Iedereen was bereidwillig, maar .......
De beschrijving bij de TV was uitgebreid in veel talen, maar op welke wijze de pootjes onder de TV geplaatst moesten worden, moest jezelf maar achter zien de komen. Hierover moet wel een instructie voor komen.
Het lukte mij niet om de KPN-box "aan de praat" te krijgen. Ik heb opgebeld met het verzoek om toch maar een monteur te laten komen. Na enige uitleg kwamen wij samen tot de conclusie dat alles prima werkte alleen de box moest gedaan worden. Ik zou die avond een mail krijgen met het kostenbedrag wat betaald moest gaan worden en wanneer de monteur kwam. Om 22 uur via messenger contact gelegd om de brief. Om 24 uur mededeling dat men niets kon vinden van deze afspraak maar dat er überhaupt geen kpn boxen aangesloten werden door de monteur. Op de "Hoe dan wel' - vraag kwam geen antwoord. Omdat het mij later in de tijd wel allemaal is gelukt, heb ik doorgegeven dat het niet meer nodig was is verder geen enkele reactie gekomen op de messengersbericht net als er geen reactie is gekomen op het Facebook- bericht