Goede uitleg telefonisch

Vriendelijke bezorgers en tijd van levering is uitstekend.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Beste service dik tevreden

Altijd goed ingepakt en op de juiste tijd

Waardeloos

Heb verplicht iets moeten bestellen om een tegoed te krijgen omdat er gewoon een tweede kans product is geleverd maar dan wel als nieuw leveren en de prijs voor een nieuw product rekenen Vervolgens een tegoed bon aanbieden voor tien euro nou dan heb je lef En dan stuur ik mijn review die is niet aangekomen ??? Natuurlijk wel maar daar hoor je niks van en dan nu iets besteld uit nood bij cool blue om die 10 euro te verzilveren gelukkig ben ik nu van deze ********** af misschien dat ik alsnog radar of opgelicht ga inschakelen kijken of er nog meer mensen zijn die deze schandalige ervaring hebben

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Geen tweede kans producten leveren als je een nieuw product besteld dus wel de volle mep rekenen

Slechte bezorging

Pakket te laat verzonden, zou een dag te laat bezorgd worden, bezorger heeft vervolgens niet aangebeld, maar bel werkt prima, en moet nu pakket gaan ophalen bij postnl punt.

Erg tevreden

Goede prijs, snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nope

Perfecte levering

Zeer snelle levering, ik werd heel goed op de hoogte gehouden wanneer de bezorger er zou zijn. Helaas moest ik onverwachts aan het werk maar kreeg keurig een telefoontje dat ze voor de deur stonden en in mum van tijd was het afgeleverd bij de buren.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Enige minpunt was, dat ik dus niet meer kon aangeven 's ochtends dat ik op bezorgmoment niet thuis zou zijn, waardoor de bezorger wel eerst naar de deur moest om vervolgens te horen dat ze naar de buren, 100 meter verderop, moest.

Gewoon goed!

Ik heb een accuboormachine van Makita gekocht bij Coolblue. De omschrijving was duidelijk en eerlijk, de communicatie omtrent de verzending was goed en de levering was mega snel. Hier kunnen andere verkopers een voorbeeld aan nemen!

Erg goed

Zo professionele, en snelle levering.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Neee

Goede vlotte levering

Snelle en vlotte levering van alle goederen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Prima prijzen en snel geleverd

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Geweldig via sms gekregen en alles mooi geregeld

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle en goede verzendkosten g

Makkelijk besteld en snel bezorgd. Alles was heel eenvoudig.

Levering niet op tijd

Hele dag thuisblijven om op bestelling te wachten, telkens update gekregen van de te verwachten tijd. Nadat deze ruim was overschreden melding krijgen dat ze over 2 dagen komen, dus 2 dagen wachten, blijkbaar is alleen HUN tijd belangrijk. En de centjes zijn al binnen bij coolblue, dan hoeven ze blijkbaar niet meer zo hard te fietsen, slechte service

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Afspraken nakomen

Wauw!

Wat een super goede, vriendelijke klantenservice! Echt wauw! Ik heb eigenlijk nooit veel bij Coolblue besteld. Ik bestelde normaal bij Apple producten bij Apple zelf. Alleen is bij Apple de garantie maar 1 jaar en bij Coolblue 2 jaar. Zo ben ik bij Coolblue terecht gekomen. Maar de klantenservice is echt top! Vanaf nu mijn favoriete nummer 1 winkel! Ik snap dat het de beste webwinkel 2022 is! Zeker weten dat het 2023 weer zo is. Bedankt voor al jullie hulp!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Zeker weten niet!

snel geleverd

Makkelijk bestellen en snel in huis

Goede prijs Goede producten Snelle levering Tevreden

Blij met Coolblue, snelle levering

Coolblue heeft een fijne online site. Bestellen gaat snel. Fijne snelle levering. Blij mee!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snel en correct bezorgd, tegen goede prijs

zie boven

Goeie bedrijf

Snel mijn bestelling gekregen super bedrijf

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Doen wat er beloofd wordt

Duidelijk communicatie

Klantvriendelijk

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Duidelijke site, duidelijke reviews en prima levering

Coolblue staat altijd bij de favorieten vanwege de goede eigen reviews, de overduidelijke site en altijd snelle en goede levering. Dat bepaalde deze keer ook de keuze voor een nieuwe bestelling bij Coolblue

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Probeer de prijs ook altijd scherp te houden.

Supersnelle levering en fijne klantenservice!

Kortgeleden wasmachine en drogerset besteld die vlak erna flink afgeprijsd waren! Zonder probleem de korting alsnog gekregen! Topservice en de meest originele manier van klanten contact!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee ga zo door!

Zorgeloos goed!

Erg goed, zonder enig probleem mijn aankoop gedaan

Vriendelijk en gezellig

Ik kwam binnen en er werd meteen gevraagd waar ik voor kwam en of ik koffie/thee wou met een koekje. Personeel is vriendelijk, behulpzaam en gezellig.

64 Weena

Rotterdam 3012 CN