alles ging soepel
Voor het eerst iets bestelt
Ik vind de optie om af te bestellen en product meteen op te kunnen halen erg fijn. Je wordt goed geholpen en de site en winkel zijn overzichtelijk.
Wij hadden een VR bril gereserveerd, mochten dit ophalen in de winkel. Mijn zoon had hard gespaard ervoor en was echt super blij. Maar de zinspelingen in de winkel hebben er voor gezorgd dat ie zowat stond te schateren in de winkel MAGAZIJN; jij ook hoor.. echt fantastisch! En dat je daarna een tas krijgt waarop staat; GEEN DOOS; zak maar zeggen. Hele weg terug naar huis lol gehad. En oh ja hij is ook heeeuuul blij met zijn nieuwe VR, top dus.
Juiste en korrekte levering. Doen wat ze zeggen.
Goede product omschrijving, snel verstuurd echter kan de bezorger de december drukte niet aan waardoor pakket later bezorgd wordt.
Mijn besteld pakketje komt niet aan, Track & Trace komt binnen bij ongewenst en blijft dus ongezien. Ik ga er van uit dat bezorging in december langer kan duren, dus ik bel op 20 december. Omdat Klantenservice vindt dat ik te lang heb gewacht en volgens hun gegevens het pakketje door PostNL is bezorgd helpen ze me niet. Dat ik uitleg krijg is correct, maar dat ze me achttien dagen na de bestelling niet kunnen helpen is dat niet.
Beste Pascal, Wat ontzettend balen dat je jouw pakketje niet hebt ontvangen. We snappen goed dat je dit opgelost wil hebben. Normaal gesproken is het inderdaad niet mogelijk om na 14 dagen nog een postonderzoek op te starten. Dit soort problemen moeten op tijd worden gemeld. In deze situatie kijken we toch graag met je mee naar een uitzondering. Zou je ons een berichtje willen sturen op "[email protected]"? Vermeld hierbij jouw ordenummer. Hopelijk kun je toch snel van jouw pakketje genieten! Met vriendelijke groet, Coolblue
Heldere productachtergrond, makkelijk vindbaar met goede vergelijkingsfunctie, snelle bezorging en goede communicatie hierover
Vieze leugenaars coolblue..Ik donderdag middag diepvriezer gekocht om 12:56 uur en 4 dagen lang maile ontvange dat ze in orde gaan maken dat ze ons bedanken dat we vandaar gekocht hebben. 4 de dag zondag avond om 22:00 uur krijgende wij mail dat maandag geleverd word. En dan inde nacht krijgen wij mail dat niet in voorraad is. En ik heb zondag van meer dan 300 euro boodschappen gedaan alles moest ik aan buren als goeidoel geven want mij vriezer komt niet. ze liegen laatste moment dat fout van systeem is dus systeem wacht op laatste moment om fout te gevenkk leugenaars.
Goedemorgen Ahmet, Wat ontzettend balen dat jouw vriezer niet volgens de afspraak bezorgd is. We snappen goed dat je hier niet blij van wordt. Allereerst wil ik toch het taalgebruik in jouw titel benoemen. Zullen we het, ook op de review websites, gezellig houden? Schelden met deze woorden is nergens voor nodig. Ook als afkorting. Op een volgende review met dezelfde strekking zullen wij dan ook niet reageren. Op het door jouw opgegeven mail adres bij je review hebben wij geen recente bestelling kunnen vinden. Wel kan ik je vertellen dat er vast een goede reden achter de vertraging zit. We zitten hier absoluut niet over te liegen. Zou je contact op willen nemen met onze klantenservice? We kijken dan graag naar een passende oplossing en eventuele compensatie. Hopelijk heb je toch al van je nieuwe vriezer kunnen genieten tijdens de feestdagen! Met vriendelijke groet, Coolblue
Fantastische sevice. Ze komen presies op tijd na ze de SMS gestuurd hebben. Daar kun velen een voorbeeld aan nemen.
Door de gladheid kon er niet bezorgd worden en ik werd keurig netjes gebeld. Wat fijn zo'n persoonlijk contact.
Zoals beloofd doen ze alles voor een lach. Het was goed en snel. Daarnaast hebben ze voor het wachten nog een mail gestuurd met dingen die je kan doen om het wachten te overleven.
Fijne website met overzichtelijke informatie. Altijd als ik bestel weet ik zeker dat het snel in huis is, maar als het niet goed is dat het wordt opgelost.
Ikzelf een Apple Ipad en nijn vrouw onlangs een Apple Pro Macbook. Beide aankopen bij Coolblue waar we beiden zeer tevreden over zijn. Een goede website die onze keuzes heeft vereenvoudigd. Chapeau!
Snelle levering en een goede uitleg over het product
Duidelijke website, waar je heerlijk vanaf de luie bank kunt winkelen. En ook nog eens met een goede service!
Goede prijzen, snelle verzending, vaak achteraf nog extra tips over het product. En goede klantenservice als er iets terug moet.
Klantcontact is perfect gelijk aan de website.
Duidelijke site en snelle levering! Enige minpuntje is dat er een kras zat bovenaan de Senseomachine, verder tevreden :)
Super aanbieding op mijn chromebook en supersnelle bezorging. Binnen 12 uur zat ik al achter mijn chromebook.
Wasmachine en droger gekocht. Vooraf gebeld want twijfels over de grootte van de machines, duidelijk advies ontvangen. En de optie: als het niet past, mag het gratis en direct retour en kan er iets anders uitgezocht worden. Bij plaatsen twijfelden de bezorgende CoolBlue Boys ook of het zou passen, maar het paste precies. Ook de tips voor ingebruiksname waren prettig. En gewoon fijne gasten.
Zoals je mag verwachten. Simpelweg besteld en netjes geleverd. Geen contact gehad met klanten service.
Prima dienstverlening door Coolblue
Ruime keuze snelle levering niets op aan te merken!
Gewoon doen wat je moet doen als webshop. Na bestelling zo snel mogelijk het juiste leveren. En dst is wederom gelukt.