Perfecte Afhandeling

Product besteld wat niet aan de omschrijving voldeed. Gebeld hierover en alles werd adequaat opgelost en heeft bijna geen moeite gekost om het product retour te sturen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? ga zo door met deze perfecte service!

Zoals altijd is Coolblue een top winkel

Ongeëvenaarde ervaring

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Tijdstip van levering

Overzichtelijke website, makkelijk bestellen, snelle en vriendelijke bezorging

Heel erg tevreden over Coolblue. Dit geldt voor de overzichtelijke website, het bestelproces, goede prijzen, snelle bezorging, vriendelijke bezorgers en goede nazorg via de klantenservice.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? nee

Snelle goede service

Bestelling wordt snel geleverd. Super!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Overal uitverkocht maar niet bij Coolblue

Onze nieuwe airfryer van Inventum, gekocht bij Bol.com voldeed totaal niet. Toch maar weer terug naar Coolblue voor een Philips tegen een zeer concurrerende prijs. Super Coolblue!

Betrouwbaar

De bestelling klopt altijd: van goede productomschrijving, duidelijke en goede vergelijkmogelijkheden, tot goede levering met duidelijke communicatie en goede instructiematerialen op de website. Doen altijd wat ze beloven, betrouwbare winkel.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

degelijke service, duurde wel redelijk lang.

De manier van die tickets bij de ingang kost wel veel tijd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? gewoon normale kassa's

Goede uitleg van het product en netjes de dag erna geleverd

Goede uitleg van het product en netjes de dag erna geleverd

Perfecte levering

Een SSD besteld voor een uitstekende prijs en de volgende dag op de afgesproken tijd per fiets afgeleverd.

Snel en goed

Het werd de volgende ochtend al besteld en kreeg dezelfde nacht nog bericht met de track & trace super fijn

Fantasties

Goede bezorging.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Zeer snelle levering en service. Goede kwaliteit van de producten.

Tevreden

Het was veel maar alle informatie over mijn gekozen product was te vinden op de site.Levering was supersnel!

Super service

Mijn bestelling was er snel (volgende dag) en bezorgers waren vriendelijk. Product is uiteraard ook in goede staat :)

Beter dan andere webshops

Fijn dat coolblue zo'n duidelijk en opgeruimde catalogus heeft! De bezorginformatie klopt en het was sneller geleverd dan ik verwacht had.

Alles ging perfect

Erg goed

Nooit problemen gehad en het ging allemaal erg soepel.

Snelle levering. Kwaliteit/prijs = prima

Prima service en inderdaad met een glimlach

Prima service en inderdaad met een glimlach

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Het is een hele snelle en mooie laptop van HP

Hij is heel snel geleverd samen met office pakket. Ben super blij met de aankoop en snelle service.

Goede kwaliteit snel bezorgd

Harde schijf gekocht, precies goed.

Snelle goede service

Bestelling is snel in behandeling genomen en - zoals beloofd - de volgende dag afgeleverd.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Makkelijke bestelling en bezorging met eigen (fiets)bezorgdienst zorgt ervoor dat pakketje geheel onbeschadigd en met een vriendelijke lach aankomt !! Ook wordt de bezorgtijd gedurende bezorg dag gecommuniceerd wat zeer prettig is voor de ontvanger.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snelle levering en uitstekende service

Op een maandagavond een tweede kans product besteld, bestelling geplaatst echter geen bevestiging en op mijn profielpagina een lege bestelling zichtbaar. Volgende dag een belletje naar Coolblue omdat ik nog steeds geen bevestiging had. Bleek iemand me net voor te zijn geweest voor de tweede kans, kan gebeuren natuurlijk als het maar goed opgelost wordt. En dat werd het ook, slechts 10min aan de lijn gehangen (incl wachttijd) en de medewerker had een mooit alternatief voor me. Nieuw product en de helft van het prijsverschil tussen nieuw en wat ik betaald had werd voor Coolblue's rekening genomen. Dus alsnog 'korting' op een gloednieuw product. Met name de no-nonsense aanpak om het ongemak zo snel mogelijk op te lossen zonder gedoe voor mij als klant kan ik erg waarderen. Ze hadden ook kunnen zeggen, helaas pindakaas je krijgt je geld terug en koop maar een nieuwe of wacht op een volgende tweede kans.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het was handig geweest als de tweede kans uberhaupt niet meer te bestellen was geweest. Ik had deze voor ongeveer een uur in de winkelmand en kon gewoon door met bestellen. (moest wachten op verzilveren vvv-cadeaubon naar Coolblue bon) Evt. check of de producten in je winkelmand nog wel op voorraad zijn vlak voor betalen.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN