Goed Gedaan
Ik heb hier een Meta Quest 2 gekocht die als tweedekans op de site stond. Die wat ik heb gekocht kostte 400 euro, en stond als zo goed als nieuw vermeld. Zo'n twee uur eerder stond een andere tweedekans te koop, die zonder kabel en met enige vlekken zou worden geleverd. Deze kostte toen 336 euro. Bij ontvangst moest ik helaas constateren dat ik blijkbaar 400 euro heb betaald voor de tweedekans van 336 euro, want er zat eveneens geen kabel bij, en er zaten duidelijke vlekken op de controllers, kleine vlekken op de voorkant van de bril en een verkleuring op de hoofdband. Natuurlijk heb ik contact opgenomen met Coolblue, en ze boden me een voucher van 40 euro om het goed te maken. Dit zouden ze "meteen" in orde maken. Het was bij lange na niet de 64 euro die het volgens mij goedkoper had moeten zijn, en ik kreeg ze niet op mijn rekening maar als voucher (dus tegoedbon) maar om er vanaf te zijn wilde ik wel akkoord gaan. Uren later had ik nog geen mail van ze, bleek het ineens "uiterlijk de volgende dag" te worden. Dat is wat mij betreft een zeer ongewone interpretatie van het woord "meteen". De medewerker ging vervolgens de discussie aan op een wat mij betreft onvriendelijke manier, en reageerde geenszins op het feit dat het 64 euro korting had moeten zijn op mijn rekening, en geen voucher van 40 euro. Natuurlijk ben ik akkoord gegaan met die voucher, maar wel in de veronderstelling dat ik die gelijk zou ontvangen. Al met al zeer ontevreden over deze ervaring. In het verleden had ik wel vaker goede ervaringen met Coolblue, en ze staan bekend als vriendelijke en grappige klantenservice, maar dit vond ik alles behalve grappig.
Beste Chris, We kunnen ons goed voorstellen dat deze situatie niet naar wens is geweest. Je product is niet in de staat bezorgd die we beloofd hebben. Sorry voor het ongemak. Wij kijken bij het bepalen van de prijs van een tweedekans product niet alleen naar het uiterlijk en hoe compleet het product is. We kijken bijvoorbeeld ook naar hoe oud het product is en of er een doos bij zit. Een hoop factoren bij elkaar zorgen uiteindelijk voor de prijs. Onze klantenservice kan je daarom niet direct dezelfde prijs aanbieden als een ander tweedekans product. We hopen dat je het bedrag of de voucher inmiddels hebt ontvangen. Als je toch nog hulp nodig hebt, staat onze klantenservice klaar om je verder te helpen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Bij Coolblue shop ik altijd met een gerust hart. Mocht er iets zijn, dan weet ik dat dit altijd naar volle tevredenheid zal worden opgelost.
Prijzen zijn hier altijd wel laag en de verzendtijd is ook echt super. De verpakking is altijd versierd met grapjes, leuke toevoeging :)
Dinsdag een telefoon besteld. Deze is op voorraad en wordt netjes bevestigd op levering woensdag. Woensdagochtend een mail dat hij in een middag tijdvak word bezorg. Woensdag om 13.41 uur een sms onze bezorger zit op de fiets onderweg naar jou. We verwachten binnen 15 minuten bij je te zijn..... Om 15.40 uur een email uw zending heeft vertraging opgelopen. Door problemen onderweg gaat levering vandaag niet lukken. Nieuwe bezorgdag donderdag. Wederom in de ochtend een tijdblok met levering tussen 15.00 en 16.00 uur. Nou dagje later kan gebeuren ook al is het vreemd dat je een kwartier van te voren een bericht krijgt dat hij onderweg is en uren later een bericht krijgt dat het niet gelukt is. Maar exact dezelfde mail volgt dus donderdag ook weer einde dag. Weer niet gelukt. De bezorger alweer blijkbaar een lekke band. Nieuwe bezorgdag niet de volgende dag maar 2 dagen later....op een zaterdag.....op een industrieterrein. Kortom al 4 dagen later...en wat denk je zelf...die bezorger gaat echt niet op zaterdag op een godsverlaten industrieterrein met zn bakfiets rondrijden. En al doet hij dat wel.... wij zijn gesloten. Kortom de eerstvolgende mogelijkheid is maandag. Dan zijn we een week verder. Webshop of winkel....winkel 10 minuten webshop een week! Ik weet wel wat ik de volgende keer ga doen. Oja....inmiddels probeer ik de klantenservice te bereiken. Inmiddels 23 minuten in de wacht. Coolbleu...het laat ze blijkbaar koud!
Beste Marcel, Wat ontzettend jammer dat jouw bestelling zoveel vertraging heeft opgelopen. We snappen goed dat je hier van baalt. Wij balen er ook enorm van. Dit is absoluut niet de normale gang van zaken. Daarvoor willen we je dan ook onze excuses aanbieden. We beloven dat het bij een volgende bestelling beter zal gaan. Hopelijk heb je in de tussentijd al flink van jouw bestelling kunnen genieten. Met vriendelijke groet, Coolblue
Altijd op tijd netjes en vriendelijk.
De paar keer dat wij iets besteld hebben bij Cool Bleu zijn de afhandeling zeer correct en volgens afspraak verlopen. De laatste bestelling, gebracht door een uiterst nette, vriendelijke biker liep weer heel prettig met een berichtje voor aankomst. Prima
Je wordt continue op de hoogte gehouden.
Eerder deze week op een avond een mobiele telefoon gekocht via de Coolblue website. Ik kon deze telefoon 10 minuten later al ophalen in de dichtstbijzijnde winkel waar ik prima werd geholpen. Snel, vriendelijk en vakkundig!
Duidelijke website, snelle levering. Komt na wat er beloofd is.
Bestelling compleet, Verpakking goed stevig ingepakt. Snelle levering met track en trace.Bedankt!
Perfecte levering binnen de afgesproken tijd na de bestelling zoals je mag verwachten van Coolblue.
Prima. Zo als je het verwacht. Niets op aan te merken.
De bezorger was erg behulpzaam en ,elf na een telefoontje voor het aangegeven tijdsvak
De site is heel overzichtelijk en met de gerichte vragen kom je snel tot de juiste keuze voor je aankoop. De bevestiging, informatie bezorging is allemaal heel duidelijk. En super snel geleverd!
snelle levering en prima product !!
Het pakketje werd snel bezorgd en ik werd goed op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje zou komen. Toen ik niet thuis kon zijn op het moment van bezorgen, werd ik gebeld met de vraag waar ze het pakketje konden afgeven. Al met al een fijne bezorging
Ik had een externe HDD nodig met 5TB. Coolblues keuze was top qua prijs en kwaliteit. Laat de concurrentie ver achter zich. Ook de informatie en het advies is goed te vinden op de website van Coolblue.
Goede service en prijs kwaliteitsverhouding!
Fijne kleine en handzame babyfoon. Het geluid wordt helder weergegeven, niet met veel ruis of iets dergelijks. Fijn dat je groot bereik hebt.
Vooral de radiofunctie is fijn. Goed bluetooth bereik, prima geluid.
Snelle en goede service
De omschrijvingen van de producten en de filmpjes zijn altijd goed. Het maakt alles persoonlijker