Mijn Alpine muziek oordopjes waren aan vervanging toe. Ik kwam uit bij Coolblue. Soepele bestelling en levering de volgende dag zoals beloofd op hun website. Bestelling kwam in een grote doos t.o.v. de verpakking van de dopjes.
De bestelling is snel en je hoeft geen uren thuis te wachten voor de bezorging. Ook is de service altijd goed en vriendelijk.
Ondanks de drukte van de feestdagen is mijn bestelling toch snel geleverd.
Als er iets mis is dan staat Coolblue klaar voor een goede oplossing. De levering met de fiets vinden wij een super goed initiatief en de medewerkers geven je product vriendelijk over.
Grote keuze, snelle levering!
Snelle levering en goede prijs
goede kwaliteit zoals omschreven
Super snel besteld en geleverd! Top service
Snel en keurig geleverd
Gekozen voor een tweede keuze product en deze is duidelijk in nieuwstaat zoals beschreven.
Super fijne thuiswinkel ervaring
Product goed verpakt aangekomen
In afgelopen paar jaar via Coolblue ontvangen: een inbouwkoelkast; een stofzuiger; een wasdroger en een externe SSD opslagschijf. Alles op tijd geleverd voor een scherpe prijs en zelfs snel geserviced toen bleek dat er in garantietijd iets defect ging. Zeer tevreden over Coolblue!
Het geen ik had besteld kwam direct al de volgende dag en dat in de drukke kerst periode, daarbij het product werk :)
Afgeleverd op dag van voorkeur. Was alleen op stoep gezet en niet bij buren.
Zeer Goed
Gisteren besteld vandaag geleverd
Snelle bezorging
Altijd een fijne winkel gevonden. Mensen die je fijn helpen.
Ik heb, op de valreep, een kerstcadeau bij Coolblue besteld. De reden om voor coolblue te kiezen is dat het product op tijd zou zijn voor de eerste kerstdag. Ten eerste is het verkeerde product bezorgd, een fm radio in plaats van een portable licht. Ten tweede zal het juiste product niet worden bezorgd totdat het 'foute' product is ontvangen in het magazijn, waardoor ik het cadeau pas in het nieuwe jaar kan geven. Dit vind ik echt, echt heel erg, omdat ik nu met lege handen aankom... Ik vind het ontzettend jammer dat Coolblue de klant niet vertrouwd, en pas het juiste product willen sturen nadat ze er zeker van zijn dat het (door Coolblue's toedoen) verkeerde product terug gestuurd is. Dit getuigt van ontzetten wantrouwige en onoprechte klantenservice. Tot overmaat van ramp was de customer service erg laconiek en nonchalant zonder verontschuldigingen aan te bieden, de customer service is het visite kaartje, en laconieke, niet meelevende klantenservice is het slechtste begin van een gesprek!! Door Coolblue's toedoen heb ik nu geen kerstcadeau. Ik ben altijd een trouwe klant geweest en heb veel bij hen gekocht, maar dit was zeker de laatste keer voor mij.
Beste Sarah, Wat ontzettend jammer dat je een verkeerd product hebt ontvangen. Dat is absoluut niet de bedoeling. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat je hier flink van baalt. We snappen goed dat jouw voorstel een goede oplossing lijkt. Zeker wanneer je een trouwe klant bent. Helaas laat de praktijk zien dat het opsturen van een nieuw pakket voordat de oude is ontvangen zorgt voor een hoop gevallen van fraude. We kiezen er daarom voor om dit helemaal niet te doen. Zo blijft Coolblue, ook voor klanten, een veilige webshop. We hopen hiervoor op je begrip. Wel zijn er alternatieve oplossingen. Zo kun je jouw bestelling ruilen in de winkel of zelf alvast een nieuw product bestellen. Ook denken we graag met je mee voor een compensatie voor al het ongemak. Als je hier nog gebruik van wil maken, mag je gerust contact opnemen met onze klantenservice. Hopelijk kunnen we dan toch weer een glimlach bij je terug winnen. Met vriendelijke groet, Coolblue
Goed en op tijd geleverd
Ik krijg tot 2 x toe een mail dat mijn pakje vertraagd is. Ik kijk op Track en trace en daar staat dat het bezorgd is!? Het wordt nu na de kerstdagen bezorgd maar dat is geen optie want dan ben ik op vakantie. Dus ik wil graag mijn geld terug! Ik snap best dat het druk is maar ik heb een dag Later iets bij Bol besteld en dat heb ik wel binnen, ook via post.nl
Beste Mieke, Wat ontzettend jammer dat jouw bestelling zo mis is gegaan. We snappen goed dat je hier van baalt. Zeker als je het voor de feestdagen had moeten ontvangen. Wat er precies is mis gegaan durf ik niet te zeggen. Het lijkt er op dat er een sorteerfout heeft plaats gevonden bij onze bezorgpartner. Gelukkig zie ik dat de bestelling inmiddels weer onderweg is naar ons. We gaan er dan ook voor zorgen dat het geld snel weer op je rekening staat. Hopelijk kunnen we je in de toekomst weer laten zien hoe een bezorging met een glimlach er uit hoort te zien. Met vriendelijke groet, Coolblue
Heel snel geleverd, goede service, goede tips, echt helemaal super!
Producten snel en wel geleverd ! Jammer dat er een al binnen nog geen 24 uur stuk was.
Beste Maaike, Wat jammer dat jouw bestelling al zo snel kapot is! Geen zorgen. We hebben een 30 dagen tevredenheidsgarantie. Je mag jouw bestelling dus omruilen voor een nieuwe. Je kan jouw product aanmelden via jouw klantaccount. Verder heb je ook nog 2 jaar garantie. Gaat je product dus stuk binnen 2 jaar na aankoop en het is niet je eigen schuld? Dan kunnen we dit ook kosteloos voor je oplossen. Hopelijk kun je snel met een nieuw product aan de slag! Met vriendelijke groet, Coolblue