Ik had 2 magnetrons en een kookplaat besteld en wilde deze bewust op maandagavond ontvangen (30 juni). De avondbezorging kostte € 0,99 extra (belachelijk, maar goed). Op zaterdag 28 juni kreeg ik van post.nl het bericht dat ze over een paar uur voor de deur zouden staan. En ja hoor. Dit was niet afgesproken! Ik had snelsnel mijn magnetron en kookplaat afgekoppeld om ze mee terug te geven, zoals Coolbue aangeeft, maar dat kon niet. Als Coolbue zelf had bezorgd had dat wel gekund, maar Post.nl "mag dat niet". Ik had expres bij Coolblue besteld vanwege het mee teruggeven! Waardeloos!
Beste Caecilia, Sorry voor de verwarring en het ongemak. PostNL kan inderdaad geen oude producten meenemen als milieu retour. Dit hadden wij beter mogen regelen. Mocht je willen dan sturen wij je verzendlabels, zodat je het kosteloos kan versturen via een PostNL punt. Laat dit dan graag even aan ons weten! Met vriendelijke groet, Coolblue
De mail van coolblue zegt, vanmiddag (zaterdag; vrijdag besteld) is het er op postNL pickup punt. doorklikken op de link zegt postNL dat het maandag wordt; en het bezorgadres is opeens mijn thuisadres. op maandag is er een update... het adres is veranderd, (naar het pickup punt) en het zal er zijn; maar geen tijdstip aangegeven! Ik gok na 3en. jullie verzoek om feedback komt terwijl ik het product nog niet heb.....
Beste Kees, Onze oprechte excuses voor de verwarring en het ongemak. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat je verkeerd wordt geïnformeerd. Sorry hiervoor! We nemen je melding natuurlijk serieus en maken hier een melding van voor de verantwoordelijke afdeling. Zo kunnen we hiervan leren en mogelijk verbeteringen doorvoeren. Met vriendelijke groet, Coolblue
Fijn bedrijf, je moet alleen wel erg goed op de prijzen letten. Ik koop nu eigenlijk alleen nog omdat ik via mijn bedrijf een Coolblue budget heb. Prive koop ik bijna altijd ergens anders omdat de prijzen altijd hoger zijn bij Coolblue.
mijn bestelling is nooit aangekomen. kan dit over een dag pas melden omdat het dan 4 werkdagen geleden is... ik weet dat het niet jullie schuld is maar ik baal wel als een stekker
Snelle levering, goed productomschrijving
Product niet ontvangen volgens afspraak.
Beste Henk, Dankjewel voor het schrijven van je review. Sorry dat wij je bestelling niet volgens afspraak hebben geleverd. We nemen je melding serieus en gebruiken dit ter verbetering van onze service. Bedankt voor de feedback. Met vriendelijke groet, Coolblue
Op de winkel ik meer lof dan op het gekochte artikel. Tot dusver is het me niet gelukt een ebook op het PocketBook te krijgen. Het weekend ermee bezig geweest. Ik ga nu eerst een oaar weken weg en dan kom ik met artikel langs.
Fijne site met makkelijke en duidelijke zoekfunctie.
Snel en netjes geleverd
Volgende dag bezorgd zoals afgesproken
Het invoeren van de gebruikerscode voor office mislukte en dat nummer blijkt nu niet meer bruikbaar. Dus:Office is wel betaald maar het is niet geleverd. Wat heel goed ging: de snelle bezorging van artikelen. Maar ja dat was maar één moment.
Beste edwin, Wij betreuren het dat je deze slechte ervaring hebt gehad. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken deze situatie daarom graag volledig uit. We zijn erg benieuwd of het inmiddels allemaal naar wens is opgelost. Zo niet? Wil je dan jouw ordernummer met ons delen? Je kunt het ordernummer samen met je klacht versturen naar [email protected] Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Coolblue
Heel fijn geholpen door een vriendelijke jongen genaamd nelson bij het kopen van de applewatch, hij was heel erg behulpzaam en heeft alles duidelijk uitgelegd en onze vragen goed beantwoord.
We kochten twee laptops. De informatie op de website bleek niet te kloppen: de grootte van de geleverde laptops/schermen stemde niet overeen met de vermelde grootte op de website. Bellen met Coolblue, naar de winkel, retour, opnieuw bestellen, gedoe met facturen, .....
