Ik bestel graag bij Coolblue omdat zei altijd op tijd leveren, daar kun je op rekenen.
CoolBlue is geweldig. Ze bieden een zeer ruim assortiment artikelen aan die die overzichtelijk door te kijken is. Producten vergelijken met elkaar? Geen enkel probleem. Binnen no-time ben je bij het perfecte artikel voor jou uitgekomen. Glimlach 1! Je besteld het artikel, waar meteen een klein minpuntje te ontdekken is. Achteraf betalen is niet mogelijk. Maar goed, dan rekenen we gewoon meteen af. Geen probleem. De volgende dag stopt de CoolBlue fiets (afhankelijk van het bestelde artikel) bij je voor de deur. Erg milieuvriendelijk dus! De vriendelijke bezorger overhandigd je het pakket en op de doos vallen je meteen de grappige details en teksten op. Dat doen ze goed bij CoolBlue! Glimlach 2 en 3! De volgende dag sta je met de auto bij het stoplicht te wachten tot deze op rood springt. Je staat achter een CoolBlue bus. Ook daar zijn de leuke teksten op terug te vinden. Je mondhoeken gaan al lichtjes omhoog. Maar dan valt je oog op de icoontjes van een bananenschil, paddestoel, een schildpadschild en nog enkele anderen. Meteen krijg je een flashback naar alle potjes Mario Kart die jij vroeger met je vrienden hebt gespeeld. Glimlach 4! Kortom, een topservice en een geweldig oog voor detail daar bij CoolBlue!
Snel bezorgd, duidelijke informatie op site
Als vanouds prima gewinkeld bij de CoolBlue webshop!
Mijn bestelling was snel en goed geleverd.
Fijne werkwijze, alles word duidelijk gecommuniceerd. Als er iets veranderd word er meteen een mailtje gestuurd.
Fijn dat je je bezorgdag uit kan kiezen! Je wordt heel goed op de hoogte gehouden van de bezorgtijd en een kwartier van tevoren zelfs nog gebeld dat er over een kwartier zijn. Heel veel lof voor de goede service
Wij hebben een afzuigkap gekocht en laten installeren. Tot zover prima. Moeten we koolstoffilters voor hebben. Ook geen probleem alvast meegenomen blijkt het de verkeerde te zijn en verkopen jullie niet eens de bijbehorende filters. Totaal niet blij mee dus.
Beste J den Brinker, Excuses voor de verwarring en het ongemak. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat wij verkeerde koolstoffilters aanraden bij je afzuigkap. Op basis van je mailadres kunnen wij alleen de bestelling terugvinden van de koolstoffilters. Als je contact opneemt met onze klantenservice, kunnen we deze voor je retour melden. Hebben wij de filters terug ontvangen? Dan krijg je het aankoopbedrag hiervoor teruggestort. Graag gaan zorgen wij ervoor dat de verkeerde koolstoffilters niet meer aangeraden worden bij de afzuigkap die je hebt afgenomen. Hiervor hebben we wel meer gegevens nodig. Kan je het ordernummer van de bestelling doorgeven samen met deze samenvatting van je klacht naar [email protected]? Het ordernummer mag je uiteraard doorgeven wanneer je contact opneemt met onze klantenservice. Zij kunnen hier dan een melding van maken. Wij wachten je reactie af. Met vriendelijke groet, Coolblue
Koelkast werd netjes op de gewenste plek gezet. Het personeel belde mij van tevoren op met de bezorging. Het was een prettige ervaring en ik zal zeker vaker bij coolblue gaan bestellen. De 100 euro zal goed uitkomen, omdat ik een nieuwe stofzuiger nodig heb en al behoorlijk wat geld heb moeten uitgeven door de genoodzaakte verhuizing… (relatiebreuk)
Uitstekend product en snel geleverd.
De bekende snelle levering grote keus,
Bestelling strijkijzer: keuzehulp gaf goede tips. Snelle levering!
Veel waardevolle informatie en tijdig geinformeerd dat het product weer op voorraad lag. Op tijd geleverd.
Telefoon besteld en de volgende dag al geleverd.
Top bedrijf, snelle correcte levering
Een snelle en nauwkeurige levering. Ook heb ik veel gehad aan de reviews. Daardoor heb ik een goede keuze genaakt voor een Senseo apparaat en een melkopschuimer.
De hele ervaring was geweldig. Supermakkelijke en overzichtelijke website, soepel bestelproces, en duidelijke informatievoorziening. Zo hoort een bestelproces te verlopen.
Supersnelle levering
Snelheid en fietsen gewoon schattig
‘s Avonds laat nog besloten om een ring deurbel te bestellen. De volgende dag (zondag) al bezorgd!
Alles wordt snel en goed geleverd. Niets op aan te merken.
Doen wat ze beloven.
Mijn bestellingen van coolblue worden altijd netjes en volledig interact bezorgd. De web site werkt fijn en als ik een vraag heb word ik bij coolblue altijd goed geholpen op basis van de dingen die ik verlang ipv dat mij iets word aangesmeerd waren ik geen behoefte aan heb. Ale met al zeer tevreden.
Snel bezorging