Binnen 24 uur geleverd. Blij mee!

Binnen 24 uur geleverd. Blij mee!

Keurig

Keurig op tijd vriendelijke medewerker

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en product prima

Nvt

Snel,voordelig bestellen

Snelle,bestelling,betaling,levering en gunstige prijs

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld

Makkelijk te bestellen

Vlug geleverd en makkelijke site om te bestellen.

Helemaal goed

Heb wat besteld en dat is geleverd wat dat betreft helemaal prima! wat wel echt superfijn is is dat coolblue alles in een omverpakking doet dus de bezorger niet gelijk ziet wat er dan daadwerkelijk in je pakketje zit.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Wat een leuke mensen zijn jullie!

Iets minder enthousiast is ook leuk! Gewoon lekker jullie zelf blijven. Dank voor de goede service!

Very agreeable

Very pleasant

• Nee

Hele goede service en het begint al hoe je in de winkel wordt ontvangen

Snelle levering en uitleg van het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goed en snelle service

Goede service leverd zelfs op zondag was keirig optijd eerder zelfs en gaan pas weg als alles werkt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Weinig aan toe te voegen

‘gewoon’ goed

gewoon in de zin van de eigenlijk altijd zeer goede, rond 30-jarige (!) ervaring tot nu toe (vanaf pda-shop)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? jazeker. wtf do you need my ip-adress for?? het is we fan zijn, maar anders was dit het laatste contact

Geweldige verkoper.

Plezierig bezoek en hulp.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Helaas onze oude product niet retour genomen

Bij vervanging van onze afzuigkap wilden we de oude mee laten nemen naar Coolblue Recycling. We hebben niet gezien dat dat tijdens de bestelling aangegeven moest of kon worden. Omdat verzending met PostNL liep, moeten we nu nog zelf regelen dat het oude ding afgevoerd wordt. Dit terwijl de leverancier plicht heeft om mee te nemen en we ook verwijderingsbijdrage betalen. Deze keer dus net beetje mindere ervaring. Nieuwe afzuigkap zit overigens naar tevredenheid op zijn plek.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Retour meegeven beter onderdeel van de customer journey maken.

Gen medewerking bij terug sturen product

Weet niet hoe ik een terug stikker kan krijgen.

Lekker snel

Snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en volgens afspraak geleverd!

Snel en volgens afspraak geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede ervaring maar slechte levering

Met spoed een kooktoestel nodig (onze plaat was stuk) dus bestel je via Coolblue omdat deze ook op zondag kan leveren. Helaas denkt DHL daar toch iets over en heeft gewoon geen zin om langs te rijden, pakket af te geven zodat ik weer even wat kan koken. Dus wat doen ze, ze regelen een niet "thuis melding" en de volgende dag is mijn pakket dan op te halen. Ondanks dat Coolblue afhankelijk is van DHL is het hun (Coolblue) keuze om met dit bedrijf, waar legio van klachten op Truspilot aanwezig zijn, samen te werken

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Heroverweging bezorger

Goede service zoals gewend

Ik had laatst weer iets besteld bij Coolblue Alles was makkelijk in te stellen. Ook het ophalen van een pakket is geen probleem. En sneller geleverd dan de verwachte tijd. Ben er dus wel enthousiast over

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten voor dit moment

Correcte en snelle levering

Mijn product op de afgesproken datum en locatie ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Aardige chauffeur Op afgesproken tijd aanwezig

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn tweede minihomepod gekocht een Apple product Werkt alleen via de iPhone via mij. Macbookpro lukte het nog niet echt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Alles conform gemailde afspraken. Prima.

SUPER

Gewoon goed, werd fijn en snel geholpen ondanks dat het druk was. ik was met 5 minuten uit de winkel. Ook zorgde ze goed voor elkaar. Ik had een zwaar pakket besteld waarbij de ene collega zei dat de andere het niet hoefde te tillen en hij dit zou doen. Ook hoefde ik hem niet zelf te tillen naar de auto. Dat werd voor me gedaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering zoals altijd bij Coolblue

De telefoon de volgende dag al thuis bezorgd gekregen en voldoet zo als verwacht. Book case valt een beetje tegen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN