Positief verrast door het merk

Machine doet wat het moet doen gewoon goed en lekker stil voor dit geld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel en super goede service

Ondanks de kerstperiode goede en snelle bestelling van mijn tablet binnen b . Bij de winkel opgehaald zeer vriendelijke en behulpzame medewerker.zette direct bescherm laagje op de tablet

Klant wordt goed geholpen

Coolblue heeft een concept waarbij tijd genomen wordt om de klant het juiste produkt te verkopen. Als klant krijg je indivuele aandacht van iemand die verstand van zaken heeft. Een rustige omgeving zonder dreunende muziek. Heb het ervaren als een verademing in vergelijking met andere winkels. Goed bezig. Zo blijf ik klant.

Super snelle service

Dag na bestelling product kunnen ophalen bij ophaalpunt postnl in de buurt! Super fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb een printer besteld. Werd snel geleverd. En ik ontving een extra mail van coolblue ivm de installatie. Installatie ging overigens prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en correct

Duidelijke omschrijving, super service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

Snel en keurig geleverd.

Prettige webshop om spullen te kopen. Heb erg goeie ervaringen met Coolbue.

Snelle en vriendelijke bezorging

Een hele dag van witgoedwinkel naar witgoedwinkel lopen is niet meer nodig. Snel besteld en nog sneller bezorgd. Helemaal fijn!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Heel makkelijk en uitgebreide informatie!

Super makkelijk bestellen, snel geleverd, alle benodigde info beschikbaar en hele handige follow up email met tips voor gebruik.

Betrouwbaar

Een prettige webshop. Simpel, groot assortiment en goede produktvergelijker. Daardoor goede keuze gemaakt. Levering snel en op tijd. Nu blij met onze topstofzuiger voor n vriendelijke aanbiedingsprijs.

Niet slecht

Service van coolblue zijn glad alleen jammer dat post nl het dan weer moet verpesten door te doen alsof ik niet thuis was…

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zorgen dat post nl gewoon thuis aflevert en niet doet alsof ik niet thuis was

Buying cable

Good&fast

Snel en goed bezorgd

Duidelijk website en goed ingepakt en snel bezorgd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle en correcte levering

Vandaag besteld en morgen binnen. Top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede service komt afspraken na.

Bestellen, ophalen en klaar

Zeker weten dat het klaar ligt, top

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Pakket nog steeds niet binnen

Slowcooker besteld, zou dinsdag komen. Bericht gehad dat er vertraging was en volgende dag zou komen. 4 dagen later nog niets binnen en ook geen berichten hierover gehad.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voorraadadministratie waarschijnlijk verbeteren

goede service en betrouwbaar

de levering is altijd super snel. alles wordt vakkunig afgeleverd, nooit problemen gehad. producten voldoen aan de verwachting.

Apparatuur niet te binden

Blijkt pas in de loop van 2023 te kunnen. Niet op geattendeerd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

‘s Avonds besteld, volgende middag tosti’s

Ik keek al zo lang uit naar de tosti’s vanuit de smeg broodrooster. Met kerst kreeg ik de broodrooster cadeau. Dus afgelopen week de tostiklemmen besteld in de avond. En wat een geluk! De PostNL stond nog voor lunchtijd op de stoep. Dus dat betekende natuurlijk meteen tosti’s voor lunch. Het smaakte fantastisch! Perfect geroosterd brood met goed gesmolten kaas ertussen. Ik krijg er meteen weer zin in, dus ga er maar snel weer één maken. Oké… misschien toch twee, hihi! Bedankt Coolblue voor deze topservice!

Betrouwbaar en goede service

Prettige site met goede filters en sortering opties. De klantenservice is fijn, zowel digitaal als ik de winkel. Tot nu toe is alles wat ik bestel binnen no time in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het enige minpuntje is dat de prijzen niet altijd zo scherp zijn als ik verwachtte.

Snel en goed

Inderdaad mijn bestelling binnen 24 uur thuis geleverd en de kwalitieit is ook zoals ik had verwacht. Ga zo door Coolblue.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snelle levering, goede updates over de bestelling

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

exact zoals je graag een aankoop uitzoekt en aankoopt

Doordat coolblue een ruim aanbod heeft, exacte beschrijvingen deelt, ruimte om te vergelijken biedt, het bestelproces een voudig is en de communicatie aangaande bestelling en verzending uitstekend is, ben ik erg blij met mijn aankoop bij coolblue.

Geweldig en betrouwbaar

Eeen soundbalk (tweede kans) gekocht, beviel slecht dus retour gestuurd en na aankomst na 1 dag geld retour. dat voelt vertrouwd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

64 Weena