Goeie klantenservice

Er zijn wat fouten gemaakt. Maar de goeie klantenservice maakt veel goed. Erg vriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top ervaring alles duidelijke aangegeven en snel geleverd .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zie commentaar !!!!

Bezorging was volgens afspraak maar met Post NL. Volgens jullie zou de oude printer meegenomen worden, maar niet door POST NL. Zelf maar naar de Irado Schiedam gebracht. Wel jammer, maar voor jullie veel sucses gewenst. Met vriendelijke groet, Frans van Snek

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en product.

Ik kocht een B-keus koelvriescombinatie. Bij aankomst bleek hij nog een extra beschadiging te hebben waar ik nog eens extra korting voor kreeg. De kwaliteit van het koelen en vriezen is super en de beschadiging kan ik wel verdoezelen. Dus ik ben blij. Vriendelijk personeel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tweedekansprodukt gekocht. Bleek niet leverbaar. Na contact met klantenservice schappelijk opgelost en een dag later een vergelijkbaar alternatief ontvangen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij het niet leverbaar zijn van een produkt zou een bericht vanuit coolblue netter zijn geweest. Nu moest ik zelf contact opnemen.

Het zou gaan stormen waardoor het in de avond niet mogelijk zou zijn om het pakketje af te geven. Om deze reden ben ik door de bezorger gebeld met de vraag of het voor mij ook eerder mogelijk zou zijn. Wat een persoonlijke aandacht en service!

Super snelle bezorging

Product netjes geleverd en super snel met de fiets geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Website, communicatie en levering zijn prima, hoge prijs

Ik ben in principe tevreden met coolblue. Enige nadeel is de beduidend hogere prijs t.o.v. andere webshop. Helaas heb ik cadeaubonnen gekregen en die moest ik opmaken. Niemand die ze van me over wilde nemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Scherpere prijzen

Goed geregeld, fijne service

Eenvoudig het product te reserveren en op te halen. De medewerker van coolblue was erg vriendelijk en behulpzaam. Echt toegevoegde waarde om zo je klant te ontvangen.

Supersnel

Snelle levering, prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bel even aan als je het pakketje bij de voordeur zet

Alles ook voor mijn glimlach!

Perfecte en snelle leveringen, geen gezeur met retouren. Prima website. Blijven we allebei lachen?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer behulpzaam,klantvriendelijk en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super goede service. Zeer snel geleverd.

De bestelling kwam exact op de leverdatum. s’Avonds besteld en de volgende dag al in de brievenbus.Kan niet beter en sneller.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee.

Reserveren online en afhalen was handig

Online reserveren ging soepel. In de winkel hadden ze wel niets voorbereid waardoor ik wel even moest wachten voordat ik aan de buurt was. Vervolgens moet dan iemand in het magazijn gaan zoeken. Dit duurt wel een stuk langer dan het in een winkel uit het schap halen en naar de kassa lopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Van te voren de artikelen al uit het magazijn halen als het gereserveerd is.

Blij dat ik er mag zijn !

Vandaag voor het eerst in een Coolblue winkel geweest. Blijkt net zo’n leuke ervaring te zijn als het kopen bij ze online. Een super ontvangst, de koffie staat klaar, en geweldig personeel die de tijd nemen en alles uitleggen. Was het maar overal zo leuk. Andere bedrijven kunnen hier nog veel van leren. Bedankt Coolblue voor deze leuke ervaring.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Duidelijke en informatie site en goede service! Ik we

Ik vind het erg fijn dat op de site veel informatie m.b.t de producten, die Coolblue verkoopt, is te vinden. Samen met de reviews van Coolblue en klanten kun je goed afwegen wat voor jezelf een goede keuze is. Verder is de mogelijkheid van het kopen van een Tweede Kans Product ook echt een pluspunt. En dan wordt tot slot het product ook nog eens heel snel geleverd! Kortom een groot compliment van mij voor Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede informatie en snel geleverd

Prima, koop regelmatig bij Coolblue

Snel en efficiënt

Makkelijk zoeken op de website en pijlsnelle bezorging. Bezorgtijden werd keurig aangegeven dus niet de halve dag wachten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Minder verpakking

Alles klopte!!

Alles klopte; Van de bestelling tot de levering. Ik wist precies waar ik aan toe was! Fijn om op de hoogte gehouden te worden van het tijdstip van de bezorging.. Het pakketje paste door de brievenbus maar werd toch netjes afgegeven. Een dikke 10 & tot de volgende bestelling!!

Gewoon perfect

Eenvoudig uitzoeken, makkelijk afrekenen en pijlsnel thuisbezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Dinsdag bestelling geplaatst, woensdag staking bij post.nl, donderdag gratis in huis…

Gevalletje van overmacht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Coolblue gericht op verkoop, niet op service (m.n. voor senioren)

Als senior vond ik mijn aanschaf van de Samsung S20 FE 5G bij Coolblue geen prettige ervaring, verre van dat! Waar mijn broer recent in Coolblue Groningen fantastisch werd geholpen door ter plekke (zonder aanvullende kosten) zijn oude telefoongegevens over te zetten op zijn nieuwe telefoon (inclusief Whatapp, sim-kaart en sd-kaart), was Coolblue Amsterdam uitsluitend gericht op snelle verkoop. Er werd een app op mijn oude toestel geplaatst met het advies “als je nu op deze app drukt, gaat het allemaal automatisch”. Daarna snel betalen. En dat op een zeer stille maandag. Natuurlijk ging niets “automatisch” (plug and pain!). Toen ik de volgende ochtend bij KPN informeerde naar een passende sim-kaart, was hun verbaasde antwoord “heeft Coolblue u niet vertelt, dat de 3-in-1-kaart van KPN kan worden aangepast voor de nieuwe Samsung-telefoon”. Omdat op mijn nieuwe telefoon met gebruik van de Smart transfer Coolblue-app slechts luttele Whatsapp-gegevens waren geïmporteerd, verzocht ik Coolblue in de middag om service. De jongeman paste de sim-kaart aan, plaatste de sd-kaart in het slot en ratelde een volgorde van handelingen op die ik moest volgen voor het verkrijgen van de Whatsapp-gegevens en verdween achter een scherm. In de service-ruimte probeerde ik zonder succes de volgorde uit te voeren. Toen na enige tijd de jongeman weer in de ruimte verscheen en ik hem aansprak op mijn mislukte pogingen, meldde hij tot mijn stomme verbazing “dat hij geen verstand had van Samsung-telefoons, omdat hij zelf een Iphone had”. Wat doet zo’n medewerker bij de afdeling service?? Wellicht waren er medewerkers die wél kennis hadden over Samsung-telefoons? Toen een oudere medewerker mijn verbazing opmerkte nam hij de service over en importeerde alle Whatsapp-gegevens tijdens een rustig en informatief gesprekje. Deze medewerker zeg ik andermaals veel dank! Echte service!! Vijf sterren voor hem en voor Coolblue slechts twee. Voor jonge mensen die erg vertrouwd zijn met vernieuwingen in ict i

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zie mijn tekst

Topservice

Bestellen , bezorgen , aansluiten en genieten maar

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel duidelijk en snelle service

Snelle service en duidelijke tijden van bezorging

snelle service, gemak, betaalbaar

Fijne website om iets te zoeken, diverse filters maken het gemakkelijk en overzichtelijk

64 Weena

Rotterdam 3012 CN