Nieuwe ereader binnen een uur.

Mijn 8 jaar oude ereader hield het voor gezien. Bij Coolblue in Groningen een andere gekocht. Binnen een uur kon ik verder lezen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Slordige constructie van apparaten, beschadigd in magazijn

Na uitpakken en opzetten van een Whirlpool MWP 338 SX constateerde ik een deuk in de achterkant. In werking is er een zoemend en trillend geluid, alsof er iets los zit. Het geluid verdwijnt als ik op de achterkant van de oven druk. De schade is dus waarschijnlijk in de fabriek ontstaan. Slechte kwaliteitscontrole. Het gebruik van de hetelucht-functie vereist een lange, energieverslindende opwarmperiode... zoals 10 minuten, en de hoogste temperatuur is 200c, niet wat ze adverteren. Je kunt niet langer koken, omdat ze willen dat je die lange, getimede opwarmperiode doorloopt, ook al is de oven al heet. Een aardige stroomvreter! Deur te zwaar, dus bij het openen en sluiten beweegt de lichtgewicht oven heen en weer. De handgreep is te dicht bij het bedieningspaneel geplaatst, waardoor de knokkels langs de knoppen gaan en instellingen wijzigen. Niet keukengetest in Europese keukens.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? don't sell shoddy goods

Top service, snelle bezorging

duidelijke site, goede informatie

Geweldige service

Veel informatie op de website waardoor je goed kunt vergelijken en een keuze kunt maken voor het beste apparaat voor jou. Super snelle service, zelfs in het weekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

dit is goed met dit slechte weer

ik hoeft er niet voor naar buiten

Is heel goed

Ook fijn dat ik zelf de levering dag kon aangeven.

Goede producten, snelle levering

Ik kreeg een melding dat het product weer op voorraad was en heb deze besteld. Samen met wat andere producten. De volgende dag geleverd bij het afhaalpunt. Ben er superblij mee.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Geweldig!

Zit erg comfortabel en het geluid is geweldig. Makkelijk in gebruik.

Professional en snel

Bestelling volgende dag in huis

Helemaal fantastisch

Helemaal goed gegaan!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eén van de weinige webshops die mijn cadeaubon accepteerde. Duidelijke productomschrijving. Makkelijk afrekenen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer microfoons bieden

Duidelijke info op site!

Goed geïnformeerd via site. Besteld en volgende dag geleverd! Top dus!

super snel

perfecte fiets bezorging!!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? geen

Defect apparaat ontvangen en duurt lang voor het is opgelost

Altijd erg tevreden over Coolblue geweest en er zeer veel besteld. Laatste bestellingen zijn echter drama. Nu ook weer defect apparaat toegestuurd gekregen. Bellen is bijna niet te doen. Wachttijd nu al twee keer >30 minuten. Terugsturen wordt pas laat ontvangen en verwerkt door "drukte" en oplossing laat daardoor erg lang op zich wachten, terwijl er wel betaald is voor een werkend product!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Meer mensen aannemen en processen verbeteren

Ik bestel regelmatig iets bij Coolblue. Nog nooit problemen gehad. Alles wordt altijd netjes op tijd geleverd in goede staat. Ik heb een keer hulp nodig gehad bij het kiezen van een laptop en kreeg snel antwoord op mijn vraag. Top service!

Snel en correct

Snelle levering en ook een goede begeleiding met tips.

Levering conforn verwachting

'S avonds besteld, volgende dag al in huis. Top service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De ene dag besteld. De andere dag in huis. Super fijn

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Kan niks slechts opnoemen.

Perfect. Kan niet beter.

Snelle bezorging!

Snelle bezorging en gratis verzending.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering, goeie kwaliteit product. Goeie communicatie.

Heel erg tevreden

Laat in de nacht een oplader besteld. Volgende dag op de hoogte gehouden en precies afgeleverd volgens de afspraak! Altijd goede service bij Coolblue!

In een woord perfect!

Koelvriescombinatie besteld en werd volgens afspraak afgeleverd. Vooraf nog een telefoontje dat de wagen met 15 minuten voorrijdt. Keurige bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Goed geregeld. Fijne service Snel geleverd.

Alles goed

Alles is goed