Zaterdagmiddag besteld en zondagmiddag vroeg bezorgd, prima service
Wanneer ik een bestelling doe voor afhalen verwacht ik dat het klaarstaat en weer snel verder kan, helaas. De mw moet eerst ophalen terwijl andere collega’s zich vooral vermaken met een hondje in de winkel komt de mw naar beneden en gaat ook uitgebreid met zn collega’s lachen gieren brullen met het hondje. En als klapper zegt hij doodleuk ohh u zag het…wat een amateurs daar. Nee klanttevredenheid met een glimlach is geweest.
Hoi Jerry, Wat jammer om te horen dat het ophalen van jouw bestelling langer duurde dan gehoopt. We snappen goed dat het vervelend is als je lang moet wachten. Zeker als je ziet dat er wel medewerkers beschikbaar zijn om je te helpen. We zullen dit als feedback doorgeven aan de winkel in Rotterdam Alexandrium. Zo hopen we dat het volgende winkelbezoek weer met een glimlach eindigt! Met een glimlach, Coolblue
Hele gezellige en sociale bezorgers, en ook fijn dat ze tijdig belden dat ze onderweg waren!!
Overzichtelijk site en een goede ondersteuning.
‘s middags besteld volgende ochtend in huis
De leering was prima op de tijd. De chauff was aardig en behulpzaam. Waar ik alleen van schrok is dat de combioven ter waarde van 1200 los in de wagen stond. Aan zicht zijde was er geen schade. Alleen aan de achterkant zat hij vol met deuken. Heel eerlij gezegd vind ik de 100,- korting daarvoor te wenig. Hij is geinstalleerd in de keuken.. Maar echt een prettig gevoel heb ik er niet bij. Wat vinden jullie hiervan?
Fast delivery in good conditions and the product itself, easy to instal due to advices and tips from the website.
Het een besteld en het andere gekregen. Anderhalve week geleden terug gestuurd als "omwissel" actie en verder tot nu toe niets gehoord. Hoe kan je een fout artikel opsturen en daar dan ook nog de consequenties bij de koper leggen.
Hoi Ijsbrand, Wat jammer om te lezen dat het niet helemaal goed gaat met het omruilen. Logisch dat je graag snel de juiste aankoop in huis wil hebben. In de meeste gevallen ruilen we een product direct voor je om als deze bij ons binnen is. Als jouw retour toch nog niet is omgeruild, neem dan even contact met ons op. We lossen dit dan graag alsnog voor je op. Hierbij laten we de consequentie natuurlijk niet bij jou liggen. We staan klaar om je aan een snelle oplossing te helpen! Met een glimlach, Coolblue
Heel makkelijk te bestellen en snel geleverd. Super apparaat. JBL Charge 5
Top. Product heel snel geleverd.
Bestelling zou zaterdag geleverd worden. Zaterdag wel in de regio aangekomen, maar verder niets. Vervolgens bericht dat het maandag tussen 10 en 18:00 komt. Het is nu 18:15 en DHL is nog niet onderweg.
Hoi Gertjan, Wat jammer om te horen dat er zoveel vertraging zit op jouw bestelling. Wij balen hier ook ontzettend van. We hopen dat jouw bestelling inmiddels bij je is afgeleverd. Is dit toch niet het geval? Neem dan even contact op met onze klantenservice. We zitten klaar om je te helpen met een snelle oplossing indien er toch iets meer aan de hand is. Hopelijk is jouw pakketje inmiddels goed bij je bezorgd! Met een glimlach, Coolblue
Als geweldig zijn alles nagekomen wat ze beloofde. Alleen jammer dat een dag later de prijs met 50 euro is gezakt.
De app is intuïtief in gebruik, goede filters en eenvoudig om apparaten te vergelijken. Prijzen zijn concurrerend en de levering is snel.
De snelheid en accuratesse van het bestelproces + extra informatie via de mail bv, top!
Ik ben tevreden. Ik heb gevonden wat ik zocht en de levering is goed gegaan.
nieuwe telefoon: goed advies, keurig geholpen bij het overzetten MAAR vergeten te zeggen dat mijn oplader voor het oude toestel niet past in het nieuwe, dus ik kon mijn nieuwe telefoon niet opladen en dan maar weer terug de volgende dag...
Prima service netjes op zijn plaats gebracht.
Waterkoker Russell Hobbs Compact gekocht, vooral vanwege het lage geluidsniveau. Daar ben ik zeer tevreden over. Hoe het op langer termijn zal gaan weet ik niet, ik heb het toestel pas 3 dagen.
Bijzonder snel op de fiets bezorgd
Prima, levering duidelijk afgesproken
Helaas is het product wat ik besteld heb en geleverd zou worden de volgende dag nu 3 dagen na bestelling nog steeds niet geleverd.
Hoi Vince, Oei! Dit klinkt inderdaad niet als hoe dit zou moeten lopen. Je had jouw bestelling natuurlijk graag de volgende dag al in handen gehad. Geen zorgen! We hebben procedures in plaats om je te helpen als het bezorgen niet gaat zoals het hoort. We controleren graag wat er met jouw pakketje aan de hand is. Neem hiervoor gerust contact op met onze klantenservice. We zorgen dan voor een snelle oplossing. Hopelijk heb je jouw pakketje in de tussentijd al ontvangen. Met een glimlach, Coolblue
Heel blij met mijn nieuwe JBL Flex 2 oortjes, een fantastisch geluid en mega chill met de noise cancelling.
De foto's en omschrijving klopten echt niet met het daadwerkelijk geleverde product. Product dus teruggestuurd. Het aanmelden ging niet erg snel, ben anders gewend bij andere (ook grote) webshops. Kreeg dus geen glimlach van dit alles, jammer.
Goedemorgen, Balen om te horen dat het ons deze keer niet is gelukt om de glimlach waar te maken. Het klinkt alsof er in deze situatie iets niet helemaal goed is gegaan. Een tweedekans product hoort de staat te hebben zoals het product staat omschreven op de website. Neem hierover gerust contact met ons op. We kijken graag samen naar een fijne oplossing. Zo hopen we die glimlach toch nog bij je terug te winnen. Met een glimlach, Coolblue
Het is een cadeau voor iemand; kan dus niks over het product vertellen.
De winkel ervaring in Utrecht blijft toch wat rommelig. Hoewel er hard geprobeerd wordt het helder en speelt te maken zag ik best wat 'verwarde' mensen rondlopen die niet precies snappen wat er moet gebeuren. Bij binnenkomst lezen mensen, zullen jullie vast hebben onderzocht, maar bijna niet een hele uitleg zuil over iets wat achterin de winkel plaatsvindt. Vervolgens stond ik te wachten bij afdeling smartphone, zoals aangegeven door het scherm, en stond iemand achterin, bij een andere balie, mijn naam te schreeuwen. Lijkt speels, voelt toch onhandig. Ik stond namelijk op de juiste plek, maar voelde alsof ik verkeerd was. 15 Wachtende mensen stonden mij aan te gapen alsof ik bij de verkeerde afdeling zat en de boel aan het ophouden was. Kortom, 90% van de keren zal het best goed gaan, maar soms valt het ook net onhandig tussen wal en schip, zo'n afhaal procedure.
64 Weena
Rotterdam 3012 CN