Goed geholpen

Prima geholpen en de bestelling lag zo klaar

Snel en goed service

Alleen maar goede ervaringen met mijn bestellingen bij Coolblue. Klanten service is ook altijd behulpzaam.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Vrijdag avond 30 december besteld en zaterdag 31 december binnen Vind ik top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Blijf zo door gaan

Fantastische webshop en en hele goeie service

Altijd prettig kunnen winkelen op e webshop, en de verzending en retourneringen verlopen altijd perfect.

Mooie goede service

De bestelling op 30 december gedaan. 31e product binnen. Goed snel door gepakt door jullie en daardoor met het product het nieuwe jaar in kunnen gaan. Bedankt!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Mogelijk prijsvergelijking bij producten in de aanbieding kijkend naar andere leveranciers

Netjes en snel geleverd

Super snel en netjes geleverd!

Snel en correct

Snelle en nette levering. Goede omschrijving van het product.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne site en het meeste optijd geleverd

Fijne site, erg duidelijk en je word er simpel door heen geleid. Het meeste op tijd geleverd, behalve 1 pakketje.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Alle pakketjes tegelijk leveren

Duidelijke mails en snelle levering van het product.

Top ervaring

Simpel en snel

Makkelijk besteld, snelle levering en erg blij met de melkschuimer! Dank.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

helder overzichtelijk advies

Er was een helder en compleet advies, aan alles is gedacht van instructie filmpje tot vergelijken en helder over de bezorging!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Ik heb cricut easypress mini besteld en ze was de volgende dag binnen.

jammer

Ik koos voor Coolblue omdat ze de volgende dag zouden leveren tegenover een ander bedrijf die pas 2 januari zou leveren. Mijn telefoon was helaas stuk gegaan. en wilde zo snel mogelijk een nieuwe. Het is vandaag 2 januari en hij is nog niet geleverd. Baal ervan

snelle levering; adequate handelingen

Goede prijs- kwaliteit verhouding. Aardige bezorgers en installateurs.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? neen

Duidelijke info bij producten waardoor vergelijken makkelijk is. Service goed en snel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site, prima produkt en kwaliteit voor betaalbare prijs

Snel verstuurd Prima je krijgt waar voor je geld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en mooie deals

Altijd snel bezorgd, goede uitleg, goeie garantie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Besteld afgeleverd en als afspraak!

Printer defect en dankzij Coolblue de volgende dag weer printen.

Beste webshop van Nederland

Al vele jaren klant, super tevreden vooral over de service. Problemen worden altijd netjes opgelost en nooit gedoe met de garantie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Erg behulpzaam en meewerkend, niets dan complimenten

Online bestelling ging niet helemaal goed, de aangeschafte producten waren niet compatibel met elkaar. Naar de winkel gegaan en gevraagd waar dit nu mis is gegaan. Onduidelijkheid werd snel weg gehaald en geheel werd zodanig samengesteld dat het nu wel allemaal werkt met elkaar. Perfect en zeer tevreden nu.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

duidelijke site met goede producten, levering en communicatie zijn ook prettig

mijn pakketje zou later aankomen, dit werd meteen gemeld met een duidelijke reden. er werd verveld wanneer het pakketje wel aan zou komen en dit klopte ook. hierdoor zat ik niet elke dag onnodig te wachten wat bij andere webshops wel eens is.

Heel erg klantvriendelijk

Zeer makkelijke selectie van producten. In mijn geval een IPAD 2021 en een bookcase. Snelle levering. En toen de bookcase niet beviel kon ik die eenvoudig volgens duidelijke instructies terugsturen. En werd het geld daarvoor snel terugbetaald.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door Coolblue

Gemakkelijk besteld en een super service

Een bestelling doen bij Coolblue gaat zeer makkelijk. Daarna word je volledig op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Zelfs netjes een kwartier van te voren een sms dat de bezorger er bijna was. De fietskoerier die de bestelling af kwam leveren was zeer vriendelijk. Ik kan niet anders zeggen dan dat mijn ervaring bij Coolblue geweldig is.

Snelle en betrouwbare levering

Ondanks dat de bezorging door Postnl is verzorgd, is het product idd de volgende dag op tijd geleverd. Ook de tracking namens CoolBlue was goed en dus betrouwbaar. En dat op 29 december, een drukke periode.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN