volgende dag alles in huis

Top, alles voor mijn thuiswerkplek in 1 keer in huis.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Fijne zoekresultaten en goede manier van vergelijken. Snel bestelproces en snel geleverd.

Top Service

Ik heb laatst een wasmachine gekocht , je word van begin tot eind op de hoogte gehouden van het bestellen tot het leveren. Vriendelijke bezorger , nog extra tips krijg je voor je aankoop. Klantenservice is ook altijd goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? :)

Goed en duidelijke levering

Zelfs tweede kerstdag is onze combi oven geleverd… tot nu toe bevalt deze goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle reactie op mijn aanvraag van mijn koffiezetapparaat .en vlugge bezorging.

Avond levering kosten

Het is maar €0,99 Cent maar vind het toch na een paar keer besteld te hebben en daarbij iedere keer voor avond levering aangevinkt te hebben, het bedrag wat ik gewoon kwijt ben aardig oplopen omdat ze gewoon midden op de dag komen leveren in plaats van de avond. Dus waarom een avond levering optie? Ik ben nu ondertussen al bijna €10 kwijt. En het pakketje komt niet op de eigenlijke dag maar de volgende dag omdat ze in de middaga al een keer geweest zijn. Beetje jammer

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Haal die €0,99 cent gewoon weg

Dik tevreden

Ondanks dat het pakket later aankwam dan in eerste instantie was gepland, ben ik dik tevreden.

Het cadeau was een ramp

In het pakket zat een hele verkeerde föhn. Er zat een verkeerde stekker aan en de snoer was helemaal gedraaid. Het cadeau kon dus gelijk terug en ik stond voor schut.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Controleer de spullen die terug gestuurd worden

Bestellen zonder omkijken

Makkelijk bestellen, snelle levering en goede service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Zie boven.

Mooi op tijd geleverd

Mooi op tijd geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle leverin

Het product werd supersnel geleverd bij het opgegeven postnl punt.l

prima website

de website is super geod geregeld zoals vergelijken met producten en je kan zien wat er minder goed of beter is aan het product

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

2e keus, onderdelen ontbreken

Volgens beschrijving zou alles aanwezig zijn in de originele doos. Allen was de doos al geopend en product onbeschadigd. Helaas zaten er diverse onderdelen niet in de doos.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Beter de 2e keuzen producten nakijken bij verkoop.

Prima service!

Snelle afhandeling en heldere communicatie!!

Uitmuntend!

Zoals altijd, een voorbeeld voor andere Online shops. Bestel al vanaf ‘PDAShop’ tijd. Altijd goed. No nonsens mentaliteit. En altijd met een glimlach!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel bericht, duidelijke communicatie niet teveel niet te weinig. Snelle levering.

Vriendelijke

Erg vriendelijke mannen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Top bedrijf en service!!!!

Top bedrijf en altijd goede service! Punt

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Bestellen ging heel soepel en op de aangegeven tijd en datum geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Mijn kleinzoon is er erg blij mee

GOED

Nog nooit problemen gehad met bestellen. En in de winkel altijd netjes geholpen.

Jullie service goed

Net als in jaar 2021

Heel erg goed

Een zeer snelle levering van het gekochte product en dat rond de feestdagen. Complimenten!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? xx

64 Weena

Rotterdam 3012 CN