Fast service
Ik mis de service , ze bezorgen nog net gratis en daar houdt het dan ook mee op , want wil je in een bepaald tijdvak laten bezorgen dan betaal je hier extra voor. Ook betaal je voor het plaatsen en installeren van je vaatwasser of wasmachine. De reden dat ik hem heb besteld bij coolblue is de prijs.
Hoi Lammert, Wat tof dat je bij ons een nieuwe bestelling hebt geplaatst! Wel jammer om te horen dat je de service als negatief hebt ervaren. Een extra dienst kost inderdaad een extra. Dit is omdat dit aan onze kant ook extra tijd met zich mee brengt. We proberen deze diensten zo scherp mogelijk te prijzen zodat een installatie via Coolblue de goedkoopste optie is. We staan voor de rest altijd voor je klaar met snel en persoonlijk contact. Zowel voor als na jouw aankoop. Ook zijn we er altijd voor je als er iets mis is met jouw aankoop. Zo proberen we er boven uit te springen in onze service. Hopelijk bevalt jouw nieuwe aankoop erg goed! Met een glimlach, Coolblue
Artikel niet op tijd geleverd. Wel betaald voor snelle levering. Toen 48 min op de chat moeten wachten. Uiteindelijk kon ik het product in een winkel ophalen de volgende dag, maar de volgende dag was ook dat vertraagd…weer gebeld, weer wachten. De mensen zijn heel vriendelijk hoor maar uiteindelijk ben ik niet geholpen.
Beste Anne Merel, dankjewel dat je laat weten wat je van ons denkt. Dat waarderen we. Wel vinden we het ontzettend jammer dat jouw bestelling niet op tijd is bezorgd. Gelukkig is je bestelling inmiddels geleverd. Dit ging echter niet zonder slag of stoot. We zetten daarom een persoonlijke korting klaar op je Coolblue account. Zo kun je de volgende bestelling met een fijner gevoel beginnen. Ook krijg je de extra bezorgkosten van ons terug. Dit bedrag wordt binnen 3 tot 5 werkdagen op je rekening teruggestort. We hopen dat je ondanks al het gedoe toch geniet van je aankoop. Met een glimlach, Coolblue
Mijn vraag werd snel en netjes opgelost
Pppffff
Ik heb mijn bestelling snel gevonden op de site van Coolbleu. Besteld en binnen een dag in huis!
Was in zeer slechte staat. Krassen op display. Deuken en het ergste was dat er niet eens een doekje doorheen is gehaald. Erg smerig
Beste Maarten, allereerst bedankt voor het schrijven van deze review. We waarderen het dat je hiervoor de tijd en moeite hebt genomen. Daarnaast balen we er ontzettend van dat jouw Tweedekans wasmachine in slechte staat bij je is bezorgd. We snappen dat je daar niet blij van wordt. We willen je daarom graag een aantal opties aanbieden om de situatie beter te maken: 1. We geven een korting van 10% van de aankoopprijs om de extra schade tegemoet te komen. Dit bedrag ontvang je terug op je rekening. 2. We ruilen de machine om voor een nieuwe of andere. We komen je vervolgens tegemoet in het prijsverschil. Hoe hoog deze tegemoetkoming is is afhankelijk van de aankoopprijs van het vervangende product. We raden aan om contact op te nemen met onze Klantenservice om je keuze door te geven. Dan wordt alles direct voor je verwerkt. Indien je kiest voor een omruiling kijkt onze Klantenservice ook gelijk met je mee naar de tegemoetkoming in de prijs. We hopen van je te horen, zodat jij weer zorgeloos van je wasmachine kan genieten. Met een glimlach, Coolblue
Ik heb twee toetsenborden en twee muizen besteld. Het werkte meteen toen ik ze had aangesloten! Prima ervaring
Keurig op tijd en compleet geleverd en supersnel
2 sodastream flessen gekocht. Doos opgeruimd, flessen gewassen, passen de flessen niet! Doos gepakt, dat staat alleen voor duo streamer. En die heb ik niet. Omdat de doos kapot is kan ik ze ook niet terug sturen.
Beste Amke, we willen je bedanken voor het nemen van de tijd en moeite om een review te plaatsen. We horen graag wat je denkt. Onwijs jammer dat jouw nieuwe SodaStream flessen niet in je apparaat passen. Maar geen zorgen, je kan je aankoop binnen 30 dagen gewoon terugsturen. Het is niet erg dat de originele verpakking er niet meer bij zit. Het product kun je in een andere doos stoppen. Geen doos in huis? Dan kun je er eentje aanschaffen of er eentje gratis halen bij bijvoorbeeld de lokale supermarkt. We hebben voor het gemak vast een retourmelding voor je aangemaakt. Met het verzendlabel wat je zo per mail ontvangt, kun je de flessen opsturen. Bij binnenkomst krijg je je geld terug. Met een glimlach, Coolblue
Artikel snel gevonden, snel besteld en de volgende dag afgehaald bij een Coolblue-winkel. Alles even vlot geregeld.