Beste Ineke, Wij betreuren het dat je deze slechte ervaring hebt gehad. Je wilt natuurlijk gewoon een duidelijk antwoord op je vragen over onze producten. Onze klanten zo goed mogelijk helpen staat bij ons hoog in het vaandel. Wij zoeken deze situatie daarom graag volledig uit. We zijn erg benieuwd of het inmiddels allemaal naar wens is opgelost. Zo niet? Wil je dan jouw ordernummer met ons delen? Je kunt het ordernummer samen met je klacht versturen naar [email protected] Alvast bedankt, Met vriendelijke groet, Coolblue
Ik koop alles bij Coolblue, niet altijd de goedkoopste (maar zeker niet de duurste), maar hun service is top!
Bij het vinden van een robotstofzuiger zag ik door de bomen het bos niet meer maar op de website van Coolblue vond ik veel praktische informatie en kon ik de stofzuigers goed vergelijken. Ook de reviews zijn erg fijn. De email van Coolblue na het bestellen vond ik leuk en attent en de Eufy Omni 28 was er de volgende dag al.
Tv gekocht die volgende dag geleverd zou worden. Helaas geen tv de volgende dag. Totaal ongeïnteresseerde klantenservice helemaal geen zin om mij te helpen met een oplossing. Moest maar klacht indienen. Zeker gedaan daarna redelijk geholpen
Beste Tommy, Wat balen om te vernemen dat je niet tevreden bent met onze service. Het is juist erg belangrijk voor ons om onze afspraken na te komen. Mochten we je ergens mee kunnen helpen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Coolblue
Duidelijke website, makkelijk bestelproces, snelle levering, prima op de hoogte gehouden
Kortgeleden kon ht ik bij u een scheerapparaat Braun Serie 8 8517 S voor €175 de erbij vermelde doorgestreepte adviesprijs was € 309,99 !! Dat vond ik dus een fantastisch aanbod en besloot te kopen, waarmee uw doel bereikt was. Echter dit apparaat is op alle andere websites vrijwel even gunstig in prijs, het was dus geen uitzonderlijk aanbod, daarbij komt dat dit apparaat nooit € 309,99 gekost heeft.
Beste Nico, Dank je wel voor je review. Wat vervelend dat je het gevoel hebt geen eerlijkheid in prijs te hebben ervaren. Dat is uiteraard niet de bedoeling. Onze adviesprijzen zijn gebaseerd op de adviesprijzen vanuit de fabrikanten zelf. Op basis hiervan stellen wij een eigen prijs op en noteren we de betreffende adviesprijs bij de advertentie. Met vriendelijke groet, Coolblue
Zeer vriendelijk en toeschietelijk bij vinden van oplossingen.
Makkelijk om een keuze te maken uit laptops, heel snel in huis en (mss het allerbelangrijkste) het actief aanbieden van prima tweede kans producten!
Prettig om hier te kopen. Een softwarepakket. Het was mij alleen niet duidelijk geworden bij de bestelling hoe er er werd geleverd download of pakket. Het werd pakket via DHL. Prima allemaal. Ik wilde de vraag over levering stellen aan de helpdesk. Na een half vreselijke muziek en iemand die steeds riep dat ze in gesprek zijn heb ik de moed opgegeven. Iets duidelijke aangeven hoe er wordt geleverd zou heel prettig zijn.
Ivm de hittegolf die er aankomt, heb ik een mobiele airco gekocht voor mijn moeder van 83. De keuze was snel gegaan. De levering ging prima.. Installatie ging prima.. Super!!
Ik heb bewust gekozen voor Coolblue wetende dat het wat duurder is, met de gedachte dat de bezorging en oud apparaat retour top geregeld is. Hij werd uiteindelijk door Post NL bezorgd, keurig op tijd en prima voor de deur, dus daarover verder geen klachten. Alleen zie ik in het vervolg geen reden om meer te betalen voor Coolblue als die extra service eraf gaat. Op sommige plekken was het apparaat namelijk 150-200 euro goedkoper. Vandaar dat ik geen 5 sterren heb gegeven.
Ik heb nog nooit een bestelling ontvangen die niet 100% in orde was. Altijd razendsnel geleverd, goede service, helemaal goed!
64 Weena
Rotterdam 3012 CN