Ik heb nog steeds niks, DHL verzuimt enorm

Al dagen op rij krijg ik bericht dat DHL de bezorging moet vertragen met 1 à 2 dagen. Ik ben dus zeer ontevreden!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraken nakomen die qua bezorgtijden worden vermeld!

Snelle en goede service

Bestelling snel bezorgt, was een kleine bestelling met een kleine doos. Fijn deze milieubewuste. Blij met het product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn ervaring is altijd een glimlach.

Prima, bijna alles

Hele proces verloopt soepel. Alleen het ophalen (locatie Arnhem) is wel een langdurige bezigheid. Totaal 30 minuten mee bezig geweest. Ik laat het voortaan maar weer opsturen. Medewerkers zijn wel vriendelijk en behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Snellere afhandeling afhaalbalie.

s Avonds laat besteld, de volgende dag met lunchtijd in huis

Ik bestel graag bij Coolblue. Perfecte service, snelle levering en goede produkten!

Teleurstellende service

Ik koop bij Coolblue omdat jullie service ongekend is. Zowel telefonisch als in de winkels. Maar deze keer waren jullie telefonisch bijna onbereikbaar en ik kon niet naar de winkel wegens een ernstige blessure. Ik moest me met een chatbot tevreden stellen die mij steeds weer terugverwees naar de site. Daar werd ik geen wijs uit! Uiteindelijk heb ik toch bij jullie gekocht in de hoop dat deze service misser een uitzondering was.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf jullie service houden!

Geweldige service

Ik had een wasdroger besteld bij Coolblue zonder de extra aansluitservice. De wasdroger werd netjes op tijd geleverd, maar vervolgens bij de deur achtergelaten. Ik kreeg zelf dat apparaat met geen mogelijkheid de trap op. Ik heb contact opgenomen met de klantenservice en via hun kon de droger alsnog voor 25 euro de volgende dag op zolder geplaatst worden.

Altijd goed

bij voorkeur gebruik in altijd Coolblue als webshop, levering waar ik op kan vertrouwen en goede service voor als het nodig is. Hoewel de prijs niet altijd even scherp is staan ze open voor een eerlijk vergelijk.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd maar niet helemaal volgens afspraken

De bestelde magnetron werd volgende dag geleverd door DHL. Het minder positieve verhaal is dat a) de opgegeven voorkeur voor avondbezorginf niet werd nagekomen zodat ik toch overdag moest thuisblijven en b) dat, ondanks de belofte op de site, de oude magnetron niet werd meegenomen door DHL zodat ik toch naar de vuilstort moest. Jammer.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doen wat beloofd is

Perfect service

Van bestelling online tot levering alles ging super snell en makkelijk

Netjes geholpen

Goed advies en prima geholpen

• N/A

Product zoals beschreven. Snelle levering

Goede site om te zoeken, duidelijke uitleg en handig met filmpjes

Prima zoals altijd.

Alleen jammer van de niet zo betrouwbare tijdsvermeldingen van PostNL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer betrouwbaarheid van PostNL vragen, zodat je er als ontvanger niet de hele dag voor thuis hoeft te blijven.

pakketje voor de helft geleverd

ik heb afgelopen week een nintendo switch 2 besteld met een pro controller en een screen protector alleen heb ik de controller en de screen protector geleverd gekregen ik heb jullie via de klantenservice gesproken maar tot op heden nog geen reactie gekregen

Nette service!

Heel duidelijk en snel, switch game online besteld en in de winkel betaald (met deels Coolblue bonnen en contant) heel netjes en snel geholpen.

Niet enthousiast

Aankoop van de magnetron ging eenvoudig en levering ging volgens afspraak ook oké alleen stonden wij verbaasd dat niet Cool Blue maar DHL KWAM afleveren Ook plaatsen van het nieuwe apparaat en het afvoeren van onze kapotte was er niet bij. Hadden we dacht ik wel afgesproken ,teleurstellend voor ons dus

Snel en goed

Snelle levering.over het product kan ik nog niets zeggen. Nog niet in het gebruik genomen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Beveel iedereen aan hier te bestellen

Vlugge levering. Nette levering Goede uitleg. En gewoon perfect dat je tijdstip van 1 uur krijgt en dan nog eens ongeveer 15min vantevoren wordt gebeld. Kan niet beter.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

De levering was zo snel als beloofd

De levering was zo snel als beloofd. En de Philips one-up dweil werkt super.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Te laat en niet veilig achtergelaten

Mijn pakket kwam een half uur te laat en werd voor de deur gegooid, terwijl ik op de oprit ook een doos heb voor pakketten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Optijd komen en pakket veilig achterlaten

Vermoeiend

Ik ik heb op woensdag twee computerschermen besteld, die zouden donderdag geleverd worden. Donderdag kreeg ik bericht dat de bestelling vertraagd was en dat mijn bestelling op vrijdag zou komen. Vrijdag heb ik niks meer gehoord. Aan het eind van de dag heb ik maar contact opgenomen met de klantenservice. Dat ging ook niet in één keer goed. Later die dag moest ik daarom wéér contact opgenomen met de klantenservice. Toen werd mij beloofd dat mijn bestelling zaterdag geleverd zou worden. Zaterdag kreeg ik wéér bericht dat de bestelling vertraagd was. Ik weet niet wat wat jullie allemaal aan het doen zijn, maar wat wat een prutswerk. Echt iets wat ik totaal niet ben gewend van Coolblue. Ook heel irritant dat ik de klantenservice niet gewoon kan bellen, maar dat alles via de chat moet. Inmiddels is mijn bestelling nog steeds niet binnen, maar heb ik wel al betaald. Geen idee of ik ooit nog deze twee computerschermen geleverd krijg. Ik ben benieuwd naar jullie oplossing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Een hele hoop, maar laten we beginnen met het überhaupt leveren van mijn bestelling.

Goede noise reduction

Nadat mijn vorige Bose QC na 12 jaar kapot ging (de kussens waren kapot en niet meer reparabel), gekozen voor een Sennheiser Momentum 4. Deze had een goed geluid, maar de Noise cancelling was beduidend minder dan van mijn oude Bose. Na een maand afscheid genomen van de Sennheiser en weer een Bose QuietComfort gekocht. Een verademing. Veel betere noise reductie. De kussentjes van deze Bose zijn het zwakke punt, dat neem ik dan maar op de koop toe.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk geholpen goed advies en voor mij in de auto gezet. Top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer tevreden met het gekochte

Gewoon goed

Besteld en op tijd gekomen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN