Voor mij een duidelijke en veilige website En zeer tevreden over de snelle en correcte levering
Jammer dat het beeld niet in kleur is
Vlotte levering en voldoende keuze data afleveringen; Prijzen redelijk
Snel, efficiënt en nazorg
Helaas ontvangen met haren aan de buitenkant van de hard case Waarschijnlijk retour artikel Verder alles compleet en in orde Beetje jammer maar artikel voldoet
Vaatwasser was voldoende gedocumenteerd in de webshop om een goede keuze te maken. En werd snel geleverd.
Informatie op website helpt goed bij maken van keuzes Snelle bezorging Goede informatie over gebruik na aankoop
Handige website en hele snelle levering. Via de mail direct na levering opvolging met instructie hoe de nieuwe laptop geinstalleerd kan worden. Echt fijn!
Producten zijn altijd zoals verwacht. De levering kwam iets te laat nu (1.5 uur na genoemde bezorgtijd). Dit ligt misschien bij DPD. Fijn dat coolblue tweede kans producten aanbiedt.
Heel jammer dat ze geen modellen hebben dat je ze kan zien verders prima uit leg gehad
Ik had een robotstofzuiger besteld, maar die functioneerde niet goed. Binnen een dag een nieuwe! Top!
Na aankoop was een mailtje gestuurd met de nota. Als extra was daarbij een handleiding meegezonden. Op zich was dit zeer attent en wordt ook zeker gewaardeerd. Handleiding was helaas in het Engels terwijl er ook een Nederlandstalige bestaat. De externe harde schijf zelf: uitstekend 1e De beveiliging is zeer zeker een plus. 2e Het automatisch maken van een back-up bij vervolg aansluiten kijk ik echt naar uit, scheelt handelingen en zeker denkwerk van wat is wel of niet gekopieerd?
Ik ben echt blij en goede switch 2
Er is een ruime keuze aan producten en het is fijn dat je met CoolBlue's keuze geholpen wordt. ik heb een scherm en muis besteld en ze zijn de volgende dag netjes geleverd.
Zie mijn ticket bij de klantenservice! Ik ga niet het hele verhaal opschrijven!
Beste Rob, dankjewel voor je review. We waarderen dat je de tijd en moeite hebt genomen om je verhaal en mening te delen. Onwijs balen dat jouw bestelling niet volgens afspraak werd geleverd. Na contact met onze Klantenservice hebben we een melding gemaakt bij DHL. Zo kunnen we onze dienstverlening met deze vervoerder gaan verbeteren. Dankjewel dus voor je feedback! Ondertussen is het bezorgprobleem gelukkig al vanzelf opgelost. Je bestelling is twee dagen later alsnog geleverd bij een afhaallocatie, en is dezelfde dag nog opgehaald. Ook heb je een persoonlijke korting ontvangen om het ongemak te compenseren. Hopelijk ben jij inmiddels van je aankoop aan het genieten. Met een glimlach, Coolblue
Website great! Store was wonderful
Tevreden klant
Ik heb online een bestelling gedaan. Het gewenste artikel was alleen nog in de winkel voorradig. Dus, er zat niets anders op om naar de winkel te gaan. Brandstofkosten en parkeergeld armer en dat terwijl de verzendkosten gratis zijn. Vreemd dat men het niet vanuit een winkel op kan sturen........ Vervolgens ligt de bestelling niet geheel klaar en moest men nog onderdelen uit de winkel halen. Blijkbaar is Coolblue nog niet geheel ingespeeld op de huidige online wereld.
Heel goed geholpen
Geleverd product werkte niet. Ereader kon niet opladen en heeft nooit aangestaan.
Beste Coen, dankjewel voor het nemen van de tijd om je review te plaatsen. We horen graag wat je denkt. We vinden het jammer om te lezen dat jouw nieuwe e-reader kapot bij je is bezorgd. Dat is zeker niet de bedoeling en we snappen dat je hiervan baalt. Sorry! Inmiddels heb je de kapotte e-reader teruggestuurd. We hebben deze ook al ontvangen, en gisterenochtend is het vervangende exemplaar bij je geleverd. We hopen dat deze wel gewoon werkt, zodat je kan beginnen met boeken verslinden. Voor al het ongemak en de moeite om je product te moeten retourneren, zet ik nog een persoonlijke korting op je Coolblue account. Binnen enkele ogenblikken is dit zichtbaar en inzetbaar. Met een glimlach, Coolblue
Makkelijk bestellen, overzichtelijke website met artikelen … en snel geleverd ! (Zelfs op zaterdag).
Product besteld en binnen een paar uur was het verzonden en kon je via track and trace precies zien waar het was. Volgende dag netjes bezorgd.
Uitstekende ervaring met cool blue
Nieuwe iphone 15 besteld; ik wilde mijn oude nog werkende iphone 13 inruilen; had dat (mijn fout) bij het bestellen niet aangegeven. Vraag via de klantenservice of dat alsnog kan geregeld worden; de oplossing is dat dat alleen nog bij de winkel kan regelen; dat is minimaal 70 km rijden. Een andere oplossing werd niet geboden; jammer; nieuwe toestel gaat retour.
Beste Theo, dankjewel voor het delen van je mening. We horen graag wat je denkt. Je hebt een nieuwe iPhone besteld en wilde daar je oude iPhone bij inruilen. Dit lukt alleen niet, omdat je dan moet langskomen in één van onze winkels, en dat is vrij ver reizen voor je. Natuurlijk snappen we dat je daarvan baalt. Zeker als je van tevoren jezelf niet of niet voldoende hebt ingelezen over het inruilproces. De Klantenservice heeft het echter bij het juiste einde. Een iPhone upgrade kan enkel in de winkel. Dit heeft te maken met het beoordelen en vrijzetten van de inruilwaarde. Onze winkels zijn de enige afdeling die over de juiste tooling en systemen beschikken om dit te doen. Het is in dit geval dus echt onmogelijk om je een andere oplossing aan te bieden. Sorry dat ik geen beter nieuws kan geven. Als je besluit de gekochte iPhone om deze reden terug te sturen, dan begrijpen we dat. Met een glimlach, Coolblue
Goede snelle levering en service
64 Weena
Rotterdam 3012 CN