Uitstekend geholpen.

Goed assortiment, prima prijs en ook afhalen in de winkel is goed geregeld.

Super snelle service!!

Makkelijk en snel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Makkelijke site en goed geholpen in het filiaal in Nijmegen centrum

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Service en kwaliteit

Over de afgelopen jaren diverse producten gekocht via Coolblue. Van A tot Z 100% tevreden met de kwaliteit, service!! Een dikke 10 voor dit bedrijf!!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd op tijd, altijd in orde

Ik bestel vaak spullen bij Coolblue: altijd op tijd, altijd in orde. Bezorgen en aansluiten van wasmachine op de tweede etage voor een kleine meerprijs: daar gaan we zelf niet voor sjouwen!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snel en super service nooit niet anders meer!

Ben al jaren een vaste klant bij Cool blue , heb er echt super ervaringen mee !! Gewoon betrouwbaar en als er wat is een belletje en alles word super geregeld zonder gezeur !

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goed geregeld, snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

helaas, niet op tijd geleverd

Kreeg bericht dat de bezorger onderweg was en dat mijn pakket rond half drie geleverd zou worden. Om 14.38 het bericht dat door problemen onderweg het niet gaat lukken. Aan het weer kan het niet liggen die was goed. Bij track & trace geen verdere gegevens over levering. Hoop in ieder geval dat er niets met de bezorger is. Graag een bericht sturen wanneer levering mogelijk is of dat het pakket in de winkel te Haarlem af te halen is. Vriendelijke groet, F.G. Vereb

• Heb je nog tips of verbeterpunten? vervolgbericht sturen met levering of afhaalplek.

Geweldige site met keuze-info

Ik zocht een speciale monitor. Met de prima informatie was die zo gevonden. Daarna nog even gebeld of die technisch goed bij de laptop paste. Dat werd ook deskundig bekeken. Avonds besteld en de volgende ochtend thuisbezorgd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Uitstekend product met kwaliteit geleverd

Vandaag besteld, morgen in huis service. Zeer blij met het product van top kwaliteit en blij met de uitstekende levering waarbij een een vrolijke attende bezorger kwam afleveren.

produkt zoals omschreven

Product is als omschreven. Helaas een dag te laat geleverd en was in dit geval geen probleem voor mij. Dat kan gebeuren, maar dan (geautomatiseerde) communicatie net iets beter inrichten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? communicatie bij vertraging

Uitstekend!

Snelle levering op het afgesproken tijdstip.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door!!

Snel en duidelijk

Duidelijke productomschrijving en foto’s. Snel geleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

zeer snel geleverd, binnen 1 dag vlak voor kerst. super bedankt.

spoed bestelling voor kerst

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Prima winkel

Prima winkel en service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Prima ervaring

Het is een fijne site om te bezoeken. De site is duidelijk en veel info. Je wordt prettig geholpen als iets kapot of gerepareerd moet worden. De plaatsing van de bestellingen en de bezorging tijd is prima.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

die glimlach, dat klopt, maar wordt er wel ingestampt

uitzoeken, bestellen en bezorgen ging vlotjes. ik heb 2de keus machine gekocht. Daar zouden, volgens de site, alle papieren nog bij zitten. en bijvoorbeeld het sleuteltje om de bouten er uit te draaien. Nou helemaal NIKS. Kortom, de vorige eigenaar, heeft die machine gekocht om alles wat er in de trommel lag er uit te halen. Dan terug sturen, en dan krijg jeje geld nog terug ook? lijkt mij stug

• Heb je nog tips of verbeterpunten? test machine, en gooi dan alles weer terug in de trommel

Duidelijke website, snelle levering

Duidelijke productbeschrijving op de website, fijn om productreviews te kunnen lezen. Snelle levering, zelfs in de kerstdrukte. Product is zoals beschreven

Goed!!

Snel makkelijk en betrouwbaar

Supersnelle levering

Producten snel ontvangen in goede staat, netjes verpakt.

Snel en makkelijk verlopen

Op de site zijn alle producten mooi gecategoriseerd en georganiseerd. Maakt het makkelijk om even snel wat uit te zoeken, vooral met coolblue hulp gidsen. Pakketje snel en goed bezorgd.

Super geholpen door medewerker

Product online besteld, volgend dag kom ik het ophalen in de winkel. Medewerker was professioneel

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t

CoolBlue geeft mij voldoening en zekerheid van een goede koop!

Mijn ervaring met Coolblue is prima vanwege een overzichtelijke webwinkel met daarin artikelen inclusief inzichtelijke en eerlijke voor en tegendelen daarvan en concurrerende prijzen. Dit geeft vertrouwen in een koop, de service en mogelijke aftersales van CoolBlue. Na koop is er een bliksemsnelle levering, geweldig! Een handleiding voor je koop kan je zo bij het betreffende artikel op de CoolBlue website downloaden. De koop zelf, een IIyama 34' superwidescreen was zeer voordelig geprijsd en werkt perfect en daarom ben ik er heel erg blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het product is goed, en ook snel geleverd.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN