Alles prima

Slecht opgelost probleem

Ik heb een iphone 11 gekocht bij coolblue. Er zit 2 jaar garantie op bij aankoop, en na 1,5 jaar ongeveer ging mijn iPhone kapot. Waterschade. Ik heb coolblue gebeld en heb uitgelegd dat mijn mobiel amper nat is geweest (hoogstens keer scherm gewassen met een doekje). De iphone heeft ook een ip68 keurmerk dat aangeeft dat het mobiel 2 meter onderwater kan 30 minuten lang. Coolblue heeft ook op de site staan “waterdicht”. Ik heb ze hierover gebeld en ze zeggen dat dit niet onder de garantie valt en als ik het wil laten repareren mij het 420,- gaat kosten ongeveer. Ik vind dit erg slecht want coolblue zelf zegt dat dit mobiel waterdicht zou moeten zijn en geven zelfs het keurmerk maar lossen het niet op als het mobiel toch defect raakt hierdoor.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Betere garantie service

Goede en snelle service

Vandaag besteld morgen geleverd. Goede en snelle service

PRUTSERS

Hoe kan ik een recensie schrijven over Coolblue terwijl het pakketje niet eens bezorgd is. SLECHTE ZAAK KIYOH! Prutsers!!!

Top bedrijf

Altijd de spullen optijd geleverd en ruilen bij een probleem ook altijd goed geregeld.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Laagste prijs en goede levering

Levering was perfect op tijd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Goede website, heldere communicatie en stipt geleverd

Prima website, preettige prijzen en vlotte afhandeling. Ik kon mijn VVVkaart gebruiken een bonus

Fijne snelle service

Altijd een snelle bezorging of afhalen. Vriendelijk personeel!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee!

Snelle bezorging plus vriendelijke bezorger

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima product en prima service

Ook deze keer weer een goede ervaring met Coolblue. Het product is zoals ik verwacht had en werd op tijd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vriendelijk bedrijf, snel en daadkrachtig

Probleemloos, vriendelijk geholpen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee hoor

Geholpen door vriendelijke, jonge mensen die oprechte aandacht hebben voor de klanten.

Echt super!

Goede service en advies en meedenken. Gewoon onderweg van a naar b met verhuizen per telefoon de perfecte nieuwe koelkast besteld en volgende ochtend was hij er! Super!!!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Tevreden over de snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Bij levering PostNL punt zou ik graag een mailtje ontvangen als het geleverd is.

heel fijn en strak geregeld

wij hebben ook een online omging en ik kan met verbazing hoe strak het geregeld is

Supersnel geleverd

Enorme keuze maar met goede uitleg mbt verschillen. Supersnel geleverd

Helemaal goed

Snel, goede info en nergens voordeliger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

kreeg antwoord op mijn vragen

Ik kon de informatie die ik verzameld had toetsen en overleggen met de medewerker. Vandaaruit heb ik een keuze kunnen maken om producten te bestellen. Het jammere was dat een zeer belangrijk onderdeel van het product niet meer van dezelfde leverancier was. Als van de oudere producten en dat baart me wel enigszins kopzorgen. Daardoor ben ik nog aan het twijfelen of ik het product wel wil houden. Dit heeft dus niets met Coolbleu te maken maar met de productie van product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Misschien nog wat meer info geven betreffende product wijzigingen

Haf een 10 kunnen zijn

Als Coolblue de “besteld voor 23:59, morgen geleverd” had waargemaakt dan had ik waarschijnlijk 5 sterren gegeven. Helaas is het een dag later dan beloofd geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Óf pas de tekst aan dat het “waarschijnlijk” de volgende dag wordt geleverd, óf zorg er voor dat het koste wat het kost (desnoods per spoedkoerier) alsnog de volgende dag wordt geleverd. Dus maak je beloftes waar anders verlies je geloofwaardigheid.

Goed product & snelle levering

Ik bestel zowel privé als zakelijk al jaren bij Coolblue. Dit omdat ik erg tevreden ben met hun producten & service. Dusver is er 1x iets verkeerd gegaan en dat is destijds netjes opgelost door Coolblue. Soms zie ik dat dezelfde producten goedkoper aangeboden worden bij andere websites, maar ondanks dat betaal ik liever iets meer bij Coolblue, omdat ik goede ervaringen met hun heb.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Volgens de e-mail was mijn (laatste) bezorging vertraagd, wat NIET het geval was. Bijzonder, de bestelling was al bezorgd en paar uur later ontving ik de mail waarin werd mede gedeeld dat het pakketje vertraagd was. Op een of andere manier gaat of ging er iets verkeerd.

Coolblue doet wat ze beloven

Duidelijke product omschrijving. Snel en goed geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering en heldere communicatie

Duidelijke site, eenvoudig bestellen en duidelijke communicatie rondom bestelling. Daarnaast selle levering product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Makkelijk besteld en snel geleverd

Duidelijke website. Eenvoudige bestelprocedure. Ruime keuze uit betaalmethoden. Duidelijke productomschrijving. Nuttige reviews. Af laten leveren op postkantoor, zodat je niet hoeft te wachten op de pakketbezorger. Deugdelijk verpakt.

Alles gaat daar smooth!

Van bestellen tot ophalen smooth verlopen. Alles loopt gestroomlijnd, naam invoeren , koffie erbij en zeer snel geholpen. Vriendelijk personeel. Goede formule dit !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne webshop met de laagste prijs. Snelle levering. Top!

64 Weena

Rotterdam 3012 CN