Breed assortiment, hele snelle levering

De productrange is heel veelzijdig. Daarnaast is de levering supersnel.

Snel en deskundig geholpen

Ik wou wegens omstandigheden de volgende ochtend de bestelde spullen kunnen ophalen in een filiaal van Coolbue in Eindhoven. Ik werd daar vlot en ook deskundig geholpen. De medewerker gaf me nog allemaal tips mee voor het gebruik van de aangekochte artikelen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mooi uitgebreid aanbod en snelle levering

Iedere keer als we iets nodig hebben, is het te verkrijgen bij Coolblue. Duidelijke omschrijving van het product, alternatieven etc. En ontzettend snelle levering!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk besteld en snel geleverd

Via storting op de bank. Na een dag al binnengekomen. En snel geleverd dus binnen 2 dagen. Toppie

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Uitstekende service!

Artikelen besteld en keurig de volgende dag geleverd. Echter…..alles zit keurig in een doosje, daar is niks mis mee. Maar het doosje is veel groter dan de artikelen die besteld zijn. Artikelen die (in mijn geval) duur waren liggen dus in het doosje op en neer te schuiven. Zou beter zijn als Coolblue hier wat vulmateriaal bij zou doen ter bescherming van.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Doe wat vulmateriaal in de doos waar de artikelen in zitten.

Toppie

Snelle levering, en super service

bestelt om 15:00 en niet de volgende dag ontvangen

bestelt om 15:00 en niet de volgende dag ontvangen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? wel op tijd leveren

Prima,

Easy

Heel tevreden

Ik werd goed op de hoogte gehouden en de verzending werd nog eerder geleverd dan de schatting. Super blij met zulke goede service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering en product zoals omschreven.

TV ophangsysteem van Vogels besteld op vrijdag rond 17:00 uur en zaterdagochtend om 9:30 uur al ontvangen. Was een tweedekansje ophangsysteem en ook de omschrijving klopte als een bus, alles zat nog ingepakt zoals vanaf fabriek en alleen de doos was open geweest.

Ongeëvenaarde service

Mocht je ergens anders iets minder betalen, ga dan toch gewoon voor Coolblue. Wat een service. Sowieso, welk bedrijf kan je nog een tijdvak geven van 1 (!) uur? Niet nodeloos de hele dag thuis zitten wachten dus en dan bellen ze je ook nog eens netjes van tevoren. Vervolgens is de oude droger weggehaald en meegenomen en de nieuwe geplaatst, geïnstalleerd en getest. Daarbij is zelfs nog de wasmachine (die er al stond) waterpas gezet en de werkplek schoongemaakt. Hele vriendelijke, attente en kundige mensen ook. Wij bestellen in ieder geval nooit meer ergens anders. Topbedrijf!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service en uitgebreide informatie

Makkelijk producten vergelijken, advies en tips makkelijk te vinden. Klachten worden snel opgepakt. Geen negatieve ervaringen gehad met ze. Af en toe elders gekocht omdat de prijs dan elders iets goedkoper was, maar dan merk je meteen dat de service niet is zoals je gewend bent. Coolblue blijft top En wat betreft leveringen die volgende dag komen maar niet bezorgd worden: dit ligt aan PostNL en niet coolblue. Coolblue verstuurd het direct, alleen postnl bezorgd wanneer het hun uitkomt. Dit soort dingen kan je cooblue niet aanrekenen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? DHL ipv PostNL gebruiken voor bezorging

Topbedrijf!

Snelle levering, goede klantenservice, altijd tevreden met wat er binnenkomt. En bij klachten altijd snel en naar verwachting geholpen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zoals gebruikelijk goed geleverd en goede info

Uitgebreide productinformatie en en voorlichting. Goed uitgedacht en behulpzaam bij het kiezen. Snelle levering en je wordt goed op de hoogte gehouden.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Aanschaf online afhalen in winkel

Eerste keer dat ik dit bij Coolblue deed en erg tevreden over ontvangst en hulpvaardig personeel. gaan we zeker vaker doen als we iets nodig hebben..

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site en snel geleverd

Product makkelijk kunnen vinden. Het is fijn om de plus, maar vooral ook de minpunten te zien, zodat je weet waar je rekening mee kan houden. Levering was snel, dus top!

Duidelijk en snel!

Duidelijke site en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Simpel bestellen, afrekenen met een concurrerende prijs, ontvangen, retourneren en retourbedrag snel op je bankrekening terug... Hoe makkelijk wil je het hebben? Als ik een product via internet wil bestellen kijk ik altijd eerst of Coolblue het heeft. De slogan 'álles voor een glimlach' spreekt aan en maakt het ook waar.

Een uitstekende winkel.

Word altijd netjes optijd geleverd en via de mail op de hoogte gehouden.

Uitstekende snelle vriendelijke service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede levering, goede service

Ik heb al meerdere dingen besteld bij Coolblue. De levering en service is altijd top. Het contrast is vooral groot bij witgoed, waarbij de apparaten altijd naar boven (4 hoog) worden gedragen en worden geïnstalleerd. Daarnaast kan ik altijd wel lachen het inpakmateriaal.

Gemakkelijk, snel en kwalitatief

Gemakkelijk, snel en kwalitatief. Fijne service.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fantastische afhandeling van de bestelling

Wordt keurig thuisbezorgd, op afgesproken tijd en geleverd door hele aardige, behulpzame en vrolijke jongeman.

Uitstekend.

Duidelijke, overzichtelijke site. En snelle correcte levering.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN