grandioos

Mooi zoals altijd goed op tijd conform afspraak.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? vooral zo doorgaan

Perfect. Ook de fietskoerier.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Op maandag besteld,dinsdag in huis Blij met de snelle levering Kwaliteit, prijsverhouding is goed

Goede service!

Geen probleem gehad. Goede, snelle levering!

Goed en snel

Veel keus en goed spul

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Niet echt

Goede ervaring met bestellen en leveren van mijn televisie

Het kiezen en bestellen van een nieuwe televisie ging makkelijk via de website. Duidelijke uitleg over de verschillende televisies waar door ik makkelijk een keuze kon maken uit het vreselijk grote aanbod. Het feit dat ik zelf mijn dag kon uitzoeken waarop de televisie bezorgd werd en ik de avond ervoor een sms kreeg met het tijdsbestek van een uur waarop de tv daadwerkelijk geleverd werd werkt geweldig. Ik werd ook nog gebeld door de bezorger dat hij er met 10 minuten zou zijn, wat ook zo was. De doos werd keurig in mijn woonkamer gezet, kreeg nog het advies om de doos 30 dagen te bewaren, wat voor mij een goed advies was anders had ik hem vast en zeker direct weggegooid.

Fijne website, vlotte levering

Het maken van keuzes via de website ervaar ik als erg prettig. Levertijden worden ook in deze drukke kerstperiode nagekomen.

Netjes en snel geleverd

Levering binnen halve dag

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Super vriendelijk en snel.

Coolblue reageert snel, en houd mij goed op de hoogte van de levering. Ook de vriendelijkheid van de bezorger stel ik zeer op prijs. En ik ben zeer tevreden over het product.

Always good

Werry good

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Always good

Super snelle levering van een mooi apparaat!

Coolblue helpt mij in het maken van de beste keuze voor een apparaat en bezorgt dat ook nog eens super snel. Zelf ben ik niet zo goed maken in het maken van keuzes en dan helpt mij Coolblue's keuze daarin super goed.

Topservice

Met een grote glimlach mijn bestelling kunnen plaatsen. Van uitzoeken tot bestellen met een glimlach Van bestellen tot ontvangen met een glimlach Van ontvangen tot in gebruik nemen met een glimlach 3 geluksmomentjes in 1 bestelling. Kortom, een zeer tevreden klant

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Altijd een goede en snelle service voor een eveneens goede prijs!

Een fijne winkel waar je op aan kan kwa goede prijs-kwaliteitverhouding, verzending en (klachten)afhandeling!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Uitstekende communicatie over levering en supersnel

Vanaf begin goed op de hoogte gehouden over mijn bestelling en levering, die uitermate snel verliep. Daarnaast ook nog eens een zeer aardige, correctie koerier. Zeer klantgericht; kan menig bedrijf iets van leren !

snel en goed

HI ZOals altijd, snel geleverd en in prima verpakking

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Snelle levering, goede hulp. Ze hebben tijdens mijn vakantie een bestelling voor mij vastgehouden

Gewoon all-round een perfecte (web)winkel

Ik ben altijd heel tevreden met Coolblue vanwege de service, het aanbod aan producten, de levertijden, de app, het gebruik en het uiterlijk van de website. De filter-functie op de site werkt uitstekend. Alles bij Coolblue vind ik overzichtelijk en klantvriendelijk. het is voor mij altijd een betrouwbare bron om elektronica te kopen. Ook de winkels zijn mooi, schoon, goed ingericht en de medewerkers zijn oprecht klantvriendelijk. Wachttijden zijn kort en er staat zelfs een begroeter in de winkel in Groningen om je te verwelkomen en door te sturen naar de juiste afdeling. Tevens is de uitstraling van het bedrijf qua huisstijl gelikt en modern. Zoveel beter dan de concurrenten. Top!

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Goede website met veel keuzemogelijkheid en snelle verzending

Coolblue heeft een goede, snelle website met veel informatie per product en een mooie vergelijkings-tool. Prima om te gebruiken en de voor- en nadelen van een product te kunnen zien.

Goede Service.

Nvr

snel, duidelijk en kwaliteit

Zaterdag besteld en zondag al bezorgd. Cool Blue komt haar beloftes na

Gewoonweg perfectie

Producten waren makkelijk te vergelijken, de juiste informatie was beschikbaar, het bestellen was makkelijk en de bezorging -op de fiets- op tijd. Wat wil je nog meer?

• Heb je nog tips of verbeterpunten? GEEN!

Goede service, snelle levering

Goede service, snelle levering

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

Perfect zouden andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen

• Heb je nog tips of verbeterpunten? N.v.t.

I ordered a phone right before 24:00, and it was delivered early in the afternoon of the following day. Everything went smoothly and quickly. I have no complaints.

• Heb je nog tips of verbeterpunten? Nee

Snel en betrouwbaar

Snelle levering precies op het aangegeven moment, zelfs in de huidige feestdagen periode de volgende dag geleverd

64 Weena

Rotterdam 3012 CN