snel geregeld

ik bleek een wasmachine zonder aquastop te hebben - gelijk een waterstop bij coolblue gekocht, de volgende dag had de machine ook een aquastop...

normaal

Coolblue biedt en service pakket dat in mijn ogen normaal zou moeten zijn voor elke retailer in haar soort producten. Overzicht en assortiment en de keuze ondersteuning is prima maar dat moet het normaal ook zijn. Dat is het helaas elders niet altijd zo. Keuze ondersteunende informatie is een maatje beter dan elders. terwijl de winkels keuze trajecten ondersteunen en geen keuze stress veroorzaken door te groot assortiment.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service, snel & vriendelijk!

1ste keer iets besteld bij coolblue ter ophalen, maar vlekkeloos geholpen vanaf het moment dat ik de winkel inliep totdat het product in de auto lag. Heel fijn shoppen zo!

Maakt slogan waar

Coolblue doet alles voor een glimlach. De service is top en snel. En ze verzorgen je bestelling met humor. Heerlijk zo’n bedrijf. Ik word er blij van.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

geweldig

goed en snel geleverd

rampzalige bezorging

de kreet "voor 23.59 besteld, morgen in huis" blijkt gewoon een loze kreet. Besteld op dinsdag, op vrijdag nog niets in huis. Verzending via PostNL, ook die hebben volgens de track en trace het pakket op vrijdag nog niet ontvangen. Volstrekt onduidelijk dus wanneer het pakket wordt bezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Maak geen loze beloftes

Lekker snel en simpel

Doen wat je beloofd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

top

Elke keer weer top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd een snelle levering!!!

Gister avond iets besteld om 20:44 de volgende dag 09:15 werd het afgeleverd Top

Niets op aan te merken

Snel verzonden en goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne en vrolijke bezorgers.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Breed assortiment en service met een smile

Ik ben al jaren klant van Coolblue. Toen ik een deurbel (ipv standaard verschrikkelijke bel) wilde kopen, nam ik gelijk een kijkje op hun webshop. Ik was geslaagd en heb een Byron draadloze deurbel gekocht. Bel vastgemaakt, ontvanger in de stopcontact en de draadloze voorzien van batterijn. Werkt als een tierelier. Winkel is op loopafstand, breed assortiment en service met een smile.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Leuke vlotte popi jopi babbels ... maar daar blijft het dan ook bij.

Allemaal leuk en aardig, maar ik ga niet meer bestellen bij deze popi jopies. Het is prima om zo produkten aan de man te brengen, maar gaat het mis is het een totale lijdensweg. Ik koop een groot aantal ( 14) Tado thermostaten, waar batterijen bij geleverd worden. Deze gaan gemiddeld een jaar mee. Je raadt het al, na 1 dag begon de eerste al uit te vallen. Ik hou het kort, binnen 2 weken is er geen één meer die nog werkt en heb ik voor 12 euro nieuwe batterijen moeten kopen. Ik heb het probleem zelf opgelost , maar vind wel dat ik vergoed moet worden voor de batterijen. Dit pas Na enkele dagen en vele moeizame discussies voor elkaar gekregen. Men wilde eigenlijk dat ik alle tado's zou opsturen om het defect op te lossen. Defect ??( voor enkel lege batterijen) met als gevolg dat ik in de koud zou zitten bij temperaturen onder het vriespunt. Dan weer enkele dagen discussie over 15 euro tegoed op mijn account, leuk , maar dan moet ik weer bij hun kopen. Het juiste aantal batterijen zou bij hun meer dan 20 euro kosten excl verzending. Zelf nieuwe leveren konden ze ook niet. Akkoord voor directe terugbetaling. binnen 10 dagen. -> na 12 dagen gemeld dat er nog niets was gestort. Weer een popi jopi antwoord, "goed dat je aangeeft nog niets te hebben". Ik maak het weer in orde .. maar duurt weer 8 dagen. Dit gaan ze ook weer niet redden als het vandaag niet gestort wordt. Kortom .. ik ga mijn account deleten en koop weer lokaal of bij de betrouwbare online shops. Anno 2023 geldt nog steeds " praatjes vullen geen gaatjes"

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat je beloofd en heb praatjes als je dat voor elkaar hebt

Top bedrijf

Naast de geweldige reclames, waar ik altijd van dubbel lig. Is coolblue een bedrijf dat graag met je mee denkt. Zelfs op zondag zijn ze bereikbaar en leveren ze goede service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

De bestelling was snel bij ins thuis. Fijn dat gebeurd wat beloofd wordt, in tegenstelling tot andere bedrijven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle service, fijne producten, makkelijke website, snelle bezorging

Smooth and clear

Ordered a PS5 bundle around Christmas time and delivered on the selected date when it was easier to me to receive it. Really good service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? I ordered a 2 pieces bundle that has been shipped separately at 1 day distance. Manage better multiple shipping/order for the same customers, especially if in pre-made bundles.

Fijne winkel, meestal hele goede klantenservice

Op 1x na heb ik altijd goede ervaringen met Coolblue. Ik vind het heel fijn dat ze een 2e kans structuur hebben om verspilling tegen te gaan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webshop met goede producten

Coolblue heeft veel producten en het is makkelijk om te filteren. Tweedekans producten zijn ook heel fijn, maar er moet wel beter worden gelet op de conditie aangezien deze soms niet goed is terwijl aan staat gegeven dat het ‘als nieuw’ is.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter letten op conditie van Tweedekans

gewledig

ging zeer goed en snel

Snelle levering.

Onlangs een smartwatch aangeschaft via Coolblue. Makkelijk om verschillende items in 1 oogopslag te vergelijken. Besteld, volgende dag al in de pakket automaat. Altijd goede ervaringen met Coolblue!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Nieuwe droger besteld en laten bezorgen. De mannen kwamen met z'n 2 en zonder moeite binnen 2 minuten 2 trappen op en neergezet. Uitleg erbij en super vriendelijk !

Goede en snelle service

Uitgebreide en duidelijke informatie op de website. Simpel bestelproces en supersnelle bezorging, zoals beloofd. Je wordt per mail geïnformeerd over iedere stap in het bezorgproces. Bij de klantenservice wordt je geduldig en vriendelijk te woord gestaan en zoeken ze voor je uit wat ze niet weten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doos waarin product verzonden wordt aanpassen aan formaat verpakking van product. De doos was veel te groot voor wat erin zat.

Goed product goeie prijs

Stofzuiger netjes geleverd en voldoet aan de verwachtingen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN