Fijn dat jullie een winkel hebben met heel vriendelijk personeel

Zelf ophalen van de bestelling is voor mij prettiger dan laten bezorgen. Heel vriendelijk personeel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee, blijf zo doorgaan

Gewoon kijken kopen en geleverd krijgen

Prima webshop

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed en duidelijk op de hoogte gehouden via e-mails.

Slechte service

Wij hebben een hometrainer besteld. Kregen netjes voor 2 uur snachts een bericht met de tijd dat hij geleverd zou worden. 15 minuten voordat ze er zouden zijn zou ik gebeld worden. Echter, ik werd 45 minuten van tevoren gebeld, maar heb dit telefoontje niet op kunnen nemen. Toen ik later terugbelde werd er niet opgenomen. Niet veel later kreeg ik een mailtje dat de hometrainer was afgeleverd. Maar ik heb niks ontvangen. Na contact met Coolblue moest ik dan maar zelf bij de buren gaan vragen wie hem heeft ontvangen. Dus ik moet alle buren hier af omdat zij niet op de afgesproken tijd het pakket hebben afgeleverd. En anders moet ik 9 dagen wachten, want dan pas weten ze wat van de bezorgdienst en waar ze hem hebben afgeleverd. En het zou bij mij thuis afgeleverd worden, stel dat het bij de buren aan de overkant is afgeleverd, dan moet ik dat ding naar mijn huis tillen. Ik heb geen steekwagen ofzo. Dit was niet de afspraak. Echt super slechte service. Onze laatste bestelling bij Coolblue. Kijk ook eens op Trustpilot. Meerdere reviews van mensen die producten niet geleverd hebben gekregen.

Prima, maar.....

Altijd goed wanneer er een aankoop wordt gedaan. Nu loopt er helaas een garantietraject wegens een defect van een tv en ben benieuwd hoe snel dit wordt opgevolgd en opgelost.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Had gekozen ivm inname oude apparaat helaas was dat niet het geval

Had speciaal voor Cookblue gekozen omdat op de site bij het apparaat stond aangegeven dat oude exemplaar zou worden meegenomen. Helaas werd mijn levering gedaan door Postnl en dan is het een heel gedoe . Je weet pas door wie wordt geleverd nadat je hebt besteld. Dus fit was voor mij een onaangename verrassing.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geef duidelijker aan of oude apparaat direct wordt meegenomen

Eenvoudig en snelzeergeed

Zeer goede ervaring

gebruiksvriendelijke site, snelle levering

Het is gemakkelijk om een keuze te maken met de keuzehulp en vergelijkingen die je kunt maken. De levering is netjes en snel. Zeer tevreden!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? misschien nog iets meer filters bedenken zodat de keuze nog sneller gemaakt kan worden?

Helemaal top

Hele snelle levering, netjes verpakt en een heel goed product! Helemaal blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijk en super snel af te halen in de winkel. Koffie in de winkel wordt aangeboden.

Heel vriendelijk geholpen!

Goed geregeld!

Het bestellen gaat gemakkelijk, de levering is zeer snel en netjes en de service is perfect!

super

zaterdag oudejaarsdag een mixer uitgezocht, betaald en dinsdags al bezorgt. super.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk personeel en zeer goede service

Ik was niet tevreden over een product, er werd niet moeilijk over gedaan. Kreeg gewoon mijn geld terug

Gewoon een fijn bedrijf

Uitgebreid assortiment, gebruikersvriendelijke website, snelle levering en alleraardigste monteur die de nieuwe wasdroger keurig op z’n plek zette en uitleg gaf.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nog niet

Snelle correcte levering

Ondanks late bestelling o de avond, toch de volgende dag geleverd

Perfecte service

Uitstekende webshop en een op maat levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik kocht bij mijn ds220j NAS extra aangeraden geheugen dat is niet in de nas ui te breiden

Geheugen is niet uit te breiden. Graag aanpassen op de website.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Aanpassen op website

Snel en efficient

Blij mee

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

goede site en komt beloften na

zoals boven

Snelle en uitstekende levering

Stoomstrijkijzer s’avonds besteld en de volgende morgen kunnen ophalen. Uitstekende en snelle service!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Alles werkt fantastisch

Van het zoeken naar, het bestellen tot het leveren werkt allemaal heerlijk.

Helemaal top!

Snelle en milieuvriendelijke levering!

Vakmensen

Telefonisch zeer netjes te woord gestaan .bezorging snel en nette vriendelijke bezorgers

64 Weena

Rotterdam 3012 CN