Heel erg blij met de service van coolblue!

Heel erg blij met mijn huidige aankopen bij coolblue. De weebshop is heel duidelijk en overzichtelijk. Fijne service en hele snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zou fijn zijn om ook met mijn Amex creditcard te kunnen betalen.

Goede, snelle levering

Fijn dat de juiste informatie gemaild wordt over de factuur, status bestelling etc. Snelle levering, goed product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Artikelen besteld en die werden de dag erna geleverd door een vrolijke bezorger. Helemaal tevreden mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Als ik geen avondlevering kies, dan niet leveren in het avondleveringtijdvak

snel en efficient

Zonder problemen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede beschrijving van het product en extreem snelle levering

Het bestelde product, Stanley steekwagen voldoet volledig aan de verwachtingen en de beschrijving klopt volledig. De levering was extreem snel (op Terschelling), s avonds besteld de volgende middag in huis. Super product en service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Super easy bestellen en laten leveren:-).

Zondag avond bestelling gedaan, maandag ochtend geleverd. Keurig volgens afspraak een mail en berichtje dat ze er aankomen.

Geen opmerkingen!

Snel besteld, snel geleverd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel geleverd volgens afspraak en geplaatst en uitgelegt ps uitleg mag wat meer aandacht hebben ivb met installeren app voor apparatuur en daar uitleg bij geven veder super goed gedaan

Prettig en uitstekend

Mijn contact met Coolblue is tot nu toe uitstekend verlopen. Zowel het hele bestelproces als ook de levering en de communicatie rondom de levering is prettig verlopen. Alles bijelkaar uitstekend. Naar mijn idee was echter het afleveren van een wasmachine te zwaar voor 1 persoon, hulp in de vorm van een extra kracht is aan te bevelen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Coolblue komt haar afspraken na!

Coolblue lukt het om gewoon haar afspraken na te komen. Bestellen is ook op tijd ontvangen. Heel betrouwbaar en goede producten!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Klantenservice heeft geen kennis over montage

Ik vroeg gewoon een duidelijke Nederlandse inbouw montage handleiding en geen gebruikershandleiding. Telefonische klantenservice (half uur in de wacht!!) heeft in elk geval geen kaas gegeten van enige kennis bij de montage van de meest verkochte vaatwasser. Geen punt, je kan niet alles weten maar vermeld dat dan ook voor aankoop. Ik heb uiteindelijk alles gevonden en kunnen installeren adh van diverse youtube filmpjes.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere Nederlandse montage handleiding op papier en YouTube filmpjes.

Uitstekende service

Prima, niks op aan te merken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Service waar je blij van wordt

Ga zo door

Goede service ,snelle levering en alles met veel humor

Goede service ,snelle levering en alles met veel humor

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Achteraf betalen zal wel prettig zijn

Altijd top service, bezorg belofte moeilijk.

Coolblue heeft altijd top service als het gaat om levering van producten. Zetten alles voor je neer, installeren het vaak gelijk. Het 'voor 23.59 besteld morgen gratis in huis' gaat niet altijd op. Paar keer ruim voor 23.59 besteld, maar niet morgen in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? de bezorg belofte, voor 23.59 besteld morgen in huis.

Klantvriendelijk en groot assortiment

Snelle levering, duidelijke communicatie, klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten?

Supermakkelijk bestellen en hele klantvriendelijke bezorgdienst

Bij het bestellen bij Coolblue geeft de eigen bezorgdienst vaak de doorslag. Altijd bezorgd op het juiste moment waarbij de “wij zijn onderweg” berichtjes een verademing zijn in vergelijking met andere online winkels.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Vooral zo doorgaan

Bestelling direct verwerkt en op zondag gratis geleverd

Bestelling direct verwerkt, gratis geleverd op zondag en ondanks dat ik het verkeerde product heb besteld wordt het retourneren perfect ondersteund.

Hele goede service

Mijn fitbit ging kapot, heel netjes geholpen door coolblue. Snel geregeld en behulpzaam

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Al jaren koop ik bij Cool Blue en word goed geholpen, als er een probleem is word dit qua garantie goed opgelost Grote pakjes worden zelfs telefonisch aangemeld dat de bezorger onderweg is geweldig toch. En mocht je een product niet bevallen dan kan je het binnen 30 dagen terug sturen Voor mij dus de 5 sterren.

Helemaal goed

Goede service!

Pakketje afgehaald in de winkel, top service! Mooi product, blij mee :-)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zaterdagavond besteld en zondagmiddag bezorgd

Zeer eenvoudig besteld en supersnel bezorgd op zondagmiddag

Naar wens

Snel levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? —-

Goeie site betrouwbaar en super snelle levering. Product precies naar verwachting

64 Weena

Rotterdam 3012 CN