Beloven wat ze zeggen

Netjes een datum kunnen prikken , avond ervoor een tijdstip later nog een preciezere en ten slotte telefoontje van de bezorger . Klein nadeel dat je zelf nooit een tijd af kan spreken , je moet dus de hele dag thuis zijn, in mijn geval werk ik te ver weg om even tussendoor naar huis te gaan .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie hierboven

Zeer klantvriendelijk

Ik ben echt blij met coolblue. Heel leuk geholpen. Ze nemen de tijd voor je. Mijn telefoon was op een ander adres 10 euro goedkoper. Maar toch heb ik gekozen voor coolblue. Vanwege de klantvriendelijkheid. Topwinkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor. Prima winkel.

Goede prijs

De prijs van mijn nieuwe Kamado was erg scherp. Ook de dag erna geleverd en door de bezorgers netjes achter de woning neergezet. Goede service, snelle levering en scherpe prijs.

Happy

Echt super blij mee, de airpods pro 2 hebben een top kwaliteit. Zeker aan te raden!!

Fijne winkel

Makkelijk online bestellen. Zelf afgehaald in de winkel in 's-Hertogenbosch. Prima!

Slecht

Houd zich niet aan afspraak

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet iets geloven wat je niet waar maakt

Iets meer info zou perfecte score geven

In productinfo op site staat niet expliciet dat je het basisstation MET DE NETWERKKABEL met de router moet verbinden. Omdat het station ook in een stopcontact moet, moet je deze vlak bij je router hebben. Gelukkig hadden wij dit, maar houd hier rekening mee. Verbinden ging verder heel soepel en de wifi ontvangst lijkt ook dik in orde.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Product afhalen/bezorgen 3x uitgesteld.

Onlangs heb ik een MacBook Pro besteld bij Coolblue, met de intentie om deze dezelfde dag nog op te halen in de winkel in Eindhoven. Aangezien ik het toestel dagelijks gebruik voor mijn werk en woonachtig ben in Breda, heb ik speciaal de moeite genomen om naar Eindhoven te reizen om het apparaat direct op te halen. Bij aankomst bleek de bestelling echter gemarkeerd te zijn, waardoor ik het product niet kon meenemen. Mij werd gevraagd later terug te komen, maar ook bij een tweede bezoek bleek de bestelling nog steeds niet vrijgegeven. Een medewerker heeft toen een taak aangemaakt om de bestelling alsnog thuis te laten bezorgen, met levering de volgende dag. Diezelfde avond heb ik telefonisch contact opgenomen met de klantenservice van Coolblue, maar daar bleek niets van deze actie bekend. De medewerker aan de telefoon heeft het toen alsnog geregeld, zodat de levering de volgende dag zou plaatsvinden. Helaas ontving ik de volgende dag een e-mail dat de levering vertraagd was. Ook de dag erna bleef de levering uit, waarop ik opnieuw contact heb opgenomen met de klantenservice. Er werd mij verteld dat de bestelling door een systeemfout (bug) vastzat. Er werd opnieuw beloofd dat het product de volgende dag geleverd zou worden, en ik kreeg €30 Coolblue-tegoed als compensatie. Uiteindelijk heb ik vier dagen moeten wachten op een product dat ik in eerste instantie dezelfde dag had willen ophalen. In die tijd heb ik met drie verschillende medewerkers gesproken en ben ik meerdere keren in de wachtrij beland. Dit alles heeft me onnodig veel tijd, moeite én kosten opgeleverd — zeker gezien het feit dat ik afhankelijk ben van deze MacBook voor mijn werk. Hoewel ik de geboden compensatie waardeer, voelt dit bedrag niet in verhouding tot de ontstane overlast. Ik deel mijn ervaring dan ook in de hoop dat toekomstige klanten deze situatie bespaard blijft, en dat er verbetering komt in de communicatie en het afhandelingsproces bij soortgelijke problemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Hoewel ik de geboden compensatie waardeer, voelt dit bedrag niet in verhouding tot de ontstane overlast. Ik deel mijn ervaring dan ook in de hoop dat toekomstige klanten deze situatie bespaard blijft, en dat er verbetering komt in de communicatie en het afhandelingsproces bij soortgelijke problemen.

Goed en snel

Goede service help online goed wat je zoek naar vragen te beantwoorden voor het product wat u zoek en wat u er mee wil

Snel en betrouwbaar!

Prima snelle service

2 van de 4 apparaten defect bij levering

4 tandenborstels gekocht. 2 defect bij aankomst. Al langer klant bij Coolblue maar dit heb ik echt nog nooit meegemaakt

Levering niet op tijd

2x de belofte morgen komt het pakketje. Maar na 4 dagen was het er

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld en netjes geleverd, enig minpuntje verpakking had wel iets minder gemogen……

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Verpakking aanpassen aan het artikel, nu was het een beetje teveel van het goede

Op 2e Pinksterdag telefoon besteld, op dinsdagmiddag ak in huis. Helemaal top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Was goed

Alles klopte

Alles klopte

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima webshop, maar jammer dat je extra moet betalen voor service.

De medewerker wil de wasmachine niet naar de badkamer brengen. Dan had ik moeten betalen voor deze service. Dat vind ik jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Wasmachine naar badkamer brengen

Zonder overdrijven uitstekend

Al enige jaren klant en nog nooit ook maar één negatieve ervaring of probleem gehad.

Top zoals altijd

Makkelijke site, goede prijs en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

goed product en vlotte levering

niets is verplicht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik had mijn bestelling al pre-order geplaatst. Ik kreeg wel, maar een paar uur van te voren een e-mail dat ik mijn bestelling kon ophalen. Het ophalen is goed verlopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Een uur staan wachten om een artikel op te halen inns winkel

Vanaf 12:00 uur kon ik mijn bestelling ophalen in de winkel in Groningen. Door een logistieke fout kwam de vrachtwagen pas om 12:00 uur aan waardoor er een enorme wachtrij ontstond want die vrachtwagen moest eerst gelost worden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bovenstaande was schijnbaar een eenmalige misser ivm tweede pinksterdag

Vriendelijk

Good

The products is good. when I order the fridge it was doorstep delivery but the delivery company say that it's not allowed, they left it in front of the building and left. It was one floor.

• N/A

Waardeloos!

Wat een slecht bedrijf. Hier bestel ik nooit niks meer. Ik betaal 1000,- ,betaal iets extra om te leveren binnen bepaald tijdsblok. Vervolgens is de status gewijzigd in bezorgt bij de buren op 31a (wij wonen op 24). 31a bestaat überhaupt niet. De buren hebben niets ontvangen. Ik meld dit en er wordt een onderzoek opgestart wat 3 weken kan duren. Als Coolblue werkelijk service zou bieden, dan zouden zij een nieuwe moeten sturen en het verder uitvechten met PostNL. WAARDELOOS!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Service verbeteren

Pakket wordt niet opmeet juiste adres bezorgd

Ik heb aangegeven mijn pakket in Diemen (Bruna) te willen ontvangen. Dit is twee keer veranderd, nu ligt mijn pakket in Amsterdam West en moet ik een behoorlijke afstand afleggen om het op te halen. Te gek voor woorden, post.nl een waardeloos bedrijf, stop met dit bedrijf!! Raymond de Mortier

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Stop met post.nl

64 Weena