in 1 woord geweldige service

coolblue blijft de beste

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Goede en snelle service, fantastisch, bedankt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, houden zo

Fantastisch, humor, duurzaam en klantvriendelijk!

Uitstekende service, snel geleverd en op de fiets. Een vriendelijke bezorger, ook een pluspunt. Op de site staan grappige filmpjes, dit vleugje humor heeft wel wat. Ik zou coolblue aanraden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Hele fijne service een warm gevoel

Ik word altijd blij van Coolblue. Goeie service met een glimlach.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Voldoet aan verwachtingen

Gekozen product voldoet aan verwachtingen.

Zeer snel geleverd

Vandaag besteld morgen in huis zelf op zondag .dat hoeft niet echt van ons maar mooi dat het kan

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, kundige mensen en goede service!

Snel geregeld, duidelijk en makkelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk bestellen en snel in huis

Makkelijk te bestellen via een duidelijke website. Snel in huis .

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heldere site en snelle levering en communicatie

Heldere site , breed aanbod, snelle levering en goede communicatie. Prijzen zijn niet echt concurrerend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? prijstelling is niet echt concurrerend

Gezellig

De jongens waren zeer behulpzaam en gezellig.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering goede website en top service

Als je bij Coolblue informatie wilt hebben over een product dan kun je daarvoor een product filmpje bekijken super handig dan weet je wat de voors en tegens zijn voordat je gaat bestellen. Producten zijn snel geleverd en indien nodig ook eenvoudig retour te zenden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Adres gegevens bij bestellen kwam een error terwijl alles goed stond ingevuld

Fijne weegschaal!

Top weegschaal, geeft precies aan hoeveel je weegt en ook hoeveel vetpercentage je lichaam heeft. Ook geeft die nog meer opties aan die je kan inzien op de app. Ook fijn dat die het koppelt met de gezondheidsapp van Apple. Enige minpunt is dat hij iets gewichtsverschil heeft dan mijn oude weegschaal

Geweldige service

Ze komen naar je toegelopen, zodra je al binnen komt lopen. Je geeft aan waarvoor je komt, je typt je naam in en vervolgens kom je op het bord te staan. Even wachten en je naam staat op het bord als je aan de beurt bent. Medewerker komt naar jou toe en helpt je vriendelijk!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Eén van de beste webshops in Nederland!

In de avond besteld in in de ochtend in huis, was goed verpakt en werkt zoals beschreven.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en accuraat geleverd en verzorgd.

Marinus Scheffers

Snel, goed en op tijd geleverd. Toetsenbord werkt prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima snelle levering en op tijd

Helemaal prima , netjes op tijd en snel

top tel service

Ik had wat vragen over een LG tv en mbt de aansluitingen hiervan; de dame v..d. klantenservice kwam er niet direct uit; en zou ervoor zorg dragen dat een technisch beter onderlegde Collega zou terug bellen... Korte tijd later werd er gebeld. Alle (tech-)vragen werd rustig en duidelijk beantwoord; en goed uitlegt...of: Oh dat zoek ik ff voor u op... Niks niet teveel moeite allemaal Wat een v verschil wat ik elders meemaakte....Ik had kort tevoren (MM) een LG gekocht, en had wat tech. vragen.... Gebeld...neeeee dat moet u naar de winkel komen ( ....1/2 uur rijden...ja dat is vervelend, maar sorry kan niets voor u doen...)

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snel en simpel on line besteld en snel geleverd

Het bestellen en afleveren is soepel en snel gedaan.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Kleine produkten beter vastzetten of opvullen in de grote verzenddoos, mijn produkt rammelde heen en weer, vond ik niet zo prettig, anders 5 sterren.

Supersnel geleverd, blijft verbazend dat het kan!

Een Iiyama curved scherm besteld rond 22.00 in de avond en volgende dag geleverd via de post... Blijft toch bijzonder. Prijs prima, levering top en zoontje helemaal blij. Wat wil je nog meer...

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima service en afspraken altijd snel gerealiseerd!

Zowel bij de ingang, het doorverwijzen en het advies prima geregeld. Heb eigenlijk geen minpunten, sorry!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Helaas niet

top met snelle levering

mooi product voor een goede prijs,en zuigt geweldig met veel accessoires. en met aanmelden 5 jaar garantie op motor. alleen bij bezorging van coolblue wordt volgens mij de oude stofzuiger meegenomen. was nu van DHL

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee houden zo

Simpel met eenvoud en een lach

Eenvoudig en overzichtelijke website. Bestellen gaat heel eenvoudig en wordt conform belooft geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima product, goede info en snelle levering

De vele reviews van het product maakte dat ik een goede keus kon maken en de producten goed met elkaar kon vergelijken.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd de perfecte service!

Altijd het beste advies en de perfecte service!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN