelle en correcte levering en goed contact via mailtjes over het leveren. Ook nog een telefoontje vlak voor ze voor de deur staan, super. De bezorgers waren zeer vriendelijk. We bestellen regelmatig bij Coolblue en zullen dat ook zeker blijven doen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Afspraak levertijd niet nagekomen

Ik heb een mooie koffiezetapparaat gekocht, de volgende dag zoude de afhaling bij een postNL punt zijn, maar mijn pakketje was er niet! PostNL kwam zo laat, dat de medewerker ze weggestuurd heft. Nu kan ik mijn pakket naar twee dagen leveringstijd op een andere pakketpunt (andere kant van de stad) afhalen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Met PostNL praten om de afspraak voor de leveringstijd na te komen

goed, deskundig en vriendelijk geholpen

Ik ben heel goed, deskundig en vriendelijk geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Past de tweede keer was alles OK

Tweede kans wasdroger besteld, maar de eerste keer werd er iets anders geleverd. Moest er 2 x achteraan bellen voordat de bestelde droger wel geleverd werd. Een tegoedbon voor de extra moeite is prima als 'doekje voor het bloeden' maar in een keer goed leveren is beter. Bezorging zelf was op tijd, accuraat en vriendelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? in 1 keer goed doen bespaart ergernis en geld.

Ontzettend handig! Ben erg blij mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Prijs en kwaliteit en service zijn erg goed

De juiste en volledige informatie over het product is erg fijn. De mogelijkheid voor een tweede kans product waardeer ik ook zeer. De afspraken en de verwachtingen worden volledig waargemaakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het weergeven van de verwachte levensduur van, in dit geval, de wasmachine. Ik wil zo duurzaam mogelijk kopen en dan is levensduur voor mij wel een criterium.

Snelle levering. Prijs is goed vergelijkbaar als in winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen, betalen en vlot leveren

De website is overzichtelijk. Ik ben ook blij met de aanbevelingen van Coolblue, dat maakt het kiezen eenvoudiger. Tot nu altijd een heel vlotte levering van mijn bestellingen

Prima aanbod, onjuiste bezorging

Prima aanbod, goede prijzen echter voor 23:59 besteld de dag erna in huis klopte in mijn geval niet.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Duidelijker communiceren of de dag erna bezorgen mogelijk is.

Jullie doen zaken met de verkeerde vervoerder

Ik was thuis en opeens kreeg ik de melding van DHL en Coolblue dat het pakket was afgeleverd. Euh, er was niet aangebeld, er lag geen pakket (ook niet op de afgesproken plek) en ook geen briefje waar het pakket dan wel was. Slechte zaak dus.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Andere leverancier kiezen

zoals altijd perfect

Ik heb voor mijn vader een xiomi pad besteld. Deze is netjes bij hem afgeleverd. Het bestellen was simpel en snel. De pad werdt de volgende dag al afgeleverd ..... iets wat mijn vader helemaal niet snapte... zo snel hoe dan ?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Keurige wasmachine die keurig is geleverd

Chauffeur heeft wasmachine keurig op zn plaats gezet en instructie voor aansluiten gegeven. Oude machine is meegenomen. Keurig verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Levering volgende dag beloofd, maar kwam 1,5 dag later. Plan dus volledig mislukt

Negatieve ervaring Ik had juist de keuze voor coolblue gemaakt ivm de leveringsbetrouwbaarheid. Helaas niet waargemaakt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alleen dingen beloven die je kunt waarmaken

Fijne winkel

Snel bezorgd op dag en tijdstip wat jou uitkomt

Uitstekende service

Op zaterdag een AEG wasdroger besteld en de volgende dag (zondag!) al bezorgd. Door 2 sterke jongens netjes naar de 1e verdieping gedragen en aangesloten.

Goed geregeld

Artikel besteld volgende dag ophalen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en ontvangen zoals verwacht

Zaterdagmiddag besteld en zondagmiddag vroeg bezorgd, prima service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Weinig oog voor de klant

Wanneer ik een bestelling doe voor afhalen verwacht ik dat het klaarstaat en weer snel verder kan, helaas. De mw moet eerst ophalen terwijl andere collega’s zich vooral vermaken met een hondje in de winkel komt de mw naar beneden en gaat ook uitgebreid met zn collega’s lachen gieren brullen met het hondje. En als klapper zegt hij doodleuk ohh u zag het…wat een amateurs daar. Nee klanttevredenheid met een glimlach is geweest.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie mn verhaal

Hele gezellige en sociale bezorgers, en ook fijn dat ze tijdig belden dat ze onderweg waren!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niets!

Overzichtelijk en snelle levering.

Overzichtelijk site en een goede ondersteuning.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed, super snel en gemakkelijk

‘s middags besteld volgende ochtend in huis

prima.. maar een aandachtspuntje

De leering was prima op de tijd. De chauff was aardig en behulpzaam. Waar ik alleen van schrok is dat de combioven ter waarde van 1200 los in de wagen stond. Aan zicht zijde was er geen schade. Alleen aan de achterkant zat hij vol met deuken. Heel eerlij gezegd vind ik de 100,- korting daarvoor te wenig. Hij is geinstalleerd in de keuken.. Maar echt een prettig gevoel heb ik er niet bij. Wat vinden jullie hiervan?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? verpakkingsmateriaal

Fast delivery

Fast delivery in good conditions and the product itself, easy to instal due to advices and tips from the website.

• N/A

64 Weena