Snelle bezorging

Coolblue bezorgt snel, in het aangegeven tijdsvlak en de bezorgers zijn erg vriendelijk.

prettig

Heel prettig geholpen, alle tijd voor mijn vragen. Een gemoedelijke en ook professionele sfeer.

Goede kwaliteit en service

Erg behulpzaam personeel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en goede service!

Had een bestelling geplaatst om op te halen in Amsterdam, en deze was direct beschikbaar.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ja de wachttijd in de winkel zou iets korter mogen ;)

Super snel en netjes verzorgd, Samsung smartphone in 1 dag op de afwas locatie

Erg prettig, Handige site! Goedkoop en netjes verpakt.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima ervaring met de bezorgers van Coolblue

Prima ervaring met de bezorgers van mijn wasmachine

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede communicatie loont zich.

Coolblue bezorgde mijn pakje met de bezorgfiets. Dat vond ik leuk! Maar nog beter verliep de communicatie tussen mij en Coolblue over het tijdstip van aflevering. Coolblue stuurt je een SMS met daarin de juiste actuele informatie over wat je te wachten staat. Ik woon in een gebouw waar het aanbelpunt tot aan mijn voordeur een kwartie lopen van elkaar verwijderd ligt (echt waar) Door alvast naar het aanbelpunt te lopen kon ik de bezorger een wandeling van een kwartier besparen. Allemaal blije gezichten met de bekende Coolblue glimlach. Ik doe vaker zaken met Coolblue en ik ben blij dat ik hen ooit ben tegengekomen. Mijn pakje? Een smartphone. Voor het eerst in mijn 72 jarige bestaan. Ook dat nog. Groeten van Ad uit Leiden.

Besteld met een GLIMLACH

Nieuwe smartphone nodig. Heel veel hulp gehad van de uitleg op de website van Coolblue over de mogelijke keuze. Daarna was het makkelijk kiezen welke smartphone ik nodg had... Top Coolblue ...!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee alles prima

Uitstekend, komt afspraken na. Top service .

Jaren lang tevreden klant, soms ietsje meer betalen voor producten, maar dat heb ik er graag voor over !!! Eens coolblue, altijd coolblue

No nonsense goed

Betrouwbaar, correct, duidelijk, vriendelijk

snel prima service

Snel prima service winkel in Leiden.

Pakket niet ontvangen

Pakket als cadeau voor mijn zieke vriendin besteld. Nogsteeds niet binnen. Grote teleurstelling voor ons beiden.

Helemaal oke

Goed en snel geleverd Perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, zorgvuldig en adequaat.

snelle levering, gaat altijd perfect

snelle levering, gaat altijd perfect

Duur maar snel

Als je iets nodig hebt, maar dan vanavond of morgen, dan is coolblue prima, als je meer tijd hebt zijn er goedkopere alternatieven.

Top! Snel en uitstekend!

Eenvoudige bestelling en supersnelle levering (<20 uur)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle goede en betrouwbare bezorging.

Elke keer als ik iets bestel bij coolblue gaat alles heel vloeiend. De bezorging is snel, de website is simpel en de klantenservice is goed.

Snelle levering. Prima prijs

Cool blue doet wat ze beloven. Prima bedrijf. Goede kwaliteits/ prijsverhouding. Hebben gelukkig ook de nodige dosis humor in hun advertenties. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo vooral door

Coooole winkel

Zeer goed geholpen. Omzetten van vvv bon naar Coolblue bon zonder problemen en in 5 min in mijn mailbox. Tuurlijk ga ik voor de cadeaubon te winnen met mijn beoordeling. Wil graag mijn zoon en schoondochter een mooi koffiemachine geven .en dan is €100 winnen mooi meegenomen..maar zonder die gekheid ( wat ook waarheid is ) ... Ik ga altijd naar Coolblue. Geen bcc of mediamarkt. Media Markt erg opdringerig qua helpen en achter je aan lopen waardoor ik afhaal op die winkel. En bcc ... Nee ook niet echt prettig . Dus die winkels liggen al even uit de route.

Fantastische koffiemachine

Een heerlijke kop koffie en machine is ook nog eens snel en maakt weinig geluid. Wij zijn er erg blij mee :)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee helemaal goed

Per ongeluk een verkeerd product besteld, direct soepel en goed opgelost!

Snelle en goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Inderdaad vandaag besteld en morgen in huis.

Goeie service en producten

Snelle levering, duidelijke omschrijvingen bij de producten, groot assortiment

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Coolblue was echt de goedkoopste met een snelle levering.

Coolblue was de goedkoopste voor mijn aankoop en leverde ook lekker snel.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN