Zeer betrouwbare site

Als ik op zoek ga naar apparatuur of iets soortgelijks, dan start ik altijd bij coolblue voor de meest betrouwbare productinformatie. Vaak koop ik het uiteindelijk ook bij coolblue uit vertrouwen dat ik dan geen miskoop kan doen. Echt een top site!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Het “vergelijk”-vinkje kan ik niet altijd vinden.

Prima op tijd.

Netjes afgeleverd

Een beetje Popie Jopie in alle communicatie maar No-nonsense

Snelle bezorging, 1 dag was echt 1 dag ! De afspraak m.b.t. tot een gratis geheugenkaartje van de leverancier is ook binnen 2 dagen administratief afgehandeld. Top. Alleen nog afwachten af het gratis geheugenkaartje daadwerkelijk wordt ontvangen maar daar vertrouw ik op.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen verbeterpunten, gaan zoals die gaat.

Zeer goed en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel, betrouwbaar en goed contact

Mijn pakket zou een dag na het plaatsen van de bestelling al thuis bezorgd worden, helaas had de bezorgdienst vertraging (logisch in deze drukke tijd). Ik had diezelfde avond nog een vraag gesteld hierover bij Coolblue, nog geen uur later had ik al reactie! Echt super snelle en duidelijke communicatie.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nvt

gevonden en besteld

Op de website een wasmachine gezocht en gevonden. Besteld en de volgende dag al geleverd door zeer vriendelijke bezorgers. die tevens zeer behulpzaam waren. Vroegen zelfs of ze de verpakking weer mee moesten nemen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super snelle levering ondanks drukke decembermaand

Snelle levering, goede service, altijd erg tevreden over cool blue

voorraad en snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Bestellen ging makkelijk. Mail gekregen met bevestiging. Daarna kon het bestelde gevolgd worden. Ze hebben zich aan hun woord gehouden; vandaag besteld is morgen in huis! Top!

Fantastic!

Snel, duidelijk en klantvriendelijk. Precies wat je wilt in deze tijd!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? -

Top, kan bellen voor advies, artikelen wordt in mijn app gezet, betalen en klaar.

Zeker aan te raden, heb inmiddels redelijk veel gekocht na iemand te Coolblue gesproken te hebben voor advies en dan kopen.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Ga zo door

Geweldige service !!

Aardige medewerkers, goede communicatie vooraf

Prma geholpen

Alles prima

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Aan sluiten en retour Top gasten

Het moment van aflevering correct verdere afhandeling Zeer goed

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen

Ik heb uitstekende ervaring met coolblue!

Snelle levering tegen uitstekende prijs! wat wil je nog meer.

Goede ervaring

Alles ging soepel

Goede en snelle levering

Ondanks de drukke feestdagen is het pakket razendsnel geleverd. Echt top.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

snelle levering met leuke berichtjes

de berichtjes van Coolblue brengen eigenlijk altijd een glimlach op mijn gezicht, ze zijn grappig, vriendelijk en net even anders als bij anderen. Daarnaast een vlotte levering!

Zoals beloofd

Zoals beloofd bezorgd op de dag erna en alles was lekker duidelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Voeg klarna toe

Doen wat ze beloven, goede service

Ik bestel al tijden bij Coolblue en dat zal ik blijven doen. Dit is gewoon zoals digitaal shoppen hoort te gaan. Betrouwbare levering en indien niet tevreden, dan gewoon geld terug. Echter, meestal ben ik hartstikke tevreden met de uitgekozen producten.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Iedereen was bereidwillig, maar .......

De beschrijving bij de TV was uitgebreid in veel talen, maar op welke wijze de pootjes onder de TV geplaatst moesten worden, moest jezelf maar achter zien de komen. Hierover moet wel een instructie voor komen. Het lukte mij niet om de KPN-box "aan de praat" te krijgen. Ik heb opgebeld met het verzoek om toch maar een monteur te laten komen. Na enige uitleg kwamen wij samen tot de conclusie dat alles prima werkte alleen de box moest gedaan worden. Ik zou die avond een mail krijgen met het kostenbedrag wat betaald moest gaan worden en wanneer de monteur kwam. Om 22 uur via messenger contact gelegd om de brief. Om 24 uur mededeling dat men niets kon vinden van deze afspraak maar dat er überhaupt geen kpn boxen aangesloten werden door de monteur. Op de "Hoe dan wel' - vraag kwam geen antwoord. Omdat het mij later in de tijd wel allemaal is gelukt, heb ik doorgegeven dat het niet meer nodig was is verder geen enkele reactie gekomen op de messengersbericht net als er geen reactie is gekomen op het Facebook- bericht

• Heb je nog tips of verbeterpunten? zie boven

Goede en snelle service, heb je hun hulp en advies nodig zijn ze bereid om je te helpen. Dik tevreden met ze!!

Geleverd zoals verwacht perfect

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee naar volle tevredenheid

Snelle klantvriendelijke service

Tot heden kan ik alleen maar positieve ervaringen delen. Snelle service en klantvriendelijke medewerkers.

Goede uitleg telefonisch

Vriendelijke bezorgers en tijd van levering is uitstekend.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN