De gril die ik heb gekocht doet het niet.
De site is overzichtelijk en toegankelijk.
Volgens afspraak
Online een bestelling gedaan op 24/12 en hem daarna op kunnen halen in de shop. Mooi op tijd voor kerst. En service met een lach
Volgende dag al binnen, top!
Zou ook fijn zijn als je langer van te voren weet wanneer de monteur komt ipv nacht om 3.00 en om 8.30 voor je deur staan. Hele dag moeten reserveren. Als ik bij de start een goed advies had gehad, was ik in 1 x klaar geweest. Nu moeten ze voor de derde keer komen. Teveel verschillende mensen zijn bezig met 1 klant.
Jullie melden dat je alles doet voor een glimlach. Onze oven ging net voor de kerstdagen kapot. Even op de Coolblue site gekeken. Daar kwamen we direct een mooie oven tegen. Bestellen en de volgende morgen om 8.30 uur geleverd. Dankjulliewel voor de snelle levering! Daar krijg ik een grote glimlach van.
Prijs/kwaliteit, service en garantie helemaal in orde. Grote pluspunt: de mogelijkheid om spullen in de winkel op te halen.
Goede snelle service en goed op de hoogte gehouden tijdens proces
Net een nieuwe laptop gekocht via Coolblue. Via een goed keuzemenu kon ik er eentje selecteren die precies aan mijn wensen voldeed. Het bleek ook nog eens een fijn geprijsde kerstaanbieding te zijn. Hij draait inmiddels al als een tierelier. Helemaal gelukkig.
GOEDE WEBSIDE,MAKKELIJK TE BESTELLEN,SNELLE LEVERING!!
Coolblue is mijn favoriete webshop; ruime keus, goede prijzen en als er niet in orde is wordt t voor je opgelost. Gewoon een 'geen gedoe' shop.
Stofzuiger voldoet helemaal aan mijn wensen. Draadloos zo handig. Binnen en voor de auto. Gaat moeiteloos over van tegelvloer naar vloerkleed. Alles weer fantastisch schoon. Zo wordt stofzuigen leuk.
Niet beloven dat een product binnen 1 dag bezorgd wordt als dat niet te realiseren is! Na 4 dagen werd het product pas aangeboden aan post.nl. Daar lag het probleem dus niet,..
Beste Jolanda, Wat vervelend dat je pakketje niet op tijd is geleverd. Sorry voor het ongemak! We zijn erg benieuwd of het inmiddels allemaal naar wens is opgelost. Zo niet? Kun je ons dan je klacht+ordernummer toesturen naar: [email protected] We horen het natuurlijk graag van je! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Komt belofte waar: voor 23.00 bestellt morgen geleverd ! En dat voor de kerst dagen TOP!
De keuzehulp en de plus- en minpunten vind ik erg prettig werken en maakten kiezen makkelijk. Het product werd op tijd geleverd, en ziet er prima uit.
Laptop besteld, deze was ondanks de kerstdruktes de volgende dag al keurig verpakt in huis. No nonsense en betrouwbare webshop!
Headset besteld voor de kerst, met een dag levering zou ik het de volgende dag in huis hebben, mooi op tijd voor kerst. De dag van de levering in de avond een bericht dat de levering niet doorgaat overigens niet van CoolBlue maar van PostNL zelf. Prima, dag daarna is ook nog op tijd voor kerst. Ook hier weer hetzelfde verhaal. Nu zijn we bijna een week verder en nog steeds niets ontvangen. Volgende dag in huis, klopt dus niet. Ook nauwelijks berichtgeving vanuit CoolBlue. In het verleden ook 3 maanden moeten wachten op een vervanging van mijn toetsenbord na een RMA, geen tijdelijk vervanging voor mijn werk thuis, heb zelf iets moeten regelen en continue zelf contact moeten opzoeken. Had dus beter ergens anders kunnen bestellen voor een lagere prijs met vermelding van een langere levertijd. Want ik dacht daar betaal ik extra voor een snelle levertijd. Teleurstellend.
Beste Roy, De bestelling van je headset was vertraagd, super balen want je wilden deze graag voor de kerst in huis hebben. Je krijgt ook alleen updates van PostNL en niet van ons. Je wilt natuurlijk weten hoe dit zit. Op het moment dat de vertraging door PostNL oploopt, zijn ze ook degene die je mailen. We hebben het pakket dan al afgegeven aan hen en ontvangen deze updates niet meer automatisch. Wel zijn we benieuwd of je de headset inmiddels wel hebt ontvangen. Zou je ons dit kunnen laten weten via [email protected] . We zien je reactie graag tegemoet. Met vriendelijke groet, Coolblue.
De fijne service en kwalitatieve producten van Coolblue zorgen altijd voor een geweldige aankoopervaring waardoor ik steeds terug blijf komen :)
Snel, vriendelijk, to the point. Helemaal top.
Coolblue levert snel en goed verpakt. Duidelijke omschrijving en foto’s op de website. Ook goede tips te vinden op de website
Pakketje ontvangen er zat geen Coolblue doos erom heen, dat is niet nodig. Ik heb de stofzuiger nog niet uitgeprobeerd. Maar ben blij met snelle bezorging
Ja hoor, hier ook alles met een glimlach. Natuurlijk we wisten wat we kochten en ook waar we het kochten dus eigenlijk kon het niet mis. Maar toch, op tijd bezorgd, keurig verpakt en inderdaad zelfs de pakketbezorger lachte vriendelijk. Uitpakken en ....ja we zijn helemaal tevreden! Niet onze eerste aanschaf bij CB en ook niet de laatste!
Klote levering ,pakket verdwenen. Klanten service die niet antwoord na lang wachten maar verbinding verbreekt. Dus gewoon KLOTE
Beste Anne, Wat vervelend dat je pakketje niet naar wens is geleverd. Sorry voor het ongemak! We zijn erg benieuwd of het inmiddels allemaal naar wens is opgelost. Zo niet? Kun je ons dan je klacht+ordernummer toesturen naar: [email protected] We horen het natuurlijk graag van je! Met vriendelijke groet, Coolblue.
Door de goede reviews en een overzichtelijke website kon ik snel mijn keuze maken. Zelfs met de kerstdagen ertussen was de levering super snel!