Gezocht Gevonden en Betaald, dag erna in huis That’s Cool !!
Een week geleden de bestelling ontvangen. Ipv de 4 bestelde artikelen zaten er 3 in de doos. Meteen coolblue gebeld om er melding van de te maken. Na 25 min in de wacht te hebben gestaan werd ik vriendelijk te woord gestaan. Dmv het pakketgewicht kan men achterhalen of de zending compleet is. Het missende onderdeel heeft vrijwel geen gewicht, waardoor er nog vraagtekens blijven. Op verzoek van Coolblue heb ik foto's gemaakt van de doos en de inhoud en toegestuurd. Inmiddels zijn we een week verder en heb sindsdien geen reactie gehad. Zelfs geen ontvangstbevestiging van de mail. Denk dat ik maar weer 25 minuten in de wacht ga staa.
Beste Jeroen, we willen je bedanken voor de tijd en moeite die je hebt genomen om deze review te plaatsen. Dat waarderen we. Het is zeker niet prettig om je bestelling incompleet te ontvangen. We snappen ook dat het niet prettig is om vervolgens te moeten wachten op een oplossing zonder verdere duidelijke communicatie. Dat had beter gekund, sorry! Gelukkig heb je vanuit het pakketonderzoek inmiddels al een oplossing gekregen. Na controle van camerabeelden uit het magazijn hebben we geconstateerd dat het missende product niet was ingepakt. Er is daarom op 18 juni jl. een nieuwe naar je toegestuurd. We hopen dan ook dat je nu volop kan genieten van je aankoop. Met een glimlach, Coolblue
Duidelijk en snel geleverd
Zeer goed.
Ik zag alleen te laat dat de stofzuiger een week later werd geleverd , had donderdag geselecteerd en bleek dat de week erop pas te zijn…
Koop alles via Coolblue en wanneer het een keertje niet helemaal goed is met het aangeschafte apparaat, of, om een voorbeeld te noemen een apparaat beschadigd aankomt, nooooit problemen, geen discussies.
Bestellen top, klanten service top, levering snel en top
Prijs goed, snel geleverd, prima.
Er is speciaal iemand thuis gebleven tussen 10.00 uur en 18.00 uur om de printer te ontvangen. Ik zag later in de middag pas dat jullie niet kwamen, ik heb best een drukke baan waarbij ik niet elke 5 minuten op mijn telefoon kan kijken.
Hi John, Wat enorm balen om te horen dat jouw bestelling niet op tijd is geleverd. We kunnen het ons voorstellen dat het zeker niet fijn is om zo lang op je pakketje te wachten. Onze oprechte excuses hiervoor. Uiteraard doen we ons best om alle bestellingen op tijd te bezorgen, helaas lukt dit niet altijd. Hopelijk is het inmiddels gelukt om jouw pakketje te bezorgen. Heb je toch nog hulp nodig? Neem dan contact op via [email protected] met vermelding van je ordernummer. Dan gaan we meteen voor je kijken hoe we je kunnen helpen. Met vriendelijke groet, Coolblue
leuk geholpen, cartridge niet op voorraad, dus nog een keer naar de stad. weer leuk geholpen, maar het duurt allemaal even. je moet niet met vliegende haast even een cartridge willen kopen.
Communiceren is zeer moeilijk Medewerker winkel misleidt Telefonisch klantcontact zeer slecht communicatie Aflevering niet op afgesproken dag. Thuis blijven etc Kosten uren en heel veel moeite
Hi Nick, Wat balen om terug te lezen dat je niet helemaal tevreden bent met onze service! We raden je aan om jouw verhaal en je bestelgegevens op te sturen naar [email protected]. Dan kunnen we samen uitzoeken of we nog iets voor je kunnen betekenen. Met vriendelijke groet, Coolblue
De afgesproken dag van levering viel in het water door pech van de bezorger. Dit kan gebeuren. De volgende dag van levering werd om half acht ingeluid met een bezorgtijd tussen half elf en half twaalf. Een half uur later weer bericht dat het tussen half één en half twee zou worden. Wat schetst de verbazing, het pakket werd om kwart over tien geleverd. Nu komt leukste. Om half drie bericht. Uw pakket is bezorgd.
Beste Jaap, Zowel de communicatie over de bezorging als de bezorging zelf zijn niet verlopen hoe we het beiden willen. Onze excuses hiervoor. We hebben je klacht doorgegeven. Het heeft dagelijks onze aandacht om alle dienstverlening te verbeteren. Dit voorbeeld zal daarin worden meegenomen. Met vriendelijke groet, Coolblue
64 Weena
Rotterdam 3012 CN