Voor Coolbleu verstandig om eens naar andere bezorg dienst te kijken. Post NL doet maar wat op dit moment. Was voorheen veel beter.
2de kans geheugen set besteld rond half twaalf 's avonds, gewoon netjes de dag erna in huis. Was niets mis mee en leek idd bijna niet gebruikt te zijn dus precies zoals omschreven was. Waarom niet een 10? halfje eraf want geheugen was 2de kans niet echt goedkoper dan bij de betere computer webwinkels dus daar kan het nog iets beter maar verder blijft het de winkel van mijn eerste keuze qua aanbod, verzending en garantie.
goed advies en snelle levering
Blij met onze nieuwe airfryer, even wachten tot hij op voorraad was maar eenmaal een mailtje dat hij er was, was hij zo besteld en de volgende dag in huis. Netjes mail hoe te gebruiken en wat we er allemaal extra mee kunnen.
Prima geen klachten
Regelmatig wat besteld en altijd goede ervaring.
Prima bezorging en in de winkel goed geholpen
Makkelijke site goede klantenservice duidelijke aanbevelingen ruim assortiment snelle levering
's middags besteld, vroeg in de volgende ochtend geleverd. Vind ik best snel.
We hebben de hele google set gekocht (thermostaat en door bell)
Maakt niet uit wanneer je besteld, bij Coolblue ervaar ik altijd goede en snelle service.
Er wordt naar je geluisterd als je een vraag/klacht/ reparatie hebt. Of gewoon informatie wilt hebben. Er wordt tijd voor je genomen. Ook al duurt het wel een beetje lang dat je iemand aan de telefoon krijgt
Prima. Wat me opvalt is dat de minpunten eigenlijk nooit echt minpunten zijn. Maargoed ik snap dat jullie dat zo doen.
T7 SSD schijf extern van TB2 rood snel geleverd en werkt prima
Prima prijs, en snel geleverd. Heel tevreden.
De site werkt top, de info over het product was uitgebreid en duidelijk en de bezorging ging erg vlot.
Geel goed
De levering ging ontzettend snel. Ik kreeg daarnaast keurig via de mail een tijdslot van één uur en werd ongeveer een kwartier voor aankomst gebeld. Echt top!
2e kans vriezer gekocht, onbeschadigd, alleen uit de verpakking geweest. Helaas aan de onderzijde wel fiks beschadigd. De werking is er niet minder om, maar voor 30 euro meer had ik een nieuwe onbeschadigde gehad. Ik heb hem nu staan, en dan zie je het niet, omdat er een koelkast naast staat, maar het gaat om het principe.
Beste Jan, Wat balen dat je tweedekans toch niet in de topvorm was als die we hadden aangegeven. Sorry hiervoor. Zou je ons kunnen voorzien van een foto van de extra schade? We zullen je dan natuurlijk tegemoet komen. Je mag de foto+klacht+ordernummer doorsturen naar: [email protected] We zien je mailtje graag tegemoet om dit met je goed te maken. Met vriendelijke groet, Coolblue.
Je besteld en je hebt het zo in huis. Prima geregeld. Houwe zo.
Dag 1 bestelt, dag 2 in huis. Perfect
Mijn nieuwe Braun series 9 pro bevalt uitstekend, heel goed ook dat ik de dag dat ik hem ophaalde nog een mail kreeg met tips over het gebruik. Het is het beste scheerapparaat dat ik ooit had ...
Altrex Vlizotrap besteld, de postbode was boos dat het te groot en te zwaar was en het was incompleet. De 2 trekveren zaten er niet bij. Contact met klantenservice na 25 min. 2 keer de verbinding verbroken maar komen dan ineens met terugbel optie. Eindelijk contact: Er zou met een paar dagen een nalevering plaatsvinden van de veren en ik zou een mail krijgen. Niet dus. Niks dus. Na 5 dagen Weer 22 min klantenservice... Duurt ineens 7 dagen om het te behandelen.... Mag hem ook retourneren.. Past niet eens in mijn auto!
Beste M.N. Isendam, Bedankt voor het schrijven van je review. Wat ontzettend jammer dat je nieuwe trap incompleet is geleverd. Logisch dat je daar een snelle oplossing voor wenst. In ons systeem zien we dat de nalevering is aangevraagd. Inmiddels heb je aan ons laten weten dat Altrex het onderdeel na kan leveren. Dat is fijn om te horen! We hopen dan ook dat het hiermee is opgelost. Toch nog problemen? Laat het ons vooral weten. Met vriendelijke groet, Coolblue