Mooie kwaliteit
Snelle levering. Goede apparatuur beschrijving. Goede prijs. Geen beschadigingen.
Vanavond voor de 3e keer wachten op een pakket. De vorige 2 dagen zitten wachten op onze spullen. Volgens de pakketbezorger is ons adres niet traceerbaar. Ben benieuwd wat er vanavond gebeurt!
Hi, We willen graag met je meekijken waar je pakketje zich bevindt. Kan je een mailtje sturen naar [email protected] met vermelding van je ordernummer, dan gaan wij er achteraan. Groetjes, Coolblue
De bezorging was exact op tijd. Levering binnen 24 uur. Perfect.
Ik kreeg telefoontje dat ze over 10 minuten aan de deur stonden. Zo had ik ruimschoots de tijd om de bevroren artikelen uit de oude diepvries te halen. De jongens waren vriendelijk en behulpzaam. Alle lof!!
Goede ervaring. Werdt snel geleverd.
Goede service. Snelle levering. Zeer tevreden met onze aankoop.
Ter reparatie aangeboden product direct vervangen door een nieuw product.
Mijn bestelling niet ontvangen. Post.nl geeft aan pakket geleverd zou zijn. Ik was betreffende tijd gewoon thuis, heb geen bezorger gezien of gehoord. Nu heb ik geld moeten lenen om elders een aankoop te kunnen doen. Ik ga geen 10 dagen afwachten op het onderzoek wat is ingezet door jullie. Graag zie ik dan ook mijn aankoopbedrag zo spoedig mogelijk retour op mijn rekening. Neem aan dat mijn mening ongezouten genoeg is! Denk mee met de klant, ipv het probleem bij de klant te laten liggen!
Beste, We begrijpen dat dit een vervelende situatie is. Omdat de bezorgdienst aangeeft dat het pakket geleverd werd, zijn we verplicht een onderzoek op te starten om dit verder uit te klaren. Dit proces kan tot 10 werkdagen duren en is nodig om mogelijke fouten of fraude uit te sluiten. We volgen dit nauwgezet op en houden je op de hoogte van de uitkomst. Vriendelijke groet, Coolblue
Als eerste waren we in een filiaal in Tilburg waar de verkoper totaal geen moeite deed om ons goed advies te geven. We zijn weggegaan en daarna naar HB gereden. Wat een verschil!! Deze verkoper ( Ezra) zocht alles uit wat onze wensen waren en niets was teveel. Chappeau voor deze jongen. Voor ons alleen nog Den Bosch.
Urgently needed to order a WiFi access point as I moved to a new place which didn’t have one (was not informed before moving). Ordered it from cool blue on Saturday. They said one day shipping. It hasn’t arrived and tracking has disappeared, stating it is delayed and they don’t know when it will arrive. I should’ve just used BOL like I usually do
Hi, We certainly didn't mean to make you wait so long for your order. We'll resolve this immediately and send you a new package. You should receive it tomorrow. Best regards, Coolblue
DHL did not bring my package at the day promised. It has been nearly a week that I still did not get my cargo. I rescheduled the delivery but today I got an email that the driver has left my package to a delivery point. CoolBlue is great but the DHL has made all the good experience to a customer disaster.
Hi, Thank you for your kind words about our service. We're sorry to hear the delivery didn't go as planned. We understand how frustrating this must be. If we can verify this properly, you should have received your complete package. If anything else is wrong, please contact our customer service so we can assist you. Best regards, Coolblue
Op zaterdag heb ik een bestelling bij u geplaatst met de belofte dat deze op zondag geleverd zou worden. Helaas is deze afspraak niet nagekomen. Mijn bestelling is uiteindelijk pas op maandag geleverd. Dit was voor mij erg vervelend, omdat ik zondag speciaal thuis was om het pakket in ontvangst te nemen. Maandag was ik niet thuis, waardoor het pakket onbeheerd voor mijn deur is achtergelaten. Dat vind ik niet netjes en bovendien onveilig. Ik vind het jammer dat de leveringsbelofte niet is nagekomen en dat de afhandeling zo is verlopen. Graag hoor ik hoe u dit gaat oplossen en welke compensatie u hiervoor kunt bieden.
Hoi, We begrijpen dat het niet fijn is om op één van onze weinige vrije dagen een ganse dag thuis te moeten blijven in afwachting van een pakketje die er uiteindelijk pas de dag nadien aankomt. Er staat inmiddels een voucher op je account als tegemoetkoming voor de dag vertraging. Groetjes, Coolblue
Bestellen is simpel, betrouwbaar, bestelling goed te volgen en supersnel geleverd.
Duidelijke site mooie aanbieding en zeer snel geleverd, toppie!
Conform toezegging op tijd geleverd door eigen fietskoerier. Die is niet te verslaan.
Koffiemachine met aanbieding en laagste prijs. Snel geleverd. Maar werd door DHL afgeleverd. Zetten apparaat van €600,- gewoon voor de deur als we niet thuis zijn en rijden weg. Indien ik weer iets bij Coolbleu bestel dan niet via DHL en anders maar niet bestellen.
Op zoek naar een opvolger voor mijn AV receiver bleek Coolblue de beste aanbieding te hebben voor het merk en type dat ik zocht.
Glimlach
Delivery box was in great condition same for the "2nd life" earbud box.
Ik ben erg vriendelijk geholpen in de CoolBlue winkel in Amsterdam. Alleen de wachttijd bij iets retourneren was 20 minuten. Iemand van een andere afdeling heeft me toen hij zag hoelang de wachttijd al was heel vriendelijk geholpen
Alles op tijd en prima geleverd
Zondag besteld en op de site wordt aangegeven “op voorraad” en “morgen in huis” Het is nu woensdag 03/09 12:40 uur en ik heb nog niets in huis en ook geen idee wanneer het wordt geleverd. Heb goede ervaringen maar dit is een slechte zaak en ben ik niet blij mee!
Hi! Jammer te horen dat de levering niet verliep zoals gepland. Volgens onze laatste melding werd het pakket inmiddels afgehaald bij het ophaalpunt. Mocht dit niet het geval zijn of heb je nog vragen, neem dan gerust contact op met onze klantendienst. Vriendelijke groet, Coolblue
Duidelijke product omschrijving op coolblue en product binnen een dag thuis. Prima.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